Hur man återställer mitt WhatsApp-konto och tar bort avstängningen – telefonnummer till den avstängda lösningen

När vi pratar om WhatsApp säger vi ja är en av världens ledande applikationeroch det vi säger är inget annat än ren sanning, åtminstone på grund av det enorma antalet användare över hela planeten.

Vid det här laget kan vi inte på något sätt undvika att överväga det även om det finns många knep kopplade till planetens huvudbudbärare, några är inte så vanliga.

Varför är mitt WhatsApp-konto avstängt?

Igår skrev vi en artikel som pratade om allmän WhatsApp-blockering på global nivå, och betonade att de skilde sig helt från situationer där ett specifikt konto blockerades.

Men i den här artikeln vill vi hjälpa alla dessa användare vars konto har blockerats WhatsApp, utan uppenbar anledning.

Det första vi måste ta hänsyn till i det här segmentet är att de flesta WhatsApp-specifika kontolås är relaterade till rapporter från andra användare för olämplig användning av applikationen.

Alla är med andra ord fria att använda appen på olika sätt. Men om plattformen upptäcker att a onormal aktiviteteller okonventionell, som inte följer villkoren, övergår automatiskt till ett kontoavstängning.

Detta är till exempel fallet när vi utför SPAM-situationer, men i alla fall en felet garanterar inte att vårt konto kommer att blockeras obegränsat.

Av denna anledning, med tanke på det enorma antalet förfrågningar vi har fått i detta avseende, vill vi just nu visa alla våra läsare, hur tar man bort WhatsApp-avstängningen?.

Det här är en ganska enkel handledning som några av er redan känner till, men vi är säkra på att de flesta användare inte tar hänsyn till det och det är därför vi vill hjälpa dig med det.

Hur man återställer ett avstängt WhatsApp-konto

Som vi berättade tidigare det finns några specifika WhatsApp-lagar Vad ska vi tänka på. om vi låtsas att de inte har för avsikt att stänga av vårt konto.

Dessa inkluderar SPAM, olämplig profilbild eller status, trakasserier av andra användares konton; och innan kunde de också stänga av oss för att vi inte betalade för tjänsten, även om det knappast råkade vara ärligt.

Om vi ​​har brutit mot någon av ovanstående lagar har vi i de flesta fall en chans att: få tillbaka det efter några dagaräven om allt också beror på allvaret i det vi gjorde.

I alla fall måste vi säga att det första steget för att få tillbaka vårt WhatsApp-konto är skicka e-post till kontot [email protected].

Där måste du ange grundläggande information om ditt konto, börja med ett telefonnummer som är synkroniserat med ditt WhatsApp-konto, till vilket du också måste lägga till alla rikt- och landskoder.

Du bör också nämna den smartphone du använder; förklaring av vad som hände på engelska; och alla andra detaljer som du tror kan hjälpa dig att återaktivera eller avblockera ditt konto via WhatsApp.

Andra sätt att kontakta personer som stödjer WhatsApp

Använd kontaktformuläret där du kan fylla i dina uppgifter. I det här formuläret hittar du ett avsnitt där du har möjlighet att skriftligen förklara att ditt konto har stängts av och att du vill återställa det.

Likadant med i början av appen kan du testa att installera om WhatsApp. Börja med ditt telefonnummer och klicka på alternativet “hjälp” som du hittar i meddelandet om nummeravstängning.

Vid inträde måste du fylla i den information som krävs och sedan skicka in formuläret. Vanligtvis i dessa fall, personerna bakom WhatsApp support och kundtjänst svara inom de närmaste 24 till 48 timmarna även om du inte ska misströsta om det har gått några timmar och det fortfarande inte finns något svar.

Dessutom måste du veta om det fanns något liknande misstag i tid avstängningen kommer att returnera ditt konto omedelbart. Men inte om du har begått ett allvarligt tjänstefel.

Relaterade Artiklar

Back to top button