Hur man automatiskt planterar pÄ jordbruksmark i Minecraft (exempel)

0 Shares

Som du redan kÀnner till Minecraft handlar det inte bara om att bygga vÀrldar, redskap eller vapen, bör du ocksÄ anvÀnda utrymmet i ditt hem för att odla en mÀngd olika matvaror. I den hÀr artikeln kommer vi att lÀra dig ett mycket praktiskt sÀtt att odla vÀxter. SÄ som du hör det och vi visar dig hur du gÄr tillvÀga sÄ att du kan Plantera automatiskt i fÀlt i Minecraft.

Som alltid, för att allt i dessa vÀrldar ska vara möjligt mÄste du samla ihop visst material och sÀtta ihop dem. Vi kommer att berÀtta vilka material du behöver, hur du hittar dem och hur du anvÀnder dem exakt sÄ att du kan fÄ en automatisk kultur.

Det betyder att du mÄste vÀlja vilken typ av vÀxt du ska plantera för att spendera den tid som behövs du kan skörda, potatis, majs, tomater osv.

Vad fascinerar mÄnga anvÀndare nedsÀnkta i denna vÀrld Àventyr och stÀndigt skapandeÀr att du alltid kommer att hitta nÄgot nytt att göra.

Vi har sett det förut i mÄnga tutorials dÀr du lÀr dig att samla, döda drakar, utföra besvÀrjelser. Du kan ocksÄ mÄnga tekniker och vad Àr nÄgra verktyg eller anvÀndningen av farliga grönsaker som giftig potatis.

Hur man automatiskt planterar jordbruksmark i Minecraft

För att starta denna fantastiska handledning börjar vi med att identifiera det material du behöver och automatiskt plantera dina fÀlt Minecraft.

I grund och botten kommer du att anvÀnda följande 3 Repeaters, röd jord eller röd stenNödvÀndiga trattar, lÄdor, dispensrar för den nödvÀndiga mÀngden, hinkar med vatten, 1 knapp, ett block av vilken typ som helst som ska tÀckas.

Och till sist vad lÄt oss gÄ för att odla eller planteraNÀr vi har allt detta material till hands kan vi börja plantera.

I vÄrt specifika fall kommer vi att ta ett 7 x 6 blockomrÄde och fylla det med jord. Om du vill göra den större eller mindre Àr det naturligtvis tillÄtet, allt efter eget gottfinnande.

NÀsta steg Àr att plocka dispensrarna och placera dem ovanpÄ de gröna ullblocken. Du kan placera stenblock pÄ sidorna av trÀdgÄrden, men du mÄste vara noga med att göra hÄl i mitten av trÀdgÄrden för att vatten ska kunna rinna genom dem. NÀr dessa hÄl Àr gjorda kommer vi att fylla dem med vatten.

NÀsta steg för att automatiskt plantera jordbruksmark i Minecraft

NÀsta steg Àr att placera i dispensrar hinkar med vattendu mÄste vara sÀker pÄ det, nu passerar vi slumpmÀssigt jorden och rehydrerar tack vare vattnet som vi översvÀmmade tidigare. Sen dÀr du lÀgger vattnet behöver du lÀgga stenblocken ovanpÄ, det Àr klart, vi ska inte sÀtta pÄ baksidan dÀr dispensrarna Àr.

Nu kommer ett mycket intressant steg och det Àr att placera stennÀtsrepeterarna först pÄ höger sida av stenblocket. Försök att placera repeatern i mitten, det kommer att göra signalen frÄn Stone-nÀtverket stark. NÀsta steg Àr att placera dubbelkistan pÄ vÀnster sida av stenblocken.

Det Àr hÀr du kan lagra grödor som vi skördar i vÄr trÀdgÄrd för att fÄ det att fungera pÄ det sÀttet. LÄt oss ansluta hÀller till huvenPÄ sÄ sÀtt kommer grödan att överföras till omrÄdet dÀr den ska lagras. Det sista steget blir att lÀgga till en knapp som vi enkelt kan placera i Stone-nÀtverket.

Efter att ha följt dessa steg kan vi börja odla, som vi nÀmnde kan du odla vad du vill. Nu Àr det bara att vÀnta pÄ att plantorna vÀxer och om du vill se din magi automatisk odling Tryck bara pÄ en knapp sÄ ser du hur magiskt det blir.

Processen kan verka lite lÄng men det Àr den inte, vi har bara förklarat det för dig pÄ ett mycket didaktiskt sÀtt sÄ att du kan förstÄ stegen mycket vÀl.

Slutresultatet blir fantastiskt och dÄ kan du Àgna dig Ät nÄgot annat. Men viktigast av allt, du lÀrde dig hur man automatiskt planterar jordbruksmark i Minecraft.

0 Shares