Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man åtgärdar Google Meet-fel som inte upptäcker hörlurar

Google Meet är en plattform som används mest i den här tiden vi lever. Men som alla andra program finns det problem. En av dem som har stört folk är misstaget att inte upptäcka hörlurar. Låt oss se hur du åtgärdar detta fel nedan.

I den här artikeln hittar du:

Så här fixar du Google Meet

kolla din mikrofon

Det första steget är att verifiera att problemet inte är dina hörlurar. Se till att headsetets mikrofon fungerar korrekt. Du kan testa genom att ringa ett samtal, eller en annan sak är att se till att ljudavstängningsknappen för Google Meet är påslagen. Om du inte vill utföra dessa tester, skaffa ett annat headset och se om det löser problemet. Om ingenting har fungerat, låt oss se andra alternativ.

Kontrollera dina webbläsarinställningar

Om du använder det i webbläsaren kan det skyllas för detta. Här ska vi se om Google Chrome, gå till delen av inställningar är på Hjälp klicka på alternativet Om Google Chrome för att söka efter uppdateringar. Att uppdatera din webbläsare kan lösa problemen.

om krom att uppgradera

En annan sak är att inaktivera tillägg, gå till avsnittet av Fler verktyg och strax efter Tillägg. Inaktivera varje manuellt och det kan sluta störa Google Meet. Ta testerna så kanske det löser dina problem.

chrome extensionsmeny för att fixa google meet

Om du redan har kontrollerat din mikrofon, provat alla metoder i din webbläsare, ditt sista hopp är att justera dina mikrofoninställningar. Låt oss se nedan hur du löser detta problem med Windows-inställningar.

Kontrollera dina mikrofoninställningar

Problem med sekretessinställningar kan störa din användning av Google Meet på din dator. Låt oss se hur du använder Windows Felsökare och hur du justerar din dators integritet.

  1. Gå till inställningar och i avsnittet Systemet leta efter Ljud.
  2. Sök på Problemlösning och låt programmet köra processen automatiskt.

Ett annat sätt att lösa detta problem är att gå till inställningar och sedan vidare Integritet. Inaktivera bara programmen och programvaran som använder mikrofonen och kör testerna för att se om problemet har lösts.

välj sekretessalternativet

Slutsats

Med alla dessa olika metoder kommer du att ha provat alla metoder, byta telefon, inaktivera tillägg och fixa programvaran. Om du trots allt detta fortfarande inte kan, kontakta Google FAQ för hjälp genom att klicka här.

Berätta nu för oss kunde du lösa det här problemet? Tvivlade du på allt vi såg? Låt oss veta i kommentarerna.