Hur man återställer raderad historik eller favoritbokmärken från Google Chrome

0 Shares

Om du har rensat Chromes webbhistorik av misstag och du har tappat alla dina viktiga kromflikardu kommer att vara helt vilse när du tänker på hur du ska hämta denna värdefulla information.

Ibland kan detta hända även i de mest oskyldiga processer som Chrome-historikförlust efter uppdatering eller omstart av Google Chrome på vår mobiltelefon eller dator. Vad mer, du kan använda Windows-verktyget inbyggt eller Google Chromes verktyg för att hämta historik.

Innan vi kommer in på ämnet historieåterställning är det dock bekvämt att veta hur man tar bort det. Rensa webbhistorik i Chromedet är något vi alla kan göra; I den meningen, i den här handledningen, kommer vi att visa dig hur vi kan göra det.

Rensa webbhistorik i Chrome är det väldigt enkelt, det är till och med en uppgift som vi måste utföra med en viss frekvens för att rensa upp diskutrymme och snabba upp webbläsaren.

Det finns dock tillfällen då vi har raderat denna information av misstag och vi vill återställa raderad historik och sidor som vi tidigare besökt.

Hur man rensar historiken i Google Chrome

Innan vi börjar hämta information från din webbläsare kommer vi att se hur vi tar bort dessa uppgifter. Du måste komma åt Google Chrome-menyn och Välj Fler verktyg.

Det finns ett alternativ där som säger Rensa webbhistoriknär vi väljer det kommer en dialogruta upp där vi kan välja olika data som vi kan radera och som lagras under navigering.

Från användarkonton till webbhistorik och lösenord sparade i varje aktiv session. Efter att ha valt den data som du vill radera, vi bekräftar åtgärden Ta bort webbläsardata och redo.

Varje gång vi surfar på internet såklart allt vi besöker loggas i vår webbläsare, på detta sätt, om vi vill komma åt samma innehåll snabbt och enkelt, kan vi göra det.

För de människor som har använt datorer länge har de redan ganska klart allt vi tar bort från vår dator, den raderas inte permanent så att du alltid kan få tillbaka dem, även din webbhistorik.

Anledningen till att du vill återhämta dig Sökhistorik Det kan vara vad som helst, men vi kommer att fokusera på att lära dig hur du gör det enkelt och snabbt.

Håll din dator ansluten till internet och stäng inte av eller starta om datorn efter att du har förlorat Chrome-historiken.

 • Tryck på Windows + R, skriv cmd och klicka på OK.
 • Du kan också skriva cmd i Windows sökfält.
 • Öppna en kommandotolk, skriv ipconfig eller displaydns och klicka på Enter.
 • När du gör det alla nyligen besökta webbsidor kommer att visas.
 • Du kan se hela din senaste webbhistorik i Chrome.
 • Kopiera och klistra in viktiga webbsidor i Chrome där de kommer att sparas igen.
 • Den här lösningen visar bara din senaste surfaktivitet och du kommer inte att kunna återställa all Chrome-historik till skillnad från de två lösningarna nedan.

Om du har ett Google-konto, varje gång du förlorar dina Chrome-filer eller bokmärken, du kan hämta dem från Google History.

Google History återställer all webbhistorikinklusive bokmärken som lagras i ditt Google-konto.

 • Sök i Googles historik> klicka på “Välkommen till min aktivitet – Google“.
 • Logga in på ditt Google-konto.
 • Då kommer alla webbläsar-/internethistorikfiler att visas tillsammans med datum/tid.
 • Granska din berättelse om det behövs.

Hur undviker man dataförlust igen?

För att undvika en oväntad upprepning av Chrome-filer, gör en säkerhetskopia av din historik från Chrome manuellt:

 • Tryck Win + R För att öppna fönstret Kör anger du:% Lokal applikationsdata% och tryck på Enter.
 • Gå till sökvägen: Google Chrome UserData Default och leta reda på bokmärkena eller historikfilen i mappen.
 • Kopiera bokmärkena eller historikfilerna till en annan hårddisk eller säkerhetskopieringslagring.
 • Om du förlorar din historik eller bokmärken i framtidendu kan kopiera säkerhetskopiorna till en tidigare öppnad mapp.
 • Säkerhetskopiera ofta för att behålla den nya återställningspunkten.

Vår dator eller surfplatta sparar automatiskt information när du surfar på Internet. Detta är vanligtvis för har snabbare tillgång till vissa webbplatsermöjligheten att välja sidor från vår historia och därmed direkt öppna en specifik sajt som vi tidigare har besökt.

Återställ historik på Google

Nu kommer vi till det andra förfarandet. I händelse av att du raderar din webbhistorik av misstag, chansen är stor att du får tillbaka den. Det är mycket viktigt att agera snabbt för att förhindra att raderad data sparas.

Ett bra sätt att undvika problem med att av misstag radera historik på Google är spara systemstatus regelbundet. I Windows kan du använda Systemåterställning för att återställa tillståndet för webbläsaren och operativsystemet i allmänhet till en tidigare sparad konfiguration.

För att återställa internethistorik i vår webbläsare går vi till alternativen och väljer i det övre fältet Systemegenskaper.

Ett fönster öppnas med all grundläggande information om din dator, du hittar alternativet Systemskydd i det vänstra fältet. med detta verktyg vi kan skapa en återställningspunkt att återkomma när som helst om vi har raderat viktig data av misstag.

Om vi ​​vill återställa tillståndet för vårt system till tillståndet för en timme sedan, räcker det har skapat en lämplig återställningspunkt.

När vi trycker på Alternativet att skapa systemskydd visashär måste vi trycka på för att få ett riktmärke för att återställa vårt system. Detta bör göras innan oavsiktlig radering, det är viktigt att göra det regelbundet för att undvika olyckor.

I nästa fönster visas ett fönster där systemet frågar vilken data vi vill återställa. Vi kan välja en berättelse där punktligt datum och tid och när systemet väl laddar återställningspunkten kommer vi att återställa webbhistoriken vi hade på vår dator.

Snabbt, enkelt och användbart för att vara säker du kan fortsätta att titta på dina favoritsajter lära sig att återställa raderad historik i webbläsaren.

Det bästa sättet att återställa din historia är kort sagt att köra systemåterställning. Sättet att göra detta är ganska enkelt och vi ska bara gå till Start, sedan går vi till Program och sedan slutar vi med Tillbehör när vi klickar här på Systemverktyg och avsluta i Systemåterställning.

Sedan har vi ett annat alternativ att återställa historien, även om det uppenbarligen blir mer komplicerat, detta är med hjälp av loggfiler. Processen vi behöver varna för kan utsätta flera saker för risk, så ta hänsyn till dessa.

Först och främst måste vi gå till Start och sedan till Inställningar leta efter kontrollpanelen, Nu går vi till mappalternativdelen och lägger en se.

I de avancerade inställningarna kommer vi att lägga det så att alla dolda filer och mappar är synliga, vilket är avstängt som standard. I sin tur måste vi inaktivera alternativet som säger “dölj skyddade operativsystemfiler“Så nu kan vi hitta historien.

Vi behöver bara gå till Min dator eller Min dator. Sedan i sökfältet måste vi skrivaindex.dat”Nu ska du identifiera webbläsarens sökhistorikfil då bara så återställa detsamma.

Som du kan se finns det ett ganska enkelt sätt att återställa din webbhistorik i allt. Såväl som nästan allt i Windows kan återställas efter raderingäven filer som vi till och med tar bort från papperskorgen kan fortfarande återställas

För att ge dig en uppfattning om vad det egentligen är ingenting slutar med 100 % radering i Microsofts operativsystem. Lämna eventuella frågor i kommentarerna.

Lyckades du återställa raderad Google Chrome-historik steg för steg?

0 Shares