Hur man avinstallerar Discord helt

Denna föredragna kommunikationsplattform för onlinespelare är en av de största när det gäller nätverkssamtal och videosamtal. Men som vilken applikation som helst har den oftast fel som leder till att man vill avinstallera Discord.

Antingen för att du inte längre behöver använda Discord eller för att programmet har buggar, när du avinstallerar det vill du inte lämna några spår av det. Så att I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du helt kan avinstallera Discord.

Handledning för att avinstallera Discord helt

Eftersom Discord är en plattform för snabbmeddelanden kan den laddas ner och installeras från vilken enhet som helst, både mobil och stationär. Så i det här avsnittet kommer vi att förklara hur du helt avinstallerar Discord på vilken enhet som helst.

Avinstallera Discord på Windows 10

För att starta den här handledningen, du måste ha Discord helt stängt, det betyder att programmet inte får köras i bakgrunden. I så fall bör du stänga den. Fortsätt genom att utföra följande steg:

 • Öppna menyn för Windows “Start”«. Detta är i det nedre vänstra området.

Leta upp alternativet Windows

 • Skriv “Ansökningar” i förstoringsglaset och du kan se en kugghjulsikon med frasen “Lägg till eller ta bort program”måste du välja den. I de mest uppdaterade versionerna kan du hitta alternativet som “Program och program”.

Välj alternativet

 • Ett fönster öppnas, som kommer att indikera “Applikationer och funktioner”.

Fönstret Program och funktioner

 • Du måste söka i fältet “Sök i den här listan” Discord-appeneller bara scrolla ner i fönstret tills du hittar programmet.

avinstallera Discord

 • Klicka på “Discord”där en liten skärm öppnas.

avinstallera Discord

 • Du kommer att se två alternativ längst ner till höger i det lilla fönstret: “Ändra” och “Avinstallera”. Du kommer att välja alternativet “Avinstallera”.

avinstallera

 • Att sluta, du måste bekräfta avinstallationen komplett på din Windows-dator.

Bekräfta avinstallationen

I vissa fall, Du kommer att få ytterligare en bekräftelse där du måste klicka på alternativet “Ja”.för att fortsätta till korrekt avinstallation av Discord.

Avinstallera på iMac (Apple)

Eftersom det är en annan programvara är stegen för att avinstallera Discord på iMac annorlunda. Vi berättar vad de är:

 1. Som i Windows 10 måste du kontrollera att programmet inte är öppet eller körs i bakgrunden. Om så är fallet måste du först stänga programmet.
 2. Öppna applikationsmappenantingen på konventionellt sätt eller genom att trycka på tangenterna:
 3. Hitta appen Disharmoni.
 4. Välj appen och dra den till papperskorgensom är i det nedre högra hörnet.

Så på det här sättet har du helt tagit bort och avinstallerat Discord. Kom ihåg att det är så här program tas bort på Mac.

För att bekräfta avinstallationen av Discord måste du högerklicka på papperskorgen och välj alternativet “Töm papperskorgen” eller “Töm papperskorgen”.

Avinstallera på en mobiltelefon

Att avinstallera Discord från en mobiltelefon är mycket lättare än på tidigare enheter. På en mobil du har 2 processer för att avinstallera valfri applikation: Via “Settings Menu” eller via “Applications Menu”.

Följ noggrant stegen nedan för att avinstallera Discord från den här menyn:

 1. Hitta dina telefoninställningar. I de flesta mobiltelefoner kan du hitta den representerad av kugghjulsikonen.
 2. Gå in i inställningar, leta efter ett alternativ som har att göra med applikationer. I vissa telefoner finns applikationerna i mappen för “Enhetsminne”.
 3. Hitta appen “Discord” och välj den.

För att slutföra processen behöver du bara klicka på avinstallationsalternativet.

Huvudapplikationsmenyn är den som visas som startsidan för din mobiltelefon. Det här alternativet är mycket enklare och snabbare att avinstallera ett program:

 1. Långt tryck på “Discord”-appen tills du får popup-alternativ.
 2. I vissa telefoner visas alternativet “Radera” och i andra “Avinstallera”.
 3. Välj den och klarkommer appen att avinstalleras.

Som du kan se är alla processer extremt enkla, så att alla från barn till vuxna kan utföra dem. Vi hoppas att den här artikeln har varit till stor hjälp för dig att helt avinstallera Discord.

Relaterade Artiklar

Back to top button