Hur man åtgärdar HBO Max Kan inte spela titelfel på TV, Android & PC

Om du ser felet “kan inte spela upp titeln” eller “kan inte spela video” på HBO Max, du är inte ensam. Tyvärr upplever många användare samma problem när de försöker spela eller titta på en film eller ett TV-program på HBO Max streamingtjänst. Pre-roll-annonserna fungerar bra. Men när de försöker spela upp sin video slutade den att fungera och det indikerar felmeddelandet. Användare kan inte bara spela vad som helst i appen.

Det fullständiga felmeddelandet lyder:

“Kan inte spela titel”
“Vi har problem med att spela upp den här videon. Vänligen försök igen senare.”

Cant-Play-Video-HBO-Max-Streaming-Error

Du kan försöka göra några lösningar som hjälper till att lösa HBO Max kan inte spela titelfel. I vissa fall uppstår problemet när du använder en viss enhet eller webbläsare. Du kan kontrollera om du har samma situation genom att starta ditt HBO Max-innehåll på en annan webbläsare eller enhet.

Cant-Play-Title-Hade-problem-playing-this-video-Vänligen-försök-igen-senare

Om du till exempel har problem med att ladda ett videoinnehåll i webbläsaren Microsoft Edge på Windows 10 PC eller Mac-dator, kan du byta till Mozilla Firefox eller Google Chrome. Du kan också försöka öppna och använda HBO Max-appen på Xbox-konsolen, Samsung smart TV, Android-mobiltelefon, Amazon Fire TV eller Roku-enhet om du ser felet i den ena eller den andra.

Lösningar för att åtgärda felet “Kan inte spela titel” på HBO Max-appen eller webbplatsen

Om du bestämmer dig för att byta till en annan webbläsare, bärbar dator eller streamingenhet, se till att den körs på den senaste versionen. Många fel på strömningstjänstplattformens webbplatser eller appar inträffar när enhetens programvara eller app inte uppdateras. Försök att installera de senaste uppdateringarna på din webbläsare eller enhet innan du startar HBO Max.

RELATERAT: Vad är skillnaden mellan HBO och HBO Max Streaming Platforms

Följ dessa metoder för att felsöka problemet och slutligen åtgärda felet kan inte spela upp video.

Rensa HBO Max App Cache

En annan möjlig orsak till felet Can’t Play Title på HBO Max beror på skadade filer. Det är lätt att rensa cachen på din HBO Max-app. Processen varierar beroende på vilken enhet du använder. Om du streamar i en webbläsare kan du ta bort webbläsarens cache.

Rensa-cachen-på-din-Microsoft-Edge-webbläsare

Hur man rensar cache på HBO Max via Android-enhet

 • Öppna menyn Inställningar på din Android-enhet.
 • Gå till Appar och aviseringar.
 • Välj HBO Max.
 • Tryck på Lagring.
 • Tryck på Rensa lagring.
 • Tryck på Rensa cache.

Rensa cache på HBO Max via iOS

För att rensa cacheminnet på din Apple-enhet måste du avinstallera appen. Installera sedan om det igen och logga in på ditt HBO Max-konto.

Rensa HBO Max Cache via webbläsare

 • Navigera till Fler verktyg, inställningar eller historik för din webbläsare.
 • Välj Rensa webbinformation, Rensa senaste historik eller Hantera webbplatsdata.
 • Därifrån kan du ställa in tiden till All Range och rensa alla webbläsardata, cookies, historik och cache.

RELATERAT: Så här får du HBO Max $9,99 Ad-Supported Prenumeration Plan

Slå på strömmen till din streamingspelare eller nätverksenhet

Om du slår på enheten uppdateras både din enhet och din nätverksanslutning. Allt du behöver göra är att stänga av alla dina enheter och koppla ur dem i cirka 1 minut. Se till att inkludera din router och modem. Koppla in dem igen och starta om HBO Max.

Logga in på ditt HBO Max-konto igen

Du kan också försöka logga ut och logga in på ditt HBO Max-konto igen. Om din enhet bad dig att verifiera ditt konto följer du instruktionerna och godkänner verifieringsprocessen.

Först måste du logga ut från ditt konto. Vänta några minuter. Testa sedan att logga in igen med din HBO Max e-postadress och ditt lösenord.

Uppdatera din HBO Max-app

Uppdatera-eller-installera om-HBO-Max-appen-på-Android-enhet

Om du inte har installerat någon uppdatering för din HBO Max-app på länge kan du försöka kontrollera om du har missat det.

 • Gå till Google Play Butik för Android-enheter eller App Store för iOS.
 • Sök efter HBO Max.
 • Tryck på Installera eller Uppdatera om tillgängligt.

Installera om din HBO Max-app

Din HBO Max-app kan orsaka problemet på grund av felaktig appinstallation. Om du avinstallerar och installerar om det får du en bättre app för att streama dina favoritprogram.

Hjälpte någon av lösningarna ovan dig att fixa HBO Max-felet “kan inte spela titeln”? Du kan dela ditt svar nedan i kommentarsfältet.

Relaterade Artiklar

Back to top button