Hur man bÀddar in eller lÀgger upp en video pÄ min Facebook-profilbild (exempel)

0 Shares

I dag, Facebook Àr ett av de största sociala nÀtverken i vÀrlden. Hittills har den mer Àn 2,4 miljarder anvÀndare som Àr registrerade över hela vÀrlden. Miljontals mÀnniskor anvÀnder det dagligen för att vÀxa sitt personliga varumÀrke, företag eller helt enkelt fÄ kontakt med familj och vÀnner som Àr lÄngt borta.

Med detta socialt panorama Kom ihÄg att det inte Àr förvÄnande att en av företagets prioriteringar Àr innovation. Det Àr viktigt att de alltid Àr aktiva och uppmÀrksamma pÄ allt som hÀnder och attraherar sina anvÀndare, sÄ de letar alltid efter de bÀsta tillÀggen för sina anvÀndares onlineprofiler.

Hans senaste förvÀrv var filmer under profilbilder pÄ dina anvÀndare. Denna funktion lÄter anvÀndare vÀlja en video de gillar, bÀdda in den i sin profilbild och pÄ sÄ sÀtt dela den med alla kontakter.

Steg för att lÀgga upp en video pÄ min Facebook-profilbild

Det första du bör veta Àr att det hÀr alternativet initialt Àr aktiverat för anvÀndning i Mobil-app. DÀrför, om du ska följa dessa steg mÄste du ha appen installerad pÄ din telefon och Àven uppdatera den i Android eller iPhone. PÄ din mobila dator ser du bara en miniatyr av videon, men du kommer inte att se videon i rörelse som alla andra pÄ din mobila enhet.

  • Det första du bör göra Ă€r Ladda ner Facebook-applikation pĂ„ en mobiltelefon. Logga sedan in och fortsĂ€tt till de Ă„terstĂ„ende stegen.
  • Börjar tillgĂ„ng till din profil frĂ„n Facebook och tryck pĂ„ din profilbild. Olika alternativ visas automatiskt frĂ„n vilka du kan vĂ€lja en ny profilbild eller spela in en ny profilvideo, kom ihĂ„g att du kan ta bort din profilbild först. Om du Ă„ andra sidan redan har en video vald, Ă€r allt du behöver göra att vĂ€lja alternativet “vĂ€lj en videoprofil“.
  • Den hĂ€r videons maximala lĂ€ngd fĂ„r inte vara lĂ€ngre Ă€n 7 sekunder. Om du Ă„ andra sidan vill vĂ€lja en specifik del av filmen och den varar lĂ€ngre Ă€n 7 sekunder, Facebook Det ger dig möjlighet att trimma den för att passa din profil.
  • Det Ă€r viktigt att veta att videon kommer att spelas i en loop. SĂ„ det blir inget ljud, och det kommer inte att finnas nĂ„gon specifik sekvens dĂ€r videon kan fortsĂ€tta.
  • Vi rekommenderar att du spelar in en video med tillĂ€gget början och slutatt vara konsekvent. Kom ocksĂ„ ihĂ„g att spela in video med din mobiltelefon i vertikalt lĂ€ge. SĂ„ att detta inte pĂ„verkas av mĂ„tten pĂ„ profilbilden som Facebook redan har skapat.
  • NĂ€r du bestĂ€mmer dig för vilken video du vill inkludera i din profil, genereras olika miniatyrer automatiskt, frĂ„n vilka du mĂ„ste vĂ€lja en favorit att vara statisk bild Din film.
  • Eftersom tiden inte tog mycket tid och frĂ„n och med nu Ă„terstĂ„r det bara att spara vĂ„r nya “profilvideo“Tack vare detta kan bĂ„de du och alla som kommer Ă„t din profil frĂ„n sina mobila enheter, surfplattor eller datorer njuta av det.

Varför anvÀnda en sÄdan bild i din profil?

Även om du har möjlighet att anvĂ€nda statiska, kreativa bilder som de med ramar, Ă€r detta en utmĂ€rkt strategi för mĂ€nniskor att anvĂ€nda sina konstnĂ€rliga förmĂ„gor och uttrycka sig Ă€nnu mer fritt; kom ihĂ„g att du kan matcha den med en snygg omslagsbild. Tack vare dessa nya innovationer varje dag Facebook Den samlar mĂ„nga anvĂ€ndare som föredrar att göra sin webbplats kĂ€nd för vĂ€rlden.

SÄ passa pÄ, för du har inte alltid möjlighet att anvÀnda en sÄdan bild pÄ alla sociala nÀtverk med sÄdan frihet.

0 Shares