Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man åtgärdar att Straight Talk International Calling inte fungerar

Står du inför “Straight Talk International-samtal fungerar inte”? Kan du inte ringa internationella samtal på din mobila enhet? Vet du inte hur man löser problemet med internationella samtal på Straight Talk-mobilnätverket? Skickas inte ditt internationella samtal till din mobila enhet?

Inget behov av att bli frustrerad. Du kan lösa problemet genom att följa artikeln. Artikeln förklarar orsakerna och metoderna för att lösa problemet med att internationella samtal inte fungerar på din mobila enhet.

Straight Talk är en mobil virtuell nätverksleverantör. Den erbjuder olika mobila tjänster. Det tillhandahåller mer än tio olika mobilabonnemang till sina kunder. Mobilabonnemangen inkluderar tjänster som samtal, sms, röstmeddelanden, internettjänster och hotspot-tjänster.

Straight Talk mobilnät erbjuder internationella samtalsmöjligheter till sina kunder. Den har separata mobilabonnemang som erbjuder internationella samtalstjänster.

Att försöka ringa internationella samtal utan en lämplig Straight Talk-mobilplan resulterar i extra avgifter på ditt mobilnummer.

Vad orsakar att Straight Talk International Calling inte fungerar?

Orsakerna till att Straight Talk internationella samtal inte fungerar inkluderar ett felaktigt samtalsformat, att ha ett mobilabonnemang utan internationell samtalstjänst, blockering av internationella samtalstjänster på ditt mobilnummer och att privatisera eller dölja ditt nummerpresentation.

Nedan är utarbetandet av orsakerna till Straight Talks internationella samtalsfråga.

1. Felaktigt samtalsformat

Ett felaktigt samtalsformat kan orsaka misslyckanden i att ringa ett internationellt samtal. Du kan lösa problemet genom att slå ett internationellt mobilnummer korrekt.

Till skillnad från lokala mobilsamtal bör vi inkludera extra detaljer för att ringa ett internationellt mobilsamtal, som att lägga till landets postnummer.

Att missa elementen kan resultera i att frågan om Straight Talk International Calling inte fungerar.

2. Att inte ha en lämplig mobilplan för internationella samtal

International Unlimited är Straight Talk-mobilplanen som erbjuder obegränsade internationella samtal för kunder.

Om du inte aktiverar Straight Talk Internationals obegränsade mobilabonnemang, kan du möta problemet med att Straight Talk internationella samtal inte fungerar på ditt mobilnummer.

Du kan aktivera internationella samtal på ditt Straight Talk-mobilnummer. Det kommer att lösa det globala samtalsproblemet.

3. Internationella samtal är blockerade för ditt mobilnummer

Blockera för internationella samtal på din mobila enhet kan hindra dig från att ringa internationella samtal. Det kan orsaka problem med ditt Straight Talk-mobilnummer.

Du kan lösa problemet genom att avblockera internationella samtal på din mobila enhet. Läs artikeln för att lära dig hur du tar bort internationella samtalsblockering på din mobila enhet.

4. Privatisera eller dölja ditt nummerpresentation

Några mobila enheter tillåter användare att dölja eller privatisera sin nummerpresentation. Det kan orsaka problemet med att Straight Talk International Calling inte fungerar.

Problemet uppstår på grund av inkompatibiliteten mellan den privatiserande nummerpresentationsfunktionen och Straight Talks internationella samtalstjänst.

Du kan lösa problemet genom att stänga av funktionen på din mobila enhet. Den här funktionen finns inte på alla mobila enheter.

Dessa fyra orsaker är de främsta orsakerna till Straight Talk International-samtalproblemet på din mobila enhet.

Det finns flera andra skäl förutom de tre nämnda. De andra orsaksfaktorerna är nätverksanslutning, inkompatibla mobila enheter, programvaruproblem och problem med telefonappar. Detta är de vanligaste felen som är lätta att lösa.

Hur man åtgärdar att Straight Talk International Calling inte fungerar

Åtgärderna för att Straight Talk internationella samtal inte fungerar är att aktivera den internationella samtalstjänsten på ditt Straight Talk-mobilnummer, stänga av privatisering eller dölja ditt nummerpresentation, slå ett internationellt mobilnummer i rätt format och kontakta Straight Talks kundsupport för hjälp.

Nedan är steg-för-steg-korrigeringarna för Straight Talk internationella samtalsproblem.

1. Aktivera internationella samtal på ditt Straight Talk-mobilnummer

Att aktivera internationella samtal på ditt mobilnummer kommer att lösa problemet med att internationella samtal inte fungerar på din mobila enhet. Du bör köpa eller utnyttja Straight Talk International Unlimited-planen. Det gör att din mobila enhet kan ringa internationella samtal.

Steg för att aktivera internationella samtal på Straight Talk International App För att åtgärda att Straight Talk internationella samtal inte fungerar:

 • Ladda ner Straight Talk International App på din mobila enhet
 • Följ anvisningarna för att Ställ in ditt mobilnummer för internationella samtal
 • Du kan ring internationella samtal direkt från Straight Talk International-appen.

Steg för att aktivera internationella samtal på ditt mobilnummer för att åtgärda problem med internationella samtal som inte fungerar:

 • Ring 410-635-5555 från din mobiltelefon. Ringa 646-982-0992 om du använder Straight Talk Home Phone.
 • När du uppmanas, ange numret du ville ringa ett samtal. Du bör ange numret i ett visst mönster. Ange 110+landskod + stadskod + mobilnummer + # på din telefon.
 • Du kan njuta av internationella samtal.

Ditt nuvarande mobilabonnemang bör inkludera obegränsad internationell service för att njuta av internationella samtal. Kontrollera om ditt nuvarande mobilabonnemang har en internationell samtalstjänst eller inte.

Du kan kontrollera dina nuvarande mobilabonnemang på Straight Talks mobilplanssida om du kommer ihåg din mobilplan. Du kan kontrollera din mobilplansstatus i Straight Talk My Account-appen eller genom att logga in på deras hemsida.

2. Stäng av att privatisera eller dölja ditt nummerpresentation

Att privatisera ditt nummerpresentatör är inkompatibelt med funktionen för internationella samtal som tillhandahålls av Straight Talk. Du kan lösa problemet med Straight Talk International-samtal genom att stänga av funktionen.

Steg för att stänga av gömmer nummerpresentation för att åtgärda problemet med att Straight Talk internationella samtal inte fungerar:

 • Gå till App för telefon på din mobila enhet
 • Välj Alternativ med tre punkter överst på din mobilskärm
 • Välj inställningar på appen
 • Välj Samtalsinställningar på alternativen
 • Klicka på Avancerade inställningar alternativ. Det är det sista alternativet i inställningarna.
 • Välj Nummer id alternativ på de avancerade inställningsalternativen.
 • Nu kan du välja Nätverksstandard eller Visa nummer alternativ. Båda gör att du kan ringa internationella mobilsamtal. Nätverksstandarder visar ditt mobilnummer i de flesta fall.

Det gör det möjligt för din mobila enhet att ringa internationella samtal från ditt Straight Talk-mobilnummer.

3. Ringa ett internationellt mobilnummer med landskoden

Du bör slå ett internationellt mobilnummer genom att ange 110+landskoden+stadskoden+mobilnumret+#. Du kan spara det internationella mobilnumret med alla dessa element för att snabbt ringa ett samtal.

Du kan spara i snabbuppringning för att förhindra att Straight Talk International-samtalproblemet inte fungerar.

4. Kontakta Straight Talks kundtjänst

Du kan kontakta Straight Talks kundtjänst för att lösa problemet. Om ovanstående metoder inte hjälper dig att åtgärda problemet, kontakta en kundtjänstrepresentant.

Ring 1-877-430-2355 och följ anvisningarna tills du ansluter till en Straight Talk kundtjänstrepresentant. Berätta ditt problem för representanten. Och de hjälper dig att fixa det.

Eller besök deras Webbplats för kundsupport för att kontakta Straight Talk. Scrolla ner på webbsidan och välj Chatta med oss möjlighet att söka deras hjälp.

Ovanstående fyra metoder hjälper dig att lösa problemet med Straight Talk International-samtal. Om du har problem med nätverksanslutning, försök att lösa det innan du ringer ett internationellt samtal. Följ korrigeringarna på Straight Talk Not Registered on the Network.