Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man avbryter HelloFresh-prenumerationen enkelt

Med en snabb värld, många människor inte hitta tid att handla ingredienser för att laga hälsosam mat. Med tanke på detta problem, en hel del leverans av måltids-kit uppstod som HelloFresh har fått en enorm räckvidd. Det har fått sina användare att laga mat från grunden genom att leverera färska ingredienser. Även de med noll matlagningskunskap kan lära sig att behärska sina favoritrecept. Det har matlagningsvideor, tips, tricks, och steg-för-steg-guider som hjälper dig att laga mat enkelt. När du prenumererar levererar den en låda med läckra recept och de färska ingredienserna som krävs för att laga det i en vecka. HelloFresh hjälper användare att upprätthålla en hälsosam livsstil genom att laga välbalanserade recept. Oavsett om du hade hittat en ny måltidssats eller om du flyttar ut ur staden kommer du troligen att hamna i säga upp prenumerationen. Kom bara in för att lära dig mer i detalj om hur du avbryter HelloFresh.

Överväg att hoppa över en Hello Fresh-leverans

Om du är utanför staden och om du inte vill säga upp HelloFresh-prenumerationen kan du hoppa över en leveransvecka. Detta kommer att hålla din prenumeration. För att göra detta kan du följa stegen nedan.

(1). Logga in på ditt HelloFresh-konto.

(2). Knacka på Min meny alternativ.

(3). Välj leveransdag i veckan du vill hoppa över och klicka på Hoppa över veckan.

Hur avbryter jag HelloFresh-prenumerationen?

Det är enkelt att säga upp din HelloFresh-prenumeration direkt från webbplatsen. Så här avbryter du Hello Fresh-prenumerationen.

Notera: HelloFresh rekommenderar att du avslutar prenumerationen kl. 23.59 PST 5 dagar före nästa schema.

(1). Besök https://www.hellofresh.com/login i din webbläsare.

(2). Ange inloggningsuppgifter och klicka på Logga in -knappen för att logga in på ditt HelloFresh-konto.

(3). Håll muspekaren över klicka på ditt namn överst på sidan.

(4). Välj Kontoinställningar alternativ.

(5). Klicka på prenumerationen som du vill avbryta från de gröna flikarna.

Notera: När du har flera prenumerationer måste du avbryta det en efter en.

(6). Knacka på Avbryt min prenumeration eller Avbryt plan från nedre högra hörnet.

(7). Du ombeds att fylla i en kort undersökning om HelloFresh-upplevelsen.

(8). När du ser Din prenumeration är nu avaktiveradkan du klicka på Stäng för att bekräfta.

(9). Vänta på ett e-postmeddelande som bekräftar att du säger upp HelloFresh-prenumerationen.

Vårt yttrande

Det är enkelt att säga upp prenumerationen och allt du behöver göra är att spendera två minuter av din tid. Det är bra att hoppa över leveransen en vecka eller två om du verkligen inte vill säga upp prenumerationen på HelloFresh. Du får inte heller någon återbetalning för den avbokning du gör, istället kan du använda tjänsten till slutet av prenumerationsperioden.

HelloFresh erbjuder många freebies till sina kunder. Du får kuponger värda $ 100 efter att du registrerat dig med ditt kreditkort. Och du kan använda den här kupongen och de har ingen grepp om detta. Du kan säga upp din prenumeration vid denna tidpunkt även efter att ha använt deras freebies.

Om du tycker att stegen ovan är tidskrävande, stöder HelloFresh att säga upp prenumerationen via ett telefonsamtal med kundtjänst på 1-800-733-2414 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Se också Hur man avbryter Amazon Fresh-prenumerationen.

Låt oss höra din åsikt och feedback om den här artikeln som kommentarer. Håll koll på oss på Facebook och Twitter för fler sådana intressanta artikeluppdateringar.