Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man åtgärdar Lycamobile Voicemail-problemet som inte fungerar

Om du har upplevt problem med din Lycamobile röstbrevlåda är du inte ensam.

Många användare stöter på problem med röstbrevlådans funktionalitet, oavsett om det handlar om att konfigurera, komma åt eller inaktivera tjänsten.

I den här artikeln kommer vi att utforska vanliga problem relaterade till att Lycamobiles röstbrevlåda inte fungerar och tillhandahålla praktiska lösningar som hjälper dig att lösa dem.

Hur fixar jag att Lycamobile Voicemail inte fungerar?

Du bör validera och återställa röstbrevlådans inställningar, uppdatera telefonens programvara och säkerställa ett bra nätverk. Dessutom kan du också försöka kontakta kundsupport och inaktivera och återaktivera röstbrevlådan, etc.

Nedan finns en detaljerad förklaring av de ovan nämnda korrigeringarna:

1. Verifiera röstbrevlådans inställningar

Gå till dina röstmeddelandeinställningar för att säkerställa att röstbrevlådan är aktiv på ditt Lycamobile-konto. Om det inte är aktivt kommer du inte att kunna ta emot eller komma åt röstmeddelanden.

För att verifiera röstbrevlådans inställningar på ditt Lycamobile-konto kan du följa dessa steg:

 • Använd din Lycamobile-enhet för att slå numret för hämtning av röstbrevlådan från Lycamobile. Det här numret är vanligtvis tillgängligt från din Lycamobile-telefon genom att slå en specifik kod, till exempel “121” eller “123”.
 • När du har slagit numret för hämtning av röstbrevlådan följer du anvisningarna för att komma åt menyn för röstbrevlåda. Detta kan innebära att du anger en PIN-kod.
 • I menyn för röstbrevlåda, verifiera statusen för din röstbrevlåda. Se till att röstbrevlådan är aktiv på ditt konto.

2. Återställ röstbrevlådans inställningar

Att återställa röstbrevlådans inställningar innebär att inaktivera och återaktivera röstbrevlådan på din enhet.

Den här åtgärden kan hjälpa till att uppdatera röstbrevlådans konfiguration och lösa eventuella programvarufel som påverkar dess funktionalitet.

Här är de korta stegen för att inaktivera och återaktivera röstbrevlådan på din enhet:

 1. Öppna telefonappen på din enhet.
 2. Öppna röstbrevlådans inställningar.
 3. Inaktivera röstbrevlådan.
 4. Återaktivera röstbrevlådan.
 5. Starta om enheten för att tillämpa ändringarna.

3. Uppdatera telefonprogramvara

Se till att enhetens operativsystem och operatörsinställningar är uppdaterade. Föråldrad programvara kan ibland orsaka kompatibilitetsproblem med röstmeddelandetjänster.

Följ dessa steg för att säkerställa att enhetens operativsystem och operatörsinställningar är uppdaterade:

 1. Uppdatering av operativsystem (iOS/Android):
  • För iOS: Gå till “Inställningar” > “Allmänt” > “Programuppdatering” och följ instruktionerna på skärmen för att ladda ner och installera de senaste uppdateringarna.
  • För Android: Navigera till “Inställningar” > “System” > “Avancerat” > “Systemuppdatering” och välj “Sök efter uppdateringar” för att ladda ner och installera tillgängliga uppdateringar.
 2. Uppdatering av operatörsinställningar:
  • För iOS: Gå till “Inställningar” > “Allmänt” > “Om.” Om en uppdatering av operatörsinställningar är tillgänglig visas en uppmaning som låter dig uppdatera operatörsinställningarna.
  • För Android: Uppdateringsprocessen för operatörsinställningar kan variera beroende på enhet och operatör. Kontrollera om det finns tillgängliga uppdateringar i enhetens inställningar eller kontakta din operatör för hjälp.

4. Kontrollera Nätverksanslutning

Se till att din enhet har en stabil nätverksanslutning. Röstbrevlådans funktionalitet kan påverkas om du har dålig nätverkstäckning eller om du befinner dig i ett område med begränsad signalstyrka.

Testa att stänga av mobildata och byta till ett Wi-Fi-nätverk istället. Det krävs också att Wi-Fi är placerat nära enheten.

Medan du upplever en långsam eller ingen internetanslutning, föreslås det att du startar om Wi-Fi-routern.

Det beror på internetanvändningen och hur ofta det behövs för att starta om vår Wi-Fi-router. Dessa är stegen att följa för att starta om Wi-Fi-routern:

 • Stäng helt enkelt av routern och koppla ur den från alla enheter och strömförsörjning.
 • Vänta i 3 minuter och koppla sedan in den igen.
 • Vänta nu tills signalen kommer tillbaka och anslut till internet via den.

Du kan också kontrollera din internethastighet genom att klicka här.

5. Kontakta Lycamobiles kundsupport

Om problemet kvarstår efter att ha försökt med stegen ovan, kontakta Lycamobile kundsupport rekommenderas.

De kan ge personlig hjälp och felsöka specifika röstmeddelandeproblem relaterade till ditt konto och din enhet.

6. Inaktivera och återaktivera röstbrevlådan

Om allt annat misslyckas kan inaktivering och återaktivering av röstbrevlådan på ditt Lycamobile-konto hjälpa till att återställa röstbrevlådans konfiguration och lösa ihållande problem.

För att inaktivera och återaktivera röstbrevlådan på ditt Lycamobile-konto kan du följa dessa steg:

Inaktivera röstbrevlådan:

 1. Slå inaktiveringskoden från Lycamobile. Denna kod är vanligtvis specifik för Lycamobile och kan variera beroende på region. Du kan till exempel slå *185# för att avaktivera röstbrevlådan.
 2. Följ uppmaningarna eller instruktionerna på skärmen från Lycamobile för att bekräfta inaktiveringen av röstbrevlådan.

Återaktiverar röstbrevlådan:

 1. Slå aktiveringskoden från Lycamobile. I likhet med inaktiveringskoden är aktiveringskoden specifik för Lycamobile och kan variera beroende på region. Du kan till exempel slå *185# för att återaktivera röstbrevlådan.
 2. Följ uppmaningarna eller instruktionerna på skärmen från Lycamobile för att bekräfta återaktiveringen av röstbrevlådan.

Genom att följa dessa steg kan du effektivt inaktivera och återaktivera röstbrevlådan på ditt Lycamobile-konto efter behov.