Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man åtgärdar TextNow som inte skickar eller tar emot texter

Kan du inte skicka eller ta emot sms i TextNow-appen? Får du ett felmeddelande som säger “Meddelanden till det här numret stöds inte ännu” när du släpper ett sms?

TextNow är en mobilapplikation som tillhandahåller free SMS- (SMS) och samtalstjänster (VoIP) med hjälp av en internetanslutning. Användare kan skicka och ta emot multimediameddelanden, inklusive bilder och videor.

Appen tillåter användare att skicka och ta emot textmeddelanden, ringa telefonsamtal och till och med ta emot röstmeddelanden utan att kräva ett traditionellt mobiltelefonabonnemang.

Det förvandlar i huvudsak din smartphone eller surfplatta till en telefon som kan fungera via Wi-Fi eller en dataanslutning. Användare kan skicka och ta emot obegränsade textmeddelanden till och från andra TextNow-användare för free.

Om du inte kan skicka eller ta emot textmeddelanden i din TextNow-app, oroa dig inte. Det finns några enkla lösningar för att lösa problemet.

Den här artikeln hjälper dig att förstå varför du kanske inte kan skicka eller ta emot textmeddelanden i TextNow-appen och vilka steg du kan vidta för att åtgärda problemet.

Varför skickar eller tar inte TextNow inte emot texter?

Om du inte kan skicka eller ta emot textmeddelanden i TextNow-appen kan det bero på att kontakten är blockerad, nätverksanslutningsproblem eller på grund av att en föråldrad version av TextNow-appen används.

1. Kontakten är blockerad

Det kan vara en möjlighet att du av misstag har blockerat användaren du försöker kontakta via textmeddelanden på grund av att du kanske inte kan skicka eller ta emot textmeddelanden.

2. Nätverksanslutningsproblem

Problem med din internet- eller dataanslutning kan påverka funktionaliteten hos TextNow, inklusive att skicka och ta emot textmeddelanden i TextNow-appen. Se till att du har en stabil och aktiv internetanslutning.

3. Föråldrad appversion

Föråldrade versioner av TextNow-appen kan ha buggar eller kompatibilitetsproblem som påverkar att skicka och ta emot meddelanden i TextNow-appen. Se till att du använder den senaste versionen av appen, och om inte, uppdatera den från appbutiken.

Hur fixar jag att TextNow inte skickar eller tar emot texter?

För att åtgärda textmeddelanden som inte skickas eller tas emot i TextNow-appen, kontrollera din internetanslutning, se till att användaren inte är blockerad och uppdatera TextNow-appen. Dessutom kan du rensa TextNow-appens cache och avinstallera och installera om TextNow-appen.

1. Kontrollera din Internetanslutning

Om du får felmeddelandet “Meddelanden till det här numret stöds inte ännu” medan du skickar ett sms till ett telefonnummer i TextNow-appen, se till att du har en stabil internetanslutning.

En stabil och aktiv internetanslutning är avgörande för att skicka och ta emot textmeddelanden på TextNow-appen. Se till att du är ansluten till ett pålitligt och snabbt nätverk.

Du kan också använda din enhet för att utföra en hastighets test för att kontrollera om din internetanslutning är snabb och sömlös.

Om du har en dålig internetanslutning, försök att starta om din router.

Följ dessa steg för att starta om din router eller modem:

 • Koppla ur routern och modemet. Vänta i minst 30 sekunder och anslut sedan modemet. Sätt på den.
 • Vänta i minst 1 minut. Anslut sedan routern. Tryck på strömknappen för att slå på den.
 • Vänta minst 2 minuter innan du fortsätter att testa eller använda någon enhet.

Att flytta routern närmare enheterna kan också hjälpa till att öka din WiFi-anslutning.

På så sätt kan du stärka din WiFi-signal och se till att du kan skicka och ta emot textmeddelanden på TextNow-appen via din enhet.

2. Kontrollera om kontakten är blockerad

Se till att du inte har blockerat användaren du försöker kontakta via meddelanden. Om du har blockerat användaren kommer du inte att kunna skicka eller ta emot några meddelanden från användaren.

Följ dessa steg för att avblockera en användare om du har blockerat dem av misstag:

 • Tryck på kontakten du ser fram emot att avblockera. Tryck sedan på konversation eller Samtalslogg av den kontakten.
 • Tryck på den treprickade menyn i det övre högra hörnet.
 • Från rullgardinsmenyn väljer du Avblockera nummer alternativet från den menyn.
 • Kontaktnumret är nu avblockerat på ditt TextNow-nummer.

Alternativt kan du sms:a #AVBLOCKERA till numret du vill avblockera från ditt TextNow-konto.

Kommandot #UNBLOCK gör det möjligt för användaren att skicka alla meddelanden till dig, oavsett om du är en TextNow-användare som avblockerar ett telefonnummer/e-postadress som inte är TextNow eller en icke-TextNow-användare som avblockerar meddelanden/samtal från en TextNow-användare.

Det kan ta cirka 10 till 20 minuter innan kommandot avblockering sker. Vänta tålmodigt och låt upplåsningseffekten på 10 till 20 minuter äga rum.

3. Uppdatera TextNow-appen

Se till att du använder den uppdaterade versionen av TextNow-appen från App Store (iOS) eller Google Play Store (Android). En uppdaterad version har korrigeringar av buggar och tekniska fel.

Föråldrade appar kan ibland leda till att appen kraschar eller stannar. Det tar bara några sekunder, och när du har uppdaterat kan du försöka skicka ett textmeddelande igen på din TextNow-app.

TextNow-appen ska nu fungera felfritt och det ska inte vara några problem när du skickar eller tar emot textmeddelanden på TextNow-appen nu.

4. Ta bort TextNow App Cache

Att rensa TextNow-appens cache kan lösa specifika problem, som att inte kunna skicka eller ta emot meddelanden i TextNow-appen.

Om minnet är fullt kommer att rensa appcachen att förbättra surfupplevelsen och lösa problem relaterade till att välja ett telefonnummer i TextNow-appen.

 • Gå till iPhone inställningar.
 • Gå till Allmän.
 • Hitta TextNow-appen och klicka på det.
 • Tryck på Ladda ner appen knapp.
 • Igen Installera om de TextNow-appen.

 • Öppen inställningar och välj Appar.
 • Hitta TextNow-appenvälj den och tryck på Lagring.
 • Knacka på Rensa cache.
 • Knacka på OK.

5. Avinstallera och installera om TextNow-appen

Försök att avinstallera och sedan installera om TextNow-appen på din enhet för att åtgärda problemet.

Det kan vara en möjlighet att TextNow-appen kan ha några buggar eller tekniska fel på grund av vilka du kanske inte kan skicka eller ta emot meddelanden på TextNow-appen.

 • Gå till inställningar på din enhet.
 • Klicka på Appar eller Hantera appar.
 • Du kan nu se listan över alla appar som är installerade på din enhet.
 • Sök efter Appen TextNow från sökrutan högst upp på skärmen.
 • Slutligen klickar du på Avinstallera knapp. TextNow-appen är nu avinstallerad.
 • Gå till Play Butik eller den App Store beroende på din enhet.
 • Sök efter TextNow-appen.
 • Tryck på Installera för att installera TextNow-appen på din enhet igen.

6. Kontakta TextNow-appens kundsupport

Om ingen av korrigeringarna ovan fungerar för dig, kontakta TextNow kundsupport team för att lösa dina problem.

Det kan finnas några andra underliggande problem på grund av att du kanske inte kan skicka eller ta emot textmeddelanden i TextNow-appen.

Du kan också Skicka en förfrågan till TextNows supportteam. Ange detaljer som din e-postadress, ämne, beskrivning etc. Beskriv dina problem på ett detaljerat sätt.

Dessutom kan du också chatta med Textnow-boten. TextNow-teamet är tillgängligt från 10:00 till 17:30.