Hur man ÄterstÀller mitt gamla Facebook-konto om jag inte har samma nummer som tidigare

0 Shares

Kan jagÄterstÀlla mitt gamla facebookkonto? Vad behöver jag för att ÄterstÀlla mitt Facebook-konto? Om jag inte lÀngre har samma nummer som tidigare, kan jag ÄterfÄ Ätkomst till mitt gamla Facebook-konto?

Facebook Àr en av de bÀsta plattformarna som finns, den Àr placerad som mammas sociala nÀtverk och det hÀr Àr den som har varit online lÀngst. Du bestÀmde dig för att skapa ett konto pÄ Facebook för över 10 Är sedan.

Genom att registrera dig pÄ Facebook av sÀkerhetsskÀl mÄste du lÀnka ett e-postkonto, ange ett lösenord och lÀgga till ett telefonnummer. Att lÀgga till ett telefonnummer pÄ Facebook Àr ett bra alternativ till e-post.

Om du misslyckas ange ditt gamla facebookkonto Eftersom du har glömt ditt lösenord och Àndrat ditt telefonnummer, oroa dig inte, Facebook lÄter dig ÄterstÀlla ditt lösenord om du har glömt det, och idag pÄ miracomosehace förklarar vi hur du gör det steg för steg.

Vilka Àr de gamla metoderna för ÄterstÀllning av Facebook-konton?

Om du har förlorat Ätkomsten till ditt gamla Facebook-kontoÀr det möjligt att ÄterfÄ Ätkomst till det eftersom Facebook erbjuder flera ÄterstÀllningsmetoder.

Det första sÀttet att komma Ät ditt gamla Facebook-konto Àr att ange lösenordet du stÀllde in nÀr du skapade kontot, men detta Àr exceptionellt ofta glömda lösenord som uppstod för lÀnge sedan.

Det andra sÀttet eller metoden att fÄ tillgÄng till ditt Facebook-konto Àr via e-postVanligtvis, nÀr du registrerar dig pÄ Facebook, ber plattformen om ett e-postmeddelande eller, i annat fall, ett telefonnummer.

Om du inte lÀngre har det telefonnummer du registrerat med din gammalt facebookkonto för att du bytt raderDin mobila enhet har blivit stulen eller av nÄgon annan anledning kan du fortfarande ÄterstÀlla ditt Facebook-konto med hjÀlp av verifieringsmetoderna.

Förbi Facebook-verifieringsmetoder Du kan ÄterstÀlla ditt gamla konto i hÀndelse av att du glömmer ditt lösenord, förlorar Ätkomst till din e-post eller Àndrar ditt telefonnummer, pÄ samma sÀtt som du kan ÄterstÀlla ett hackat Facebook-konto.

Metod för att ÄterstÀlla Facebook-konto utan telefonnummer

För ÄterstÀlla ditt gamla Facebook-konto du mÄste ÄterstÀlla ditt lösenord. För det ÀndamÄlet Àr det första sÀttet att komma Ät ditt gamla Facebook-konto igen och ÄterstÀlla ditt lösenord utan e-postadress eller telefonnummer att rapportera ett inloggningsfel.

Du mĂ„ste fĂ„ tillgĂ„ng för att rapportera ett inloggningsfel “Facebook.com/help/contact”PĂ„ den hĂ€r Facebooksidan mĂ„ste du fylla i informationsfĂ€lten med dina gamla kontouppgifter.

DĂ„ blir det nödvĂ€ndigt skicka ett meddelande till Facebooks supportTill exempel: “BĂ€sta hĂ€lsningar, kĂ€ra Facebook-support, anledningen till detta meddelande Ă€r att rapportera ett problem med mitt Facebook-konto och be om hjĂ€lp. Jag kan inte komma Ă„t e-postadressen jag angav under registreringen och Ă€ndrade mitt mobilnummer, sĂ„ jag kan inte komma Ă„t mitt konto. VĂ€ntar pĂ„ ditt snabba svar, min Facebook-adress Ă€r facebook.com/miracomosehace ”.

PÄ sÄ sÀtt kommer Facebooks supportteam att kontakta dig för att tillhandahÄlla en lösning och alternativ för att komma Ät ditt gamla konto Facebook inom 48 timmar.

Be dina vÀnner att hjÀlpa dig att ÄterstÀlla ditt gamla konto

Ett annat sĂ€tt att Ă„terfĂ„ Ă„tkomst till ditt gamla Facebook-konto Ă€r att hjĂ€lpa vĂ€nnerna som lagts till pĂ„ ditt konto. För detta mĂ„ste du gĂ„ till sajten “Facebook.com/login/identify” och ange ditt anvĂ€ndarnamn eller officiella namn.

SĂ„ du mĂ„ste tryck pĂ„ knappen “Har du förlorat Ă„tkomst?” och ange sedan e-postadressen eller telefonnumret som du för nĂ€rvarande har tillgĂ„ng till. Facebook kommer att be dig att ange namnen pĂ„ 4 vĂ€nner som finns pĂ„ ditt gamla Facebook-konto.

Facebook kommer att skicka en lÀnk till dig du mÄste skicka upp till 4 nÀmnda vÀnnerAllt de behöver göra Àr att klicka pÄ denna lÀnk sÄ skickar de inloggningskoden till dig. PÄ sÄ sÀtt kan du ÄterstÀlla ditt Facebook-lösenord och ÄterfÄ Ätkomst till ditt konto.

0 Shares