Hur man automatiskt roterar skärmorienteringen på min mobiltelefon

0 Shares

Dagens mobila enheter har många fullfjädrade verktyg, specifikationer, alternativ och tjänster för alla typer av aktiviteter eller uppgifter. Allt detta görs med ett syfte tillgodose behoven och kraven lämpliga användare som letar efter högsta kvalitet, komfort och anpassning till nutiden.

Med det sagt, kom dock ihåg att smartphones har utvecklats under åren, uppvisat helt nya och innovativa aspekter och förändrats säsong efter säsong. I början hade våra terminaler mycket mindre skärmar och vår användning var generellt vanliga tangentbord, detta har glömts bort, ge vika för nya funktioner.

Intressant nog under detta en växande, radikal och förnyad idéförändring i teknikvärlden har bara 2 operativsystem lyckats förbli oförändrade hela tiden. Detta är fallet med iOS och Android. Dessa plattformar har lyckats flytta marknaden så snabbt att de idag, någon gång, kontrollerar global telefoni.

Dessa system har lanserat mobila enheter av fantastisk kvalitet och specifikationer. Dessa terminaler år efter år lyckas de övervinnaSåledes, som vi sa tidigare, anpassa sig till nutiden, såväl som till kraven och behoven hos användare av båda operativsystemen.

På Android-sidan kan vi uppskatta de olika märkena som byggts under detta populära system, var och en med helt användbara och intressanta funktioner, alternativ och verktyg, och på ett sätt är det ett av de stora attraktioner och styrkor som denna berömda plattform har att erbjuda sina användare.

Sedan vi ska prata lite om verktyg vilket vi kan uppskatta på en Android-mobilenhet. Utan vidare, följ oss och ta reda på alla detaljer, data och information om dessa praktiska funktioner.

Vilka verktyg kan vi hitta på vår mobila Android-enhet?

Som ni vet har de allra flesta varumärken med Android-operativsystem relativt unika egenskaper. Men å andra sidan har alla dessa mobiltelefoner en hel del skräddarsydda funktioner som vi kan hitta i alla smartphones med detta system.

I dem kan vi hitta Helt nödvändiga applikationer och verktyg för korrekt drift av vår terminal och för alla typer av aktiviteter som vi vill utföra under dagen. Där hittar du miniräknare, anteckningsbok, kalender, FM-radio, kompass, kontaktlista med mera.

Från sidan av verktyg som kompletterar driften av telefonen kan vi lista några funktioner som Bluetooth, GPS, flygplansläge, ficklampa, automatisk skärmrotation och mycket mer.

Automatisk skärmrotation.

Detta är en mycket användbar funktion om vi vill utföra viss aktivitet horisontellt från vår mobila enhet. Detta är ganska effektivt när du vill skriva på ett tangentbord, titta på en film eller spela ett tv-spel.

Vanligtvis p√• Android-enheter kan du hitta det i meddelandef√§ltet eller fr√•n “display”-f√§ltet i telefoninst√§llningarna.

Hur man automatiskt roterar skärmorienteringen på min mobiltelefon.

Vi kommer inte ha några problem med den här typen av åtgärder. Vi måste bara gör följande för att uppnå vårt uppdrag. Vårt första alternativ för att aktivera den automatiska skärmorienteringen kommer att vara att skjuta meddelandefältet nedåt, från detta kommer vi att uppskatta några bra funktioner.

Vi hittar dit “Auto-rotera”-knappvi kommer att f√∂rtrycka honom och det kommer att vara allt. Vi kan ocks√• v√§lja det andra alternativet. F√∂r att komma √•t det m√•ste vi g√• till inst√§llningssektionen och sedan klicka p√• sk√§rmsektionen. N√§r du v√§l g√∂r det hittar vi h√§r en automatisk v√§ndbox som vi aktiverar och det √§r allt.

Om inget av dessa alternativ fungerar f√∂r dig kan du ladda ner applikation “Sk√§rmrotationskontroll” fr√•n Play Butik, alternativ eller extern butik. Detta f√∂r att tvinga sk√§rmen att rotera oavsett vilken app du anv√§nder.

0 Shares