Hur man avbokar UBER – Avbryt UBER-resa utan krĂ„ngel (exempel)

0 Shares

Uber Det har blivit mer vardagligt Àn vi förestÀllt oss, vi kan hitta mÀnniskor som Àr redo att erbjuda sina taxitjÀnster sÀkert och bekvÀmt. Applikationen manövreras bekvÀmt frÄn mobiltelefonen efter att den har laddats ner och installerats, sÄ vi kan lÀra oss lite mer om vÄr förare, sÄ att vi fÄr större sÀkerhet och sjÀlvförtroende nÀr vi reser. Och Àven om det Àr enkelt att schemalÀgga en resa i appen, Àr avbokning en annan sak, sÄ tÀnk om du vill avbryta Uber?

Om du Àr en vanlig anvÀndare Uber du vet att vi i allmÀnhet mÄste avbryta ibland. Förmodligen för att en vÀn erbjöd sig att ge dig en skjuts eller att dina planer precis Àndrades i sista minuten. I sÄ fall behöver du inte oroa dig, du kan avboka din resa nÀr som helst genom att följa denna handledning Àven om du inte riktigt vet hur du anvÀnder appen.

Det spelar ingen roll om avbokningen sker innan din förare hÀmtar dig eller till och med nÀr du Àr ombord. HÀr Àr nÄgra instruktioner om hur man anvÀnder systemet avbokning av resor.

Avbokning före ankomsten av en Uber-förare

  • I app, mĂ„ste du gĂ„ till informationsfĂ€ltet som du kan kĂ€nna igen eftersom det Ă€r vitt. I det hĂ€r avsnittet kommer du att se en Avbryt-knapp som du mĂ„ste trycka pĂ„.
  • NĂ€r du har tryckt pĂ„ knappen trycker du pĂ„ igen för att avbryta.

Det Àr viktigt att veta att avbokningen mÄste ske i tid de första 2 minuternaefter att ha bestÀllt en UBER. Om de gÄr igenom kommer du inte att debiteras nÄgon extra avgift 11 minuterdu avbokar din resa och chauffören har inte kommit för att hÀmta dig.

Vad hÀnder om jag vill avsluta min resa tidigt?

Om du redan sitter i bilen och bestÀmmer dig för att kliva av trots att din resa inte Àr över Àn, Àr allt du behöver göra att meddela förareförutom att lÀgga till vad som Àr skÀlen sÄ att han kan gÄ in i ansökan och avsluta resan Ät dig.

PÄ samma sÀtt, om det beror pÄ nÄgot fel, gÄ till avboka resan Under dess varaktighet kan föraren fortsÀtta resan och dÀrmed köra dig till din destination utan problem, bara be om en slutbetalningsjustering.

Hur fungerar Ubers avbokningsavgifter?

Fil avbokningsavgifter De Àr en ersÀttning som tilldelas föraren för den anstrÀngning och tid han lagt ner pÄ att ta sig till din adress. SÄledes fungerar applikationen mycket mer effektivt för alla.

Du kan avboka din resa om du gör det inom de första tvÄ minuterna efter uppgift Turné. Trots det kan du hamna i olika situationer dÀr du kommer att debiteras en avbokningsavgift.

Dessa priser Sammantaget tenderar de att förÀndras och skilja sig Ät eftersom de beror pÄ vilken stad du befinner dig i och vilken typ av Uber du vÀljer.

Hur undviker jag avbokningsavgifter?

Avgifterna förknippade med att anvÀnda Uber kan variera, och Àven om du kan berÀkna den totala avgiften för Uber, Àr avbokningsavgiften en annan sak. Det rekommenderas vanligtvis att Service Uber i exakt det ögonblick du avser att lÀmna, som om föraren vÀntar inne i fartyget i mer Àn tvÄ minuter, kan han ha rÀtt att avbryta resan om han sÄ önskar.

Det finns faktorer utanför föraren och till och med företaget sjÀlvt, sÄsom trafik, demonstration och/eller gatureparation, som kan orsaka förseningar för Uber-förare, sÄ anvÀndare rekommenderas att ha tÄlamod att göra det. . slippa avbokningsavgiften onödig.

Dessa tips hjÀlper dig att avboka din Uber-resa och undvika förvirring med föraren eller appsupporten. Du mÄste bara ta hÀnsyn till den tidsgrÀns du har och faktumet att meddela om allt som hÀnder din förare.

0 Shares