Hur man avlyssnar en WhatsApp-konversation pÄ en mobiltelefon (exempel)

0 Shares

Vi pratar mÄnga gÄnger WhatsappAtt anvÀnda skÀrmdumpsverktyget Àr vÀldigt praktiskt, men det kan vara jobbigt i vissa fall om samtalen Àr vÀldigt lÄnga och du inte vet hur du ska fÄnga dem. Med denna förstÄelse kommer vi att lÀra dig hur du avlyssnar WhatsApp-konversationer pÄ din mobil.

WhatsApp Àr en fantastisk applikation tack vare vilken vi enkelt kan kommunicera med mÀnniskor runt om i vÀrlden och skicka olika typer av filer. PÄ samma sÀtt Àr skÀrmdumpar ett mycket anvÀndbart verktyg för att kommunicera, lÀra sig hur man bÀst integrerar dem.

Screen Capture Àr mycket anvÀndbart oavsett plattform du anvÀnder, sÄ om du vill veta mer om det, kanske du ocksÄ gillar den hÀr handledningen om hur man tar en skÀrmdump pÄ Windows PC och Mac. Utan vidare, ta reda pÄ hur du fÄngar din helskÀrm pÄ Whatsapp hÀr.

Varför Àr det vÀrt att ta en skÀrmdump av hela skÀrmen?

Du undrar sÀkert varför jag vill veta hur man fÄngar hela konversationen nu nÀr jag redan har standardalternativet för skÀrmdump pÄ min mobiltelefon? Sanningen Àr att den hÀr frÄgan Àr logisk, i alla fall har skÀrmdumpen nÄgra nackdelar.

Utan tvekan Àr den mest vÀsentliga och irriterande punkten med konventionell inspelning att den bara sparar det som finns pÄ skÀrmen vid en viss tidpunkt. FÄnga helskÀrmkan vara mycket anvÀndbart om du vill visa en konversation eller helt expandera en sida.

Lyckligtvis finns det flera sÀtt att göra detta fÄnga vÄr skÀrm heltIdag ska vi lÀra dig en av de enklaste. VÀnligen lÀs noggrant handledningen vi har förberett för dig.

Hur man avlyssnar en WhatsApp-konversation pÄ en mobiltelefon

GÄprocessen Àr verkligen skÀrminspelning nÄgra gÄnger för att visa en lÄng konversation kan det bli ganska irriterande. Lyckligtvis för oss finns det en mycket enkel och effektiv lösning som vi kommer till genom programmet Long Screenshot.

LÄng skÀrmdump

Long Screenshot Àr en applikation designad för att ta skÀrmdumpar av stora skÀrmar, vilket gÄr lÄngt utöver standardmetoden som finns i mobiltelefoner. Det hÀr verktyget Àr sÀrskilt anvÀndbart nÀr du vill visa konversationer eller meddelanden pÄ plattformar som t.ex WhatsApp eller Facebook.

Idag kommer du att lÀra dig att anvÀnda den och eliminera den dÀr irriterande metoden att upprepade gÄnger fÄnga din skÀrm för att dela en lÄng konversation.

För att anvÀnda Long Screenshot, följ instruktionerna nedan

  1. Det första steget Àr utan tvekan att ladda ner applikationen, för att göra detta gÄ till Google Play-butiken och ange Long Screenshot i din sökmotor. Du kommer lÀtt att kÀnna igen appen eftersom ikonen Àr blÄ med en vit rektangel i mitten.
  2. FortsÀtt med nedladdningen av appen, processen Àr nÀstan omedelbar eftersom den inte vÀger mycket. Kör den nu.
  3. Det finns ett antal steg du mÄste ta nÀr du öppnar appen för första gÄngen. Det första du bör göra Àr att trycka pÄ knappen +-knapp finns i det nedre högra hörnet.
  4. En varning kommer att visas om att Long Screenshot börjar fÄnga det som visas pÄ skÀrmen, klicka Börja nu. Aviseringen kommer Àven att visas pÄ engelska, oroa dig inte och tryck OKEJ, om ett annat meddelande visas trycker du pÄ samma alternativ.
  5. Nu Àr det dags att gÄ till WhatsApp och hitta chatten du vill fÄnga. NÀr du Àr i en konversation kommer du att mÀrka en symbol formad som en uppspelningsknapp i det nedre högra hörnet.
  6. För att börja spela in din skÀrm, gÄ till början av konversationen eller dÀr du vill spela in och tryck Spela upp knappen.
  7. Nu mÄste du försiktigt svepa nedÄt tills du kommer till slutet av konversationen. Tryck nÀr du Àr klar Stoppknapp.
  8. NÀr detta Àr gjort kommer Long Screenshot att omdirigera dig till bilden du skapade, nu behöver du bara dela den.
0 Shares