Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man åtgärdar Cricket Wireless som inte ringer eller tar emot samtal

Är du frustrerad över att Cricket Wireless inte ringer eller tar emot samtal? Kan du inte ringa dina vänner, familj och kollegor? Tar du inte emot samtal på din mobila enhet? Hur kan du lösa samtalsproblemet? Vilka är orsakerna?

Du behöver inte leta efter orsaker och korrigeringar för samtalsproblemet. Vi fick en komplett guide med steg-för-steg instruktioner om metoderna.

Cricket Wireless är en av de trådlösa mobila tjänsteleverantörerna baserade i Amerika. Nätverket är känt för sina prisvärda mobiltjänster. Det tillhandahåller tjänster utan avtal. AT&T äger mobilnätsföretaget.

Cricket Wireless ger pålitlig rikstäckande nätverkstäckning. Den erbjuder olika mobila tjänster. Dess mobilabonnemang inkluderar röstminuter, sms, röstmeddelanden, mobildata och hotspot-tjänster.

Anropsproblem i Cricket Wireless-appen är vanligt. Du kan läsa orsakerna och korrigeringarna som nämns i den här artikeln för att lösa samtalsproblemen.

Vad är det som gör att Cricket Wireless inte ringer eller tar emot samtal?

Orsakerna till att Cricket Wireless inte ringer eller tar emot samtal kan bero på problem med nätverksanslutning, att flygplansläge är aktiverat eller problem med samtals-/telefonappens cache. Dessutom föråldrade telefonapparatt inte ha en aktiv mobilplan och föråldrat mobiloperativsystem kan också hindra dig från att ringa eller ta emot samtal.

Nedan är de utarbetade orsakerna till Cricket Wireless-samtalsproblemet.

1. Problem med nätverksanslutning

Problem med nätverksanslutning kan göra att användare ringer eller tar emot samtal. Nätverksproblemen hindrar kunderna från att njuta av Cricket Wireless mobiltjänster.

Att vara i ett dåligt nätverk eller ett område utan nätverksanslutning kan orsaka nätverksproblem. Felaktiga nätverksinställningar och inkompatibla mobila enheter orsakar problem med nätverksanslutning.

2. Aktiverat flygplansläge

Flygplansläge är att förhindra den mobila enheten från nätverksanslutningen. Aktiverat flygplansläge tillåter inte den mobila enheten att komma åt Cricket Wireless-nätverket.

Det tillåter inte din enhet att ta emot eller ringa samtal. Det hindrar enheten från att slå på eller stänga av mobilt internet och hotspot. Det tillåter inte heller användare att skicka och ta emot meddelanden.

3. Cache-problem med telefoner/samtal

Telefon- eller samtalsapp-cache ladda ner eller lagra filer automatiskt. Den laddar ner filerna för att öka appens prestanda och minska laddningstiden.

Dessa filer på appen är onödiga efter en period. Appcacher kan inte raderas automatiskt. Det orsakar prestandaproblem. Det orsakar också problemet med att telefonen inte ringer eller tar emot samtal.

4. Föråldrad telefonapp

Föråldrade appar orsakar tekniska buggar och fel. Föråldrade telefonappar kan orsaka samtalsproblem. Det inkluderade att telefonen inte ringde eller tar emot mobilsamtal.

Den föråldrade appen stöder inte de nya funktionerna. Det orsakar appen problem på den mobila enheten. Den svarar också på användarens kommentar med fördröjning.

5. Föråldrad mobil programvara

Föråldrad mobil programvara orsakar prestandaproblem på enheten och alla mobilapplikationer. Det orsakar problem i appen Telefoner eller Ring.

Den föråldrade mobila programvaran kan göra enheten inkompatibel med Cricket Wireless-nätverket. Användare kan möta problem med nätverksanslutning och telefonappar.

6. Att inte ha en aktiv mobilplan

Cricket Wireless-nätverket bör inte tillhandahålla mobila tjänster utan en aktiv laddningsplan. Användare som inte har ett aktuellt mobilabonnemang orsakar samtalsproblem för Cricket Wireless.

Det begränsar alla mobila tjänster som samtal, sms, mobildata och hotspots. Nätet kan blockera mobila tjänster om användaren inte laddar.

Dessa är de sex huvudorsakerna till samtalsproblemet. Du kan hitta de bästa metoderna för att åtgärda problemet om du förstår orsakerna.

Hur fixar jag att Cricket Wireless inte ringer eller tar emot samtal?

För att fixa att Cricket Wireless-telefonsamtalet inte ringer eller tar emot, prova att slå på och stänga av flygplansläget, starta om din mobil, ändra nätverksinställningarna och ladda om till ett Cricket Wireless-mobilabonnemang. Det kan också hjälpa att rensa telefonappens cache, uppdatera telefonappen, uppdatera det mobila operativsystemet och ta bort och sätta tillbaka ditt Cricket Wireless SIM-kort.

Nedan är de utarbetade metoderna för att fixa Cricket Wireless-mobilsamtalproblemet.

1. Slå på och av flygplansläget

Testa att slå på och av flygplansläget på din mobila enhet. Det kommer att lösa telefonsamtalsproblemet. Flygplansläget uppdaterar nätverksanslutningen mellan din mobila enhet och Cricket Wireless.

Du kan hålla flygplansläget påslaget i tio minuter för bättre resultat. Det kommer att begränsa din SIM-kortsanslutning med Cricket Wireless i tio minuter. Du kan också slå på den efter några sekunder.

Steg för att slå på och av flygplansläget på din mobila enhet:

 • Håll din mobilskärm påslagen för att aktivera flygplansläget.
 • Svep ner skärmen. Du kan se Kontrollcenter på din iPhone-enhet eller snabbinställningarna på din mobila Android-enhet.
 • Hitta ikonen för flygplansläge. Ikonen för flygplansläge är symbolen för flygplanet. Den pekar vanligtvis mot höger sida eller vänd mot ovansidan.
 • Slå på flygplansläget. Du kan välja flygplanslägesikonen för att aktivera den.
 • Försök att vänta i fem till tio minuter. Du kan Vänta i fem till tio minuter. Det hjälper dig att åtgärda problemet. Du kan också vänta i några sekunder eller minuter.
 • Vrid på flygplansläget. Följ samma steg som när du aktiverar flygplansläget för att stänga av det.

Att slå på och av flygplansläget kan lösa nätverksproblemet. Du kan också slå på och stänga av flygplansläget i din mobils inställningsapp.

2. Starta om din mobila enhet

Du kan starta om din mobila enhet för att lösa samtalsproblemet. Att starta om din mobila enhet är detsamma som att slå på och stänga av mobilen.

Det kommer att lösa de tekniska problemen eller buggar på mobiltelefonen. På samma sätt som att växla till och från flygplansläget uppdateras nätverksanslutningen om du startar om enheten.

Steg för att starta om din Android-mobilenhet:

 • Tryck på strömknappen i fem till tio sekunder för att stänga av din mobila enhet. Strömknappen finns på sidorna av din mobila enhet.
 • Upptäck Omstart-knapp på popup-menyn. Du kan se det med omstartsetiketten under ikonen.
 • Välj Alternativ för omstart på popup-menyn.
 • Vänta tills din mobil stängs av.
 • Din mobila enhet slås på inom några sekunder eller minuter.

Du kan stänga av och slå på din iPhone-enhet. iPhone mobilenhet har inte omstartsalternativet.

Steg för att stänga av och slå på din mobila enhet:

 • Tryck och håll ned strömknappen. Du kan hålla strömknappen intryckt i några sekunder. Strömbrytaren finns på sidan av din mobila enhet.
 • den “Dra för att stänga av” bilden visas på skärmen.
 • Dra och håll skjutreglaget i några sekunder för att stänga av din mobila enhet. Håll avstängningsknappen i några sekunder.
 • Vänta tills din telefon stängs av av sig själv.
 • Tryck och håll ned strömknappen att sätta på den. Du bör trycka och hålla den för några sekunder eller minuter. Håll ned strömbrytaren tills du ser iPhone-logotypen.
 • Vänta tills din mobila iPhone-enhet slås på. Du kan se iPhone-logotypen när den mobila enheten slås på.

Du kan använda appen Telefon för att ringa samtal efter att du har startat om din mobila enhet. Du kan slå på flygplansläget medan du stänger av och slår på din mobila enhet. Försök att stänga av flygplansläget efter att du har startat om enheten. Det hjälper till att lösa problemet.

3. Ändra nätverksinställningarna

Du kan återställa eller ändra nätverksinställningarna på din mobila enhet. Det kommer att lösa anslutningsproblemet mellan Cricket Wireless-nätverket och din mobila enhet. Det löser samtalsproblemet.

Du kan återställa nätverksinställningarna på din mobila enhet. Du kan ändra inställningarna för APN (Access Point Network). Det kommer att lösa nätverks- och samtalsproblem.

Steg för att återställa nätverksinställningar på din Android-mobilenhet:

 • Öppen mobilinställningarna på din Android-enhet.
 • Gå till Systemet alternativet på din enhetsinställningar. Du kan se systemalternativet från appen för mobilinställningar.
 • Välj Återställ alternativ. Du kan också söka efter återställningsalternativet.
 • Välj alternativet Återställ nätverksinställningar från återställningsalternativen. Det kommer att återställa nätverksinställningarna till standardinställningarna.

Steg för att återställa nätverksinställningarna på din iPhone-mobilenhet:

 • Öppna iPhone-inställningar på din iPhone-enhet.
 • Gå till Allmän alternativet i iPhone-inställningarna.
 • Välj den Återställ alternativ från alternativen. Du kan också söka efter återställningsalternativet i inställningarna.
 • Välj Återställ nätverksinställningar. Det kommer att återställa nätverksinställningarna till standardläget.

Du kan ändra nätverksinställningarna för åtkomstpunkten för att lösa samtalsproblemet. Du kan återställa den manuellt. Kontrollera Cricket Wireless APN-inställningarna för att återställa nätverksinställningarna.

Se bilden nedan för att återställa nätverksinställningarna. Bilden är inställningarna för Cricket Wireless Network. Källan till bilden är Cricket Wireless-nätverket. Lämna resten av APN-inställningarna.

4. Ladda ditt Cricket Wireless-konto

Du kan ladda ditt Cricket Wireless-konto. Det kommer att lösa samtalsproblemet. Cricket Wireless-nätverket tillåter inte användarna att komma åt de mobila tjänsterna.

För att köpa ett mobilabonnemang från Cricket Wireless, försök ladda ett mobilabonnemang från Cricket Wireless-webbsidan eller appen Mitt konto.

Du kan besöka en Cricket Wireless-butik nära ditt bostadsområde för att köpa en mobilplan. Du kan använda en plan offline i den fysiska butiken.

Du kan kontakta Cricket Wireless kundtjänst. Be dem att ladda ett mobilabonnemang till ditt konto.

5. Rensa telefonappens cache

Du kan rensa telefonappens cache på din mobila enhet. Det kommer att lösa de tekniska problemen och appens prestanda.

Du kan ta bort onödiga filer genom att rensa cacheminnet. Du kan ta bort appens cache i din mobila enhets inställningar.

Steg för att rensa telefonappens cache på din Android-mobilenhet:

 • Öppna inställningar app på din mobila Android-enhet.
 • Gå till Appar alternativ på telefoninställningarna. Du kan se appalternativet i appen för enhetsinställningar.
 • Välj meddelandeappen från appalternativen. Du kan bläddra igenom appalternativen och se meddelandeappen.
 • Välj Lagring och cache alternativet i meddelandeappens inställningar.
 • Välj Rensa cache alternativet för att ta bort onödiga filer. Det kommer att lösa samtalsproblemen.

Du kan ladda ner telefonappen på din iPhone-enhet. iPhone-enheten har inte alternativet Rensa cache. Med alternativet Offload kommer appen att radera alla data och filer. Du kan logga in eller konfigurera telefonappen efter att ha laddat ner den.

Steg för att ladda ner telefonappen på din mobila iPhone-enhet:

 • Öppna inställningar app på din iPhone-mobilenhet.
 • Gå till Allmän alternativet i inställningsappen.
 • Rulla ner till de allmänna alternativen. Hitta meddelandeappen från inställningsalternativet ‘Allmänt’.
 • Välj Meddelandeapp för att ladda ner appen.
 • Välj Ladda ner appen på botten. Det kommer att rensa appdata. Du kan ställa in meddelandeappen efter att du har laddat ner den.

Testa att ringa dina vänner eller familj från din mobila enhet. Du kan lösa samtalsproblemet efter att ha rensat appcachen.

6. Uppdatera telefonappen

Du kan uppdatera appen Telefon för att lösa samtalsproblemet. Det kan fixa tekniska buggar och fel. Den lägger också till nya funktioner och uppgraderar de befintliga funktionerna i appen.

Du behöver en stabil internetanslutning för att uppdatera appen Telefon. Du kan ansluta med en Wi-Fi-internetanslutning. Försök att växla till mobildata om det inte finns något tillgängligt Wi-Fi.

Steg för att uppdatera telefonappen på din mobila enhet:

 • Anslut med internetanslutningen. Du kan ansluta med ett Wi-Fi Internet-nätverk. Du kan också slå på mobildata för att installera appen.
 • Gå till appbutiken. Du kan använda Play Butik på din Android-mobil eller Apple Stores på din mobila iPhone-enhet.
 • Välj din Profilikon i appbutikerna. Du kan se profilikonen överst i appbutiken.
 • Gå till Hantera app och enhet alternativ.
 • Välj väntande uppdateringar på iptions.
 • Scrolla ner och se Meddelandeapp.
 • Välj alternativet Installera bredvid meddelandeappen. Uppdateringen kan ta några minuter.

Du kan använda appen Telefon efter att du har uppdaterat den. Testa att ringa någon från din mobila enhet. Du kan följa andra metoder för att lösa problemet.

7. Uppdatera den mobila programvaran

Du kan uppdatera den mobila programvaran. Det kan lösa samtalsproblemet. Du kan installera uppdateringen i appbutikerna.

Det löser tekniska problem och prestandafel. Det fixar också kompatibilitetsproblemen.

Du bör ha en stabil internetanslutning för att uppdatera den mobila programvaran. Du kan ansluta med ett Wi-Fi-internet. Slå på mobildata om det inte finns något tillgängligt Wi-Fi.

Gå till mobilinställningarna, välj systemuppdateringsalternativ, leta efter mobiluppdateringar och ladda ner uppdateringen.

Vissa programuppdateringar kräver att användarna startar om sina mobila enheter. Du kan stänga av och slå på eller starta om den mobila enheten.

8. Ta bort och sätt tillbaka ditt trådlösa Cricket SIM-kort

Du kan ta bort och sätta tillbaka Cricket Wireless SIM-kortet. Det kommer att lösa felplaceringen av SIM-kortet.

Det kommer att lösa nätverksproblemen. Det löser också samtalsproblemet på din mobila enhet. Att ta bort och sätta i Cricket Wireless SIM-kortet tar fem minuter.

Steg för att ta bort och sätta tillbaka ditt trådlösa Cricket SIM-kort på din mobila enhet:

 • Du kan ta SIM-utkastaren eller ett gem.
 • Fläck SIM-facket plats på din mobila enhet. Det är vanligtvis på sidan av din mobiltelefon. Ta bort ditt mobilfodral innan du identifierar SIM-fackets plats.
 • Ta en SIM-utkastare eller ett gem.
 • Ta bort SIM-facket eller SIM-kortplatsen genom att sätta i SIM-utkastaren.
 • Ta ut SIM-kortet från SIM-facket.
 • Torka försiktigt av SIM-facket och SIM-kortet. Det är för att ta bort dammpartiklarna.
 • Placera SIM-kortet på SIM-facket eller SIM-kortplatsen. Placera SIM-kortet enligt anvisningarna i bruksanvisningen.
 • Sätt in SIM-fack eller SIM-kortplats inuti din mobiltelefon.

Du kan ringa ett samtal från din mobila enhet. Det kommer att lösa samtalsproblemet. Du kan stänga av den mobila enheten samtidigt som du tar ut och sätter i SIM-kortet igen. Du kan slå på den mobila enheten efter att ha satt i Cricket Wireless SIM-kortet igen.

Du kan besöka vår artikel om ‘Så här fixar du det trådlösa SIM-kortet för Cricket som inte fungerar.Försök att följa alla metoder om ditt Cricket Wireless SIM-kort inte fungerar.

9. Kontakta Cricket Wireless kundtjänst

Du kan kontakta Cricket Wireless kundtjänst för att få hjälp med att lösa samtalsproblemet. Prova alla metoder för att åtgärda problemet innan du når kundtjänst.

För att kontakta Cricket Wireless kundtjänst, ring 1-800-CRICKET (1-800-274-2538). Följ instruktionerna tills de kopplar dig till en kundtjänstrepresentant.

Du kan prata med representanten från måndag till lördag från 10:00 till 20:00 EST. De är inte tillgängliga på söndagar.

Du kan chatta med dem online. Du kan besöka Cricket Wireless Kontakta oss webbsida och välj alternativet Chatta med oss. Du kan också besöka en fysisk Cricket Wireless-butik.