Hur man avbryter eller avbryter ett köp eller försÀljning av en bestÀllning i Mercado Libre

0 Shares

I mÄnga fall tar vi snabba beslut om bÄde köp och försÀljning, dÄ blir det en riktig huvudvÀrk nÀr vi vÀl inser det vi vill inte ha det hÀr föremÄlet eller att vi verkligen inte kan uppfylla eller sÀlja nÀmnda order.

Inför denna situation pÄ den fria marknaden ger flera alternativ till hands Lösningen pÄ ditt problem kommer naturligtvis att bero pÄ vissa förutsÀttningar och det kommer ocksÄ att pÄverka ditt rykte som bÄde köpare och sÀljare pÄ denna internetmarknadsplats.

Att köpa eller sÀlja en produkt pÄ den öppna marknaden borde inte vara ett jobb, sÄ i den hÀr artikeln berÀttar vi i enkla steg hur du tar dig ur den hÀr situationen ogiltigförklara köpet eller försÀljningen bestÀll pÄ Mercado Libres webbplats

Avbryt köp gjorda pÄ den öppna marknaden

 1. I den hÀr situationen följer du bara instruktionerna nedan:
 2. GÄ direkt till den fria marknadens webbplats, ta hÀnsyn till landet.
 3. Klicka pĂ„ “köp”
 4. VÀlj bland dina köp den som du vill avbryta.
 5. Placera dig sedan pĂ„ 3-punktsritningen, klicka pĂ„ “jag har ett problem
 6. Den fria marknaden kommer omedelbart att stÀlla dig en rad frÄgor som du behöver besvara.
 7. VĂ€lj sedan alternativet markerat med “Avbryt köp”

Nu, om sÀljaren verkligen av misstag imponerade pÄ ditt köpbevis, mÄste du ha tÄlamod, för i UngefÀr 24 timmar Àr att du kan göra ett krav. Om inte, kommer ditt köp snabbt att annulleras av den webbplatsen.

Utöver föregÄende steg föreslÄr vi att du skickar paketet till informera sÀljaren För sÀkerhets skull kanske du inte vill att den hÀr artikeln ska skicka den till dig och du har undvikit hela processen.

Om det Àr sent och de har skickat din artikel, ta den inte nÀr den kommer. Och om det av nÄgon slump skickas till ditt rum rekommenderar vi det underteckna inte kvittot och kassera omedelbart. PÄ samma sÀtt, om de skickar det till dig via zoomtjÀnster, mrw eller nÄgon annan sÀndningsbyrÄ, rekommenderas det att inte besöka och hÀmta det eftersom det Àr sÄ de returnerar det till mottagaren som skickade det.

Ta bort försÀljningen av bestÀllningar pÄ den fria marknaden

 • Innan du avbryter en försĂ€ljning bör du veta att det finns tvĂ„ viktiga punkter:

Du kommer inte att dricka för att gÄ tryckt etikett utföra transporten av artikeln; Om det Àr för sent och du redan insisterar, mÄste du tyvÀrr ha tÄlamod i cirka 24 timmar för att avboka din bokning pÄ den öppna marknaden.

Du mÄste Àga positivt saldo pÄ grund, Om du inte har detta saldo rekommenderar vi att du vÀntar tills du har pengarna eller helt enkelt sÀtter in dem sjÀlv sÄ att du kan avbryta försÀljningen.

 • Följaktligen, hĂ€r Ă€r stegen för att avbryta försĂ€ljningen:
 1. GÄ till webbplatsen för den fria marknaden
 2. Logga in pÄ ditt konto
 3. Klicka pĂ„ numret “fler alternativ” i den sista delen av menyn lĂ€ngst ner.
 4. Hitta rean du vill avbryta och klicka pĂ„ “Avbryt försĂ€ljning“.
 5. DÄ mÄste du informera den fria marknaden om orsaken annullering av försÀljningen. Klar, den lÀtta sanningen.

Fel med att hÀva köp eller försÀljning pÄ den öppna marknaden

TyvÀrr Àr en av nackdelarna detta kommer att pÄverka ditt register eller en försÀljnings- eller köpartermometer som ger en negativ bedömning av ditt rykte. Vad kommer att Äterspeglas i fÀrgerna som ditt rykte pÄ denna sida visar.

I den hÀr situationen du kommer att förlora lite trovÀrdighet För som sÀljare eller köpare kommer de inte att lita för mycket pÄ dig. I mÄnga fall Àr det mycket svÄrt att rÄda bot pÄ denna situation. Av denna anledning bör avbokningar till varje pris undvikas och endast utföras nÀr det verkligen Àr nödvÀndigt.

Slutligen Àr den fria marknaden ett webbaserat onlineverktyg som liknar Wix Virtual Stores som verkligen fungerar som en bra marknadsstrategi eftersom det Àr mycket populÀrt bland tusentals anvÀndare frÄn hela vÀrlden, dÀrför behÄlla ett gott rykte Detta Àr nödvÀndigt om vi vill att vÄr försÀljning eller inköp ska vara effektiva. Nu nÀr du kÀnner till dessa uppgifter, behÄll din fÀrgpositiva termometer pÄ denna viktiga webbplats.

0 Shares