Hur man ÄterstÀller min Samsung Galaxy S10, S10e och S10 Plus (exempel)

0 Shares

Om du vill ÄterstÀlla eller starta om din Samsung Galaxy till fabrikslÀge, fortsÀtt att lÀsa den hÀr artikeln. Vi kommer att berÀtta allt du behöver veta Hur man ÄterstÀller min Samsung Galaxy S10, S10e och S10 Plus pÄ bara nÄgra fÄ steg.

Det Àr viktigt att veta det efter att du har ÄterstÀllt din enhet all data pÄ internminnet kommer att raderassÄsom nedladdningar, ljud, bilder, applikationer, kontakter, bland annat.

Dock, data som lagras pÄ SIM-kortet och SD-kortet kommer inte att pÄverkas. Vi rekommenderar att du Àgnar dig Ät att sÀkerhetskopiera alla viktiga filer till samma enhet eller dator innan du ÄterstÀller din enhet. Sedan mÄste du radera dina konton som Àr kopplade till enheten.

Det finns flera sÀtt att göra detta, hÀr kommer vi att förklara de tvÄ enklaste att göra, det ena med knapparna pÄ din enhet och det andra med instÀllningarna. Med allt detta sagt kommer vi att berÀtta hur du gör.

Hur ÄterstÀller jag min Samsung Galaxy S10, S10e och S10 Plus frÄn hÄrdvara

Som vi nÀmnde ovan, för att ÄterstÀlla min Samsung Galaxy S10, S10e och S10 Plus frÄn hÄrdvara Vi kommer att anvÀnda knapparna pÄ sidorna av enheten.

Börja med att hÄlla ner knappen pÄ höger sida av enheten för att stÀnga av den. Klicka pÄ skÀrmen nÀr det hÀr alternativet visas.

Piltangenterna trycks ned samtidigt och i nÄgra sekunder Volym (+), Bixby och strömknapp, tills den kommer tillbaka.

Du kommer nu att se ett antal alternativ pĂ„ mobilskĂ€rmen, du mĂ„ste vĂ€lja alternativet ‘blĂ€ddra igenom alternativen med hjĂ€lp av volymknapparna. NĂ€r du Ă€r pĂ„ det hĂ€r alternativet, bekrĂ€fta med strömknappen.

Nu mÄste du blÀddra till volymknapparna och bekrÀfta igen med strömknappen. Nu, för tredje och sista gÄngen, klicka pÄ tÀndningen för att starta om enheten.

VÀnta ett par ögonblick tills processen Àr klar och din mobila enhet slÄs pÄ. Klart, varsÄgod ÄterstÀll Samsung Galaxy S10, S10e och S10 Plus frÄn hÄrdvara!

Hur ÄterstÀller jag min Samsung Galaxy S10, S10e och S10 Plus frÄn programvaran

I det hÀr avsnittet kommer vi att förklara hur man ÄterstÀller min Samsung Galaxy S10, S10e och S10 Plus frÄn programvaran, det vill sÀga frÄn systemkonfigurationen (förklaringen Àr som pÄ samma officiella webbplats). För att göra detta börjar vi med att skriva Enhet.

Inuti, leta efter en sektion och klicka pÄ den för att gÄ in i dess alternativ. I mitten, stÄ still

I det hÀr avsnittet kommer du att se ett antal alternativ för att ÄterstÀlla din enhet, inklusive:

  • Hej. För att Ă„terstĂ€lla anpassade instĂ€llningar utan att behöva Ă„terstĂ€lla fabriksinstĂ€llningar och förlora sparad data.
  • ÅterstĂ€ll nĂ€tverksinstĂ€llningar. Det kommer att Ă„tergĂ„ till konfigurationen av alla fabriksstandardiserade dataanslutningar och alla Wi-Fi-nĂ€tverk, och sparade Bluetooth-enheter kommer att raderas.
  • ÅterstĂ€ll tillgĂ€nglighetsinstĂ€llningarna. Eventuella anpassningar som görs i det hĂ€r avsnittet kommer att Ă„terstĂ€llas till fabriksinstĂ€llningarna utan att förlora nĂ„gon annan information som lagrats i internminnet.
  • ÅtergĂ„ till grundinstĂ€llningarna. För att helt Ă„terstĂ€lla enheten och göra en fabriksĂ„terstĂ€llning. All data frĂ„n internminnet, synkroniserade konton och nedladdade applikationer kommer att gĂ„ förlorade.
  • Automatisk omstart. Din enhet startar om om en timme frĂ„n den tid du angav.

I det hĂ€r fallet Ă€r vi intresserade av att Ă„terstĂ€lla vĂ„r enhet, sĂ„ vi vĂ€ljer det fjĂ€rde alternativet: ÅtergĂ„ till grundinstĂ€llningarna. Den tar dig till en ny skĂ€rm med listan över tillgĂ€ngliga appar pĂ„ din enhet. Slutligen, lĂ€ngst ner, klicka pĂ„ den blĂ„ ÅterstĂ€ll-knappen.

Det kommer Äterigen att ta dig till en annan skÀrm dÀr det kommer att förklaras att all personlig data och nedladdade applikationer kommer att raderas. Klicka hÀr. Om du har ett lösenord för skÀrmlÄs kommer det att be dig ange det innan du fortsÀtter.

Du Àr redokonfigurera din Samsung Galaxy S10, S10e och S10 Plus frÄn programvaran enkelt och snabbt!

Nu, om du har en enhet frÄn ett annat sortiment, kan du leta efter ett sÀtt att ÄterstÀlla min Samsung Galaxy j4, j6, j8 och plus-mobil samt A-serien.

0 Shares