Hur man avinstallerar eller tar bort spel frÄn mitt Steam-konto frÄn min dator för alltid

0 Shares

TV-spelens vÀrld vÀxer Ànnu mer för varje dag, tack vare den boom som Àgde rum tack vare konsoler. Men att ha en dator kommer med största sannolikhet att leda till att du inte bara har ett verktyg för jobbet, utan ocksÄ har (enligt dess egenskaper) nöjescentrum med mycket goda fördelar.

I denna mening kommer vi att berÀtta om en av de viktigaste videospelsplattformarna idag, Steam. Vi kommer ocksÄ att berÀtta hur du gör avinstallera spel frÄn ditt Steam-konto frÄn din dator direkt utan att behöva klÀttra upp pÄ plattformen. FortsÀtt lÀsa den hÀr artikeln och ta reda pÄ hur du tar bort Steam-spel frÄn din dator för alltid.

Vad Àr Steam?

Steam Àr en distributionsplattform för PC-videospel som utvecklades av Valve Corporation och introducerades till spelgemenskapen 2003. I början tillÀt det bara distribution av företagets egna spelMen frÄn och med idag och efter nÄgra uppdateringar har tredjepartsspel inklusive oberoende (indies) utvecklare blivit tillgÀngliga.

Det bör noteras att denna plattform för nÀrvarande har ett digitalt bibliotek som heter Valve Store dÀr du kan köpa det spel du vÀljer. Det var sÄ spelet blev lurad kommer att vara permanent kopplad till ditt konto dÀrför kan du öppna ditt konto pÄ vilken dator som helst och du kommer alltid att ha dina spel dÀr.

Dessutom kommer du sedan en tid tillbaka att kunna ge spel till en vÀn eller dela dem med ett annat konto du har via Filöverföringsprotokoll egen Steam frÄn ett privat datornÀtverk. Observera att den hÀr plattformen accepterar betalningar i olika valutor beroende pÄ din geografiska plats.

Å andra sidan inbjuder jag dig att besöka den officiella Steam-webbplatsen dĂ€r du kan öppna ditt konto, om du inte redan har gjort det.

Avinstallera och ta bort spel frÄn ditt Steam-konto frÄn din dator för alltid

Som vi sa tidigare Àr Steam den videospelsplattform som har blivit en av de viktigaste spelarna i vÀrlden eftersom den erbjuder mÄnga funktioner. I den meningen kan du ladda ner spel (nÀr de har köpts) till din dator för att njuta av det.

Men att ladda ner spel till din dator minskar gradvis mÀngden tillgÀngligt hÄrddiskutrymme, sÄ din dator kan gÄ lÄngsammare. SÄ hÀr förklarar jag för dig nedan hur man tar bort spel frÄn ditt Steam-konto enkelt och snabbt frÄn din dator.

  1. Hitta installationsvĂ€gen: Det första du bör göra Ă€r ladda ner steam installationsvĂ€g. För att göra detta mĂ„ste du komma Ă„t “min dator” och lokalisera din lokala “C”-enhet dĂ€rifrĂ„n (sĂ„ lĂ€nge du har installerat Steam pĂ„ din primĂ€ra hĂ„rddisk). DĂ€r gĂ„r du till “Program Files (x86) / Steam”.
  2. Ta bort spelet: nĂ€r Steam-mappen öppnas du mĂ„ste gĂ„ till mappen “steamapps / common” dĂ€r du hittar en lista över spel som du har laddat ner till din dator frĂ„n applikationen. Det enda som Ă„terstĂ„r att göra Ă€r att vĂ€lja det spel du vill ta bort och det Ă€r allt.

Det Ă€r viktigt att notera att trots att du har följt detta steg efter att du har startat Steam kommer ditt spel fortfarande att finnas dĂ€r, men efter att du klickat pĂ„ “kör”, kommer det att be dig ladda ner data igen. Jag pĂ„minner dig ocksĂ„ Steam Ă€r avsiktligt konfigurerat för att lagra data pĂ„ din datorsĂ„ du mĂ„ste ta bort dem manuellt frĂ„n de sparade spel- eller programdatamappen.

Om du inte redan Àr en Steam-anvÀndare har du en speldator och du vill köp bra spel Skapa gÀrna ett Steam-konto med gratisspel.

Å andra sidan, om du har anvĂ€nt Steam-appen ett tag och har en mobil enhet med vilken du vill övervaka ditt kontoAktivera gĂ€rna verifieringen i tvĂ„ steg.

Slutligen, om du visar besvÀr pÄ ditt kontobör du kontrollera följande steg om ditt Steam-konto inte öppnas eller spelar spel pÄ Windows 10.

0 Shares