Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man åtgärdar Stubhub Acceptera biljetter som inte fungerar

Upplever du problem med att ta emot biljetter på StubHub? Oroa dig inte, du är inte ensam.

Många användare stöter på utmaningar när de försöker ta emot biljetter, men den goda nyheten är att det finns lösningar tillgängliga.

I den här artikeln kommer vi att undersöka de vanliga problemen relaterade till att ta emot biljetter på StubHub och ge steg-för-steg-vägledning om hur man åtgärdar dem.

Hur fixar jag att StubHub Accept-biljetter inte fungerar?

1. Kontrollera din e-post ordentligt

Se först till att du har fått e-postmeddelandet från StubHub med biljettöverföringserbjudandet. Ibland kan förseningar i e-postleverans orsaka förvirring.

Om du inte ser e-postmeddelandet, kontrollera dina skräppost- eller skräppostmappar, eftersom viktiga e-postmeddelanden ibland kan filtreras bort av misstag.

Använd din e-posts sökfunktion för att leta efter nyckelord som “StubHub”, “biljetter” eller “överföring” för att hitta e-postmeddelandet.

Kontrollera också att du klickar på knappen från det officiella e-postmeddelandet om biljettacceptans från StubHub. Försök inte komma åt biljetter från länkar utanför e-postmeddelandet.

2. Validera biljettgodkännandet

Du måste verifiera att biljetterna har godkänts och är synliga på ditt konto.

För att verifiera biljettacceptans i StubHub, följ dessa steg:

 • Besök StubHub webbplats eller öppna StubHub-appen på din mobila enhet. Logga in på ditt konto.
 • När du har loggat in, navigera till “Mina biljetter” eller “Mitt konto” sektion.
 • Leta efter biljetterna du försökte acceptera. Om godkännandeprocessen lyckades bör biljetterna vara synliga på ditt konto under “Accepterad” eller “uppkommande händelser” sektion.
 • Klicka på de godkända biljetterna för att granska evenemangsdetaljerna, platsinformationen och all annan relevant information som är kopplad till biljetterna.
 • Se till att biljetterna är markerade som “Accepterad” eller “Överförd” på ditt konto. Detta indikerar att processen för biljettacceptans slutfördes framgångsrikt.

Genom att följa dessa steg kan du verifiera godkännandet av biljetter på ditt StubHub-konto, och försäkra dig om att du framgångsrikt har skaffat biljetter till det önskade evenemanget.

Se också till att du har den senaste versionen av StubHub-appen installerad eller använder en webbläsare som stöds som Chrome, Firefox, Safari etc. Uppdatera till den senaste versionen om det behövs.

3. Ta itu med potentiella säljarproblem

Om du misstänker att säljaren inte har överfört biljetterna ordentligt, särskilt efter flera försök, kan det finnas ett problem på deras sida. Därför måste du i det här fallet kontakta säljaren på StubHub.

För att kontakta säljaren på StubHub, följ dessa steg:

 1. Logga in på ditt StubHub-konto: Besök StubHub webbplats eller öppna StubHub-appen på din mobila enhet. Logga in på ditt konto.
 2. Navigera till ditt köp: Leta reda på den specifika händelsen för vilken du har problem med säljarens överföringsprocess. Hitta köpet som är kopplat till biljetterna i fråga.
 1. Få åtkomst till beställningsinformationen: Klicka på köpet för att se orderdetaljerna. Leta efter ett alternativ för att kontakta säljaren eller för att se säljarens information.
 2. Initiera kontakt: I beställningsinformationen bör du hitta ett kontaktalternativ för att nå säljaren. Detta kan inkludera en meddelandefunktion eller en direktlänk till säljarens kontaktinformation.
 3. Skriv ditt meddelande: Använd den tillhandahållna kommunikationskanalen för att skriva ett meddelande till säljaren. Förklara tydligt problemet du upplever med biljettöverföringsprocessen och be artigt deras hjälp för att lösa problemet.
 4. Skicka ditt meddelande: När du har sammanställt ditt meddelande, skicka det till säljaren via den angivna kommunikationskanalen.

Genom att följa dessa steg kan du effektivt initiera kontakt med säljaren på StubHub för att lösa eventuella problem relaterade till biljettöverföringsprocessen och arbeta mot en lösning.

4. Återställ StubHub-appen eller enheten

I vissa fall kan tekniska fel i StubHub-appen eller på din enhet hindra biljettacceptansen. Överväg att återställa StubHub-appen eller din enhet för att rensa eventuella fel.

 • Återställ appen: Om du använder StubHub-appen, försök att återställa den genom att stänga den helt och öppna den igen, eller genom att logga ut och logga in igen.
 • Starta om din enhet: Ibland kan det lösa underliggande problem genom att helt enkelt starta om din smartphone eller dator.

Testa dessutom att komma åt biljetter på en stationär dator i händelse av problem på mobilen.

5. Logga ut och tillbaka in för att uppdatera din StubHub-session

Om knappen acceptera biljetter inte fungerar, försök att logga ut helt från ditt StubHub-konto och logga in igen för att uppdatera din session:

 1. Gå till din StubHub-kontosida genom att klicka på din profilikon uppe till höger.
 2. Klicka på knappen “Logga ut” eller länken.
 3. Stäng av din webbläsare helt och öppna den igen.
 4. Gå till StubHub.com och ange din e-postadress och ditt lösenord för att logga in på ditt konto igen.
 5. Försök att komma åt biljetterna igen från e-postmeddelandet om biljettgodkännande.

Utloggning tvingar StubHub att starta en ny session som ibland kan lösa problem som hindrar biljetterna från att laddas.

6. Kontrollera dina biljettleveransinställningar

En annan sak att kontrollera är dina biljettleveransinställningar:

 1. Gå till din “Mina biljetter” på ditt StubHub-konto.
 2. Leta reda på händelsen du har problem med och klicka på detaljerna.
 3. Kontrollera din leveransmetod – det ska stå “Leverans” inte ”Kommer att ringa”.
 4. Om det står “Kommer att ringa“, klicka på “Redigera leveransalternativ”.
 5. Välj “Leverans” och ange din leveransadress om det behövs.
 6. Klick “Skicka in” för att spara ändringarna.
 7. Försök att acceptera biljetterna igen från e-postmeddelandet.

Genom att se till att biljetterna inte är inställda på upphämtning av “Ringer” säkerställs att de kan nås digitalt.

7. Kontakta StubHub Support

om ovanstående lösningar inte fungerar kan StubHub-support behöva släppa biljetterna manuellt:

 1. Gå till StubHub.com och klicka på “Kontakta oss”
 2. Välj “Jag behöver hjälp med biljetter jag köpt”
 3. Fyll i formuläret med dina ärendeuppgifter och biljettnummer.
 4. En representant kommer att följa upp för att felsöka och hjälpa till att få dina biljetter släppta.