Hur man Ă„terstĂ€ller mitt Facebook-konto om det Ă€r inaktiverat – Lösning (exempel)

0 Shares

Facebook har blivit den primÀra plattformen för de flesta. DÀrför har det idag ett betydande antal anvÀndare som vÀljer denna metod bÄde för att kommunicera och för att bli distraherad och ha kul.

Utan tvekan erbjuder detta medium ett brett utbud av alternativ och grundlÀggande funktioner, som att ÄterstÀlla ett Facebook-konto utan e-post, telefon och lösenord, öppna ett Facebook-konto utan e-post. NÀr det gÀller det senare Àr det troligt att du nÄgon gÄng ville inaktivera konto korrekt; Men i de flesta fall Àr Facebook ansvarig för att inaktivera den.

Nu, om det hÀr Àr ditt problem och du av nÄgon anledning planerar att slÄ pÄ det igen men inte vet hur du gör det, oroa dig inte. Det hÀr Àr varför I den hÀr artikeln förklarar vi exakt vad du kan göra. Och nÀr det Àr gjort Àr det sÄ hÀr du kan lösa detta irriterande problem.

Hur ÄterstÀller jag mitt Facebook-konto om det Àr inaktiverat?

Om du Àr hÀr beror det förmodligen pÄ att du har upplevt den hÀr situationen tidigare och kanske inte kan lösa den Àn i dag. Observera dÀrför att för att ÄterstÀlla ditt Facebook-konto Àr det nödvÀndigt att prioritera och vara medveten om följande:

 • Kontot har inaktiverats korrekt av dig frivilligt
 • Kontot har inaktiverats korrekt av Facebook

Du undrar sÀkert hur viktigt det Àr? I grund och botten Àr det stor skillnad mellan de tvÄ aktiviteterna eftersom processen förÀndras avsevÀrt beroende pÄ dem. DÀrför Àr det oerhört viktigt att du Àr tydlig med denna handling.

Steg för att ÄterstÀlla mitt Facebook-konto om det Àr inaktiverat

Genom att kÀnna till och komma ihÄg varje detalj mÄste du vara lugn och veta att processen inte kommer att ta lÄng tid och Àr ocksÄ mycket enkel. Du bör dock noggrant följa varje steg som förklaras nedan:

Aktivera ditt Facebook-konto om du har inaktiverat det frivilligt

 • Det första man ska göra Ă€r gĂ„ till den officiella Facebook-sidan
 • Senare, lĂ€gg till din e-postadress eller telefonnummer med lĂ€mpligt Lösenordi lĂ€mpliga rutor.
 • Slutligen, klicka Logga in.
 • PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer ditt konto att aktiveras automatiskt och du kommer inte att förlora nĂ„gon information eller foton du har pĂ„ det.

Aktivera Facebook-konto korrekt inaktiverat av Facebook

Som redan förklarats Àr dessa tvÄ mycket olika processer. För i det första fallet bestÄr lösningen av tre enkla och vanliga steg, medan i det andra alternativet Àr processen mer utarbetad men inte svÄr eller omöjlig. SÄ lÄt oss se hur det gÄr till:

 • Det första steget Ă€r att gĂ„ till den tekniska supporten: Vanligtvis, nĂ€r ett konto Ă€r inaktiverat pĂ„ Facebook, nĂ€r du vill ange det, dyker det upp ett meddelande pĂ„ webbplatsen som sĂ€ger att det Ă€r inaktiverat. SĂ„ han mĂ„ste kontakta teknisk support.
 • Fyll i fĂ€ltenDet Ă€r viktigt att du fyller i formulĂ€ret med all information som krĂ€vs i varje fĂ€lt. Bland dem e-postadress, namn och efternamn samt identitetshandling.
 • DĂ„ mĂ„ste du trycka pĂ„ alternativet Skicka.
 • Slutligen Ă„terstĂ„r bara att vĂ€nta pĂ„ att all data dyker upp verifierad för att fĂ„ ett svar och ditt konto Ă€r inaktiverat. Vanligtvis kan detta ta cirka 2 dagar.
 • NĂ€r du har aktiverat ditt konto kan du börja anvĂ€nda det igen.

Ett annat mycket funktionellt alternativ Àr skicka e-post till adress [email protected]. SÄ fort du fÄr svar mÄste du gÄ igenom erkÀnnandeprocessen. Om du följer varje steg korrekt och anger den verkliga informationen pÄ grundval av vilken du skapade det ursprungliga kontot, kommer plattformen att aktivera kontot och du kommer att kunna anvÀnda det som vanligt.

Om du har inaktiverat ditt konto pÄ grund av sÀkerhetsproblem, observera att du kan aktivera Facebook tvÄstegsverifiering för att fÄ ett sÀkrare konto.

Vi hoppas Àntligen att den hÀr artikeln hjÀlpte dig. Vi vill dock gÀrna höra frÄn dig. Kunde du aktivera ditt Facebook-konto?KÀnner du till nÄgon annan metod för att aktivera ett inaktiverat Facebook-konto? LÀmna oss dina svar i kommentarerna.

0 Shares