Hur man Ă„tgĂ€rdar problemet “Facebook har slutat ovĂ€ntat” pĂ„ Android

0 Shares

Har du problem med Facebook? I den hĂ€r guiden lĂ€r vi dig hur du Ă„tgĂ€rdar problemet “Facebook har slutat fungera ovĂ€ntat” pĂ„ AndroidsĂ„ att du kan anvĂ€nda din mobiltelefon igen utan problem. Å andra sidan, om du fĂ„r meddelandet “ett fel intrĂ€ffade, försök igen i Facebook Lite, lĂ€s vĂ„r andra guide för att göra detta eftersom den fokuserar pĂ„ hela Android-appen.

Varför Àr Facebook-appen stÀngd pÄ Android?

Varje mobil enhet har sina egna sÀrdrag, i alla fall kan vi komma till nÄgra slutsatser om varför felet uppstÄr Facebook slutade fungera ovÀntat. HÀr kommer vi att lista nÄgra av de möjliga orsakerna till detta problem.

TillfÀlliga problem eller cacheproblem kan orsaka fel i Facebook-appen. Vi har flera alternativ för detta, ett Àr starta om telefonen och den andra Àr Rensa cachesaker som vi tar upp senare.

Å andra sidan har det mĂ€rkts att problemet eller avstĂ€ngningen av Facebook vanligtvis dyker upp pĂ„ gamla enheter ocksĂ„. TyvĂ€rr, om alla lösningarna nedan Ă€r ineffektiva, kanske din telefon inte rĂ€cker till mer. Trots det Ă€r det vĂ€ldigt sĂ€llsynt och hĂ€nder bara med ganska gamla mobila enheter.

ÅtgĂ€rda felet “Facebook har slutat fungera ovĂ€ntat” pĂ„ Android

Det finns mÄnga lösningar pÄ Facebook-fel, lyckligtvis Àr lösningen pÄ dessa problem oftast vÀldigt enkel. LÀs metoderna nedan för att fixa att Facebook ovÀntat stÀngs av.

Starta om din enhet

Det hÀr kan verka som en dum lösning, men att starta om din enhet hjÀlper ofta med dessa typer av fel. Att starta om vÄra mobiltelefoner Àr nÄgot som anvÀndaren gör lite, med andra ord inte vanligt. OcksÄ för enkelhetens skull Àr det mÄnga som inte tar hÀnsyn till detta, men har du felet att Facebook stoppar rekommenderar vi att du provar först starta om mobiltelefonen.

Uppdatera applikationen

Sociala nÀtverk uppdateras över tid och Facebook Àr inget undantag, sÄ det Àr mycket viktigt att uppdatera din app. Det Àr ocksÄ möjligt att en förÄldrad applikation orsakar fel och ovÀntade avstÀngningar. Av denna anledning verifierar den stÀndigt om Facebook-applikationen Àr uppdaterad.

För att uppdatera appen, gÄ bara till Play Butik och leta efter uppdateringar. Samtidigt Àr det möjligt att aktivera automatiska Facebook-uppdateringar, tack vare vilka applikationen kommer att uppdateras utan din aktivitet.

Rensa appens cache

Ofta Àr orsaken till ovÀntade avstÀngningsfel pÄ Facebook ackumuleringen av olika element. Med andra ord, cachen och andra filer som gradvis ackumuleras pÄ min mobiltelefon, kan orsaka fel. Med det sagt Àr ÄtgÀrder som att inaktivera automatisk uppspelning av Facebook-videor vanligtvis anvÀndbara. Android tillÄter oss i alla fall att radera den hÀr typen av data frÄn en mobil enhet.

Processen Ă€r enkel, hoppa bara till avsnittet “KonfigurationsinstĂ€llningar”DĂ€r hittar du avsnittet “Ansökningar” och klickar pĂ„ det. Bland de mĂ„nga befintliga applikationerna, hitta Facebook-applikationen och klicka / tryck pĂ„ den.

Beroende pĂ„ vilken version av Android du har kan informationen nedan variera, men i de flesta fall kommer att visa nĂ„got sĂ„nt hĂ€r “Lagring”klicka pĂ„ det alternativet. Klicka nu bara pĂ„ “Ta bort data” och “Radera cache”.

Observera att efter steget ovan rensas din app cachedata. I sin tur raderas vanligtvis inloggningsuppgifter ocksĂ„, sĂ„ du mĂ„ste ange dem igen. Å andra sidan Ă€r det ocksĂ„ mycket anvĂ€ndbart att anvĂ€nda den hĂ€r metoden för att frigöra utrymme pĂ„ din Android-enhet.

0 Shares