Hur man balanserar hörlurs- eller hörlursljud med Balance Audio APK för Android

0 Shares

VÄra Android-smarttelefoner har tillÀgget brett utbud av funktioner och tillval som underlÀttar anvÀndningen av samma enhet, och i avsaknad av alternativet vi behöver inom samma telefonoperativsystem, kan vi helt enkelt anvÀnda de befintliga applikationerna i den officiella butiken Google Play Butik.

I den hÀr butiken kan vi hitta ett stort antal alla typer av applikationer, spel, böcker och filmer, sÄ det gör det verkligen varierande mÀngd alternativ för att kunna ladda ner och förbÀttra driften av vÄra enheter.

Vanligtvis har vÄr armatur flera alternativ som gör att vi kan Àndra vÀrdena pÄ armaturen vi vill ha, ett bra exempel pÄ detta Àr alternativet volymbalansen för vÄr enhet nÀr du anvÀnder hörapparater, vilket gör att vi kan konfigurera mÀngden ljud som kommer ut frÄn hörapparatens vÀnstra och högra högtalare eller frÄn valfritt horn som Àr anslutet eller anslutet till telefonen.

Denna funktion kan vara mycket anvÀndbar för hörapparatproblem eftersom auditelefonen lÄter högre Àn den andraeller till och med i hÀndelse av fysisk skada som bara involverar en ÄtgÀrd, kan du stÀlla in din hörapparat pÄ full volym i gott skick.

Hur justerar man ljudbalansen i telefonens hörlurar?

Som vi nÀmnde tidigare Àr detta ett alternativ som erbjuder tillgÀngligheten för din telefon, om du vill komma Ät den mÄste du först ange systeminstÀllningarna för din enhet i tillgÀnglighetssektionen och sedan i avsnittet Hörsel, om du inte hittar det pÄ det sÀttet, kommer du ocksÄ att kunna hitta dessa alternativ genom att ange Ljud och vibration och sedan Hörsel.

I hÀndelse av att hörapparaten inte lÄter, Àven nÀr den Àr helt balanserad, mÄste det vara samma högtalare har inre skador Eller sÄ Àr sjÀlva kabeln trasig sÄ ditt enda alternativ Àr att köpa nya hörlurar.

Det finns dock vissa enheter som inte har detta balanseringsalternativ pÄ systemet som standard, sÄ de mÄste ladda ner en extern applikation som utför samma funktioner dÀr det till och med finns en applikation som kan kontrollera volymen för varje applikation som Àr installerad pÄ enheten.

Hur justerar man ljudbalansen med andra externa applikationer?

Om du inte kan hitta det hÀr alternativet i din telefons tillgÀnglighet kan du ladda ner det musikspelare som har samma funktioner, sÄ att du kan konfigurera volymen och ljudet för musiken du lyssnar pÄ, sÄ kommer vi att visa dig nÄgra applikationer som kan fungera som ett alternativ till ljudbalans.

Rocket player Àr en applikation som fungerar som en musikspelare som ocksÄ börjar spela frÄn det ögonblick du först installerar programmet. automatiskt kÀnna igen albumen och artisterna för lÄtarna vi laddade ner till telefonen har i sin tur ett justeringsalternativ, som ocksÄ kommer att ha en funktion balansera ljudet Hörapparaterna kan laddas ner gratis frÄn Google Play Store.

Om du behöver en enkel, modern och platsbesparande musikspelare Poweramp Àr vad du behöverMed denna applikation kommer du att kunna Àndra olika vÀrden nÀr det gÀller ljudet av musik, och erbjuder Àven vissa funktioner som garanterar komfort nÀr du lyssnar pÄ musik genom hörlurar.

OcksÄ den har en sund balans För att göra nödvÀndiga justeringar av ljudet i dina hörapparater kan du ladda ner den hÀr appen gratis frÄn Google Play Butik.

Viper Àr applikationen som lÄter dig göra detta justera det övergripande ljudet i Android OSoch pÄ ett avancerat sÀtt, sÄ att du kan Àndra vilken ljudparameter som helst för enheten, bland annat finns det naturligtvis ocksÄ ljudbalansalternativet, sÄ att du kan Àndra varför hörapparaten kommer att producera mest ljud.

Den hÀr appen du kan inte hitta den i den officiella google play storesÄ du mÄste ladda ner den som en APK-fil frÄn den officiella webbplatsen för utvecklaren av Viper-applikationen.

0 Shares