Hur man återställer raderade meddelanden från WhatsApp på ett praktiskt sätt

Du bestämde dig för att rengöra din mobiltelefon och det slutade med att du raderade det du inte borde. Så vi förberedde den här guiden för att du ska lära dig hur du återställer raderade meddelanden från WhatsApp. Många är tveksamma om detta verkligen är möjligt, eller vill ibland inte ens försöka ta reda på det. Låt oss ta reda på mer om detta.

I den här artikeln hittar du:

Hur återställer jag raderade meddelanden från WhatsApp?

Det finns flera anledningar till att tågmeddelanden har raderats. Kanske behövde du formatera din telefon, eller så kanske något fel i appen gjorde att du tappade alla meddelanden. WhatsApp själv erbjuder inte någonstans du kan klicka och hämta dina meddelanden, men det finns några metoder för att återställa allt du förlorat.

Dessa metoder innebär att man använder tredjepartsappar eller använder säkerhetskopieringen som WhatsApp själv gör dagligen. Återställningsmetoden är annorlunda mellan Android och iOS och här kommer vi att känna till var och en. Ett märkligt faktum är att om din mobiltelefon inte är konfigurerad med backup så är det fortfarande möjligt att hämta meddelanden från samma dag. Du har med andra ord bara 24 timmar på dig att göra detta.

Hur man återställer raderade WhatsApp-meddelanden utan aktiv säkerhetskopiering

använd filhanteraren för att hämta dina meddelanden

Om du har några säkerhetskopior sparade, gå till telefonens filhanterare.

 1. Kopiera sedan säkerhetskopian och gå till Intern förvaring.
 2. Bläddra i mappen Whatsapp.
 3. Inuti den klistra in säkerhetskopian i mappen databaser.
 4. När du klistrar in säkerhetskopian anger du WhatsApp.

Efter det kommer WhatsApp automatiskt att upptäcka säkerhetskopian och återställa dina raderade meddelanden. För att hämta meddelanden för samma dag, gå till inställningar senare Ansökningar gå till Whatsapp, och leta efter avsnittet som ska omdirigeras till mappen.

Gå in databaser och leta efter msgstore.db.crypt12, kopiera dessa filer och klistra in igen i databaser. Ange WhatsApp och det kommer automatiskt att upptäcka. Med dessa steg behöver du inte oroa dig för hur du återställer raderade WhatsApp-meddelanden.

Hur man återställer raderade WhatsApp-meddelanden med aktiv säkerhetskopiering

Vanligtvis efter installation av applikationen upptäcker den säkerhetskopian normalt, och konversationer återkommer. Om det inte fungerar, gå till de tre prickarna i det övre högra hörnet och välj inställningar, gå in samtal. Se sedan om säkerhetskopieringen är konfigurerad igen. Om allt är ok, vänligen avinstallera och installera programmet.

Genom att göra detta kommer appen automatiskt att känna igen allt och hämta dina gamla meddelanden. Om du redan har gjort alla steg vi har sett och inte har återställt dina konversationer, finns det några appar från tredje part som kan hjälpa dig.

Andra lösningar

whatsremoved är ett av sätten att återställa raderade meddelanden från whatsapp

Vissa appar kan försöka tvinga fram räddningen av dina konversationer. De bästa rekommendationerna prova alternativa metoder och leta efter filer på din mobil. Dessa appar kommer att vara en bra metod för att återställa raderade WhatsApp-meddelanden. Du kan använda alla alternativen nedan:

Allt ovanstående är endast tillgängligt på Android. Dessa appar är bra, pålitliga rekommendationer och lätta att använda. Utforska dem och ta reda på om dina gamla konversationer fortfarande har räddning. Om du inte vill göra misstaget att förlora allt igen, lär dig hur du aktiverar säkerhetskopiering på din mobil genom att följa stegen nedan.

Hur aktiverar jag säkerhetskopiering på Android?

Följ stegen nedan för att aktivera automatisk WhatsApp-säkerhetskopiering på Android:

 1. Klicka på tre prickar i det övre högra hörnet.steg 1 för att aktivera
 2. Klicka sedan på inställningar.gå in i inställningarna
 3. Gå in samtal.gå in i konversationer
 4. Gå sedan till avsnittet Säkerhetskopiera konversationer.gå sedan till backupkonversationer
 5. Aktivera säkerhetskopiering och ange ett Google Drive-konto.klicka tillbaka upp
 6. Välj den period du vill att processen ska ske.
 7. Efteråt kommer konfigurationen att vara aktiv.

Genom att följa stegen ovan kommer säkerhetskopieringsprocessen på din Android-telefon redan att vara aktiv. Kontrollera alltid att applikationen överensstämmer med konfigurationen. Nu när vi har lärt oss det på Android, låt oss se hur man aktiverar samma process på iOS.

Hur aktiverar jag säkerhetskopiering på iOS?

hämta dina konversationer på iphone

På iOS är stegen annorlunda. Gå till WhatsApp och följ sedan alla stegen nedan.

 1. Med WhatsApp öppet, gå till inställningar.
 2. gå sedan till samtal.
 3. Aktivera avsnittet säkerhetskopiering av konversationer.
 4. Ange ett iCloud-konto och redo.
 5. Aktivera avsnittet för automatisk säkerhetskopiering för att processen ska göras korrekt.

Genom att följa alla stegen ovan kommer din Apple-enhet också att utföra säkerhetskopieringsprocessen utan problem. Med processen aktiv behöver du inte oroa dig för hur du återställer raderade WhatsApp-meddelanden.

Slutsats

Genom att följa alla stegen ovan kommer du att ta reda på hur du återställer raderade meddelanden från WhatsApp utan svårighet. Lyckades du följa alla stegen ovan? Har du en fråga i vår kompletta guide? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button