Hur man avslutar prenumerationen och avslutar prenumerationen på Amazon Prime Music Forever (exempel)

Att ha möjligheten att njuta av ett oändligt utbud av musik till en låg månadskostnad, kan sägas vara ett fynd. Men du kan ha skäl att välja att avsluta prenumerationen och avsluta din Amazon Prime Music-prenumeration för alltid. Tja, om det är vad du letar efter, här kommer vi att förklara hur man gör det, men också berätta för dig som påverkas av ditt beslut.

Amazon Prime Music är en förmån du får som Amazon Prime-kund, det kan sägas förekomma i kombination. Vilket innebär att för att avbryta prenumerationen på Amazon Prime Music måste du avsluta ditt Amazon Prime-konto för alltid. Och du måste tänka på det för när du tar bort ditt Amazon Prime-konto kommer du att sluta njuta av alla fördelar det ger dig. Men hallå, då visar vi dig vilka steg du behöver ta avsluta ditt Amazon Prime Music-konto.

Hur kan jag avsluta mitt Amazon Prime Music-konto?

För närvarande har Amazon gjort det lättare för dig att avsluta ditt Amazon Prime-konto, vilket ger dig möjlighet att hämta filen partiell eller fullständig återbetalning. Naturligtvis kommer denna återbetalning till stor del att bero på ditt Prime-kontoanvändning, men för att avbryta det, följ dessa steg:

Det första steget för att avsluta ditt Amazon Prime Music-konto

Det första du behöver göra är gå till Amazon.comdär måste du starta en session på Amazon Prime Music och följa dessa steg:

 • Välj alternativet “Konto och listor” med musen.
 • Sedan i det övre högra hörnet, precis under ditt namn och efternamn, välj rullgardinsmenyn.
 • Välj “Mitt Prime-medlemskap” från alternativen.

Det andra steget att följa

I det här skedet måste du fokusera på det du ger upp eftersom du inte bara ger upp Amazon Prime Music. Detta innebär avbokning avsluta hela ditt Amazon Prime-konto och de fördelar det ger, såsom:

 • Prime Music.
 • Prime Rewards.
 • Bästa leveransen.
 • Prime Video.

Därför rekommenderar vi att du tänker på det och bekantar dig med alla fördelar med att vara Amazon Prime-kund innan du avslutar ditt konto. Om du fortfarande är bestämd avsluta ditt Prime-kontooch följ sedan dessa steg, som vi kommer att peka på nedan:

 1. Scrolla åt vänster för att se din Prime-kontoinformation.
 2. Där måste du välja ett alternativ, «Avsluta medlemskap och förmåner«.
 3. Du kommer då att få en sida för att starta avbokningsprocessen.

Det tredje steget är att bekräfta att kontot avslutas

I detta skede Amazon kommer att visa dig några alternativsamt möjligheten att analysera de fördelar du kommer att förlora genom att avsluta ditt konto. Dessutom, om ditt Amazon Prime Music-konto är länkat till andra Amazon-tjänster, kommer det också att presenteras för dig.

Visst, Amazon kommer att presentera filen för dig sista alternativet för att ändra dig och avsluta inte ditt Amazon Prime Music-konto. Men om du håller fast vid beslutet att avsluta ditt Amazon Prime Music-konto får du följande två alternativ:

 • “Avsluta ditt medlemskap i slutet av denna faktureringsperiod, använd Prime tills dess.”
 • “Avsluta mina förmåner” och få tillbaka dina pengar.

Inklusive Amazon

När du avslutar ditt Amazon Prime Music-konto, du får en återbetalning beroende på användningstid som du skrev in på ditt konto. Naturligtvis kommer du också att ha ett “Behåll mina förmåner”-alternativ som du kan välja och återställa ditt Prime-konto utan att avbryta.

Även om du säger upp ditt Amazon Prime Music-konto kommer Amazon fortfarande att betrakta dig som sin kund. Det betyder att om du vill förnya ditt Prime Music-konto kan du göra det och betala antingen månadsbetalningen eller hela årsbetalningen. Du kan till och med välja mellan Prime gratis provperiod var 12:e månad, spara lite.

Det var allt för idag, så innan du fattar ett beslut avsluta ditt Amazon Prime Music-konto, överväg fördelarna. Dessutom är andra alternativ som Amazon Prime erbjuder Amazon Music Unimited, så att du har tillgång till mer musik. Därför, om du tycker att denna information är mycket användbar, vänligen dela den med dina vänner och bekanta så att de också kan dra nytta av det.

Relaterade Artiklar

Back to top button