Hur man ÄterstÀller Google Chromes standardinstÀllningar

0 Shares

NÀr vi vill göra vissa Àndringar i vÄr webblÀsare kan du upptÀcka att dessa Àndringar minskar prestandan, vilket Àr mycket troligt att Àndringarna eller instÀllningarna kommer att pÄverka laddningshastigheten. Av denna anledning Àr det viktigt att veta hur man vÀnder pÄ dessa Àndringar, och hÀr visar vi dig hur ÄterstÀll Google Chrome till standard.

NÀr vi vill att vÄr Google-webblÀsare ska ha optimal hastighet kan vi dra fördel av denna ÄtgÀrd. Eftersom kanske instÀllningarna vi skapade tidigare, vet vi inte hur vi ska invertera. Det kan ocksÄ hÀnda att vÄr webblÀsare inte fungerar och vi vet inte hur vi ska ÄtgÀrda det.

Det kan ocksĂ„ hĂ€nda att vi ville Ă€ndra standardtemat för Google Chrome, vi laddade ner dem och vĂ„r webblĂ€sare laddas för lĂ„ngsamt nu. Det finns ett sĂ€tt i Google Chromes instĂ€llningar oavsett anledning ÅterstĂ€ll standardinstĂ€llningarna.

Möjliga orsaker till fel i Google Chrome

Det Àr inte för mycket upprepning, det faktum att du kan göra lite research innan du gör det viktiga förÀndringar i din webblÀsare. För ibland visar det sig att dessa förÀndringar kan skada eller begrÀnsa dess perfekta funktion. Men det Àr ocksÄ sant att med den hÀr metoden kan du ÄterstÀlla Google Chromes standardvÀrden nÀr du vill

Det kan ocksÄ finnas en möjlighet att din webblÀsare kan sluta fungera optimalt pÄ grund av skadlig programvara eller virus. NÀr detta hÀnder börjar konstiga saker hÀnda och du bör vara mycket uppmÀrksam pÄ dem. Till exempel genom att anvÀnda en sökmotor som inte Àr den du normalt anvÀnder, eller genom att ladda hemsidor som innehÄller annonser.

Av denna anledning google chrome sökmotor har inkluderat ett sÀtt att vÀnda dessa problem utan komplikationer i konfigurationen av sina alternativ.

NÀr du har gjort detta fungerar webblÀsaren som om den precis hade installerats, och tar bort skadade eller infekterade filer. Detta sparar dig frÄn att behöva avinstallera den och installera om den manuellt, vilket slösar bort din tid.

NÄgot som hjÀlper oss att vara sÄ sÀkra som möjligt och undvika infektioner, förlÀngningar som inte fungerar som de ska. Och webbplatser som blockerar vÄr webblÀsare, för att undvika dessa typer av problem Àr det vÀrt att ha den senaste versionen Google Chrome.

Hur man ÄterstÀller Google Chrome till standard

Efter att ha kontrollerat att vÄr webblÀsare har kraschar som pÄ nÄgot sÀtt pÄverkar dess funktion, fortsÀtter vi att ÄterstÀlla den. För att följa detta enkla steg behöver du bara ange filen Google Chrome webblÀsarevÀnta pÄ att den ska laddas och nÀr vi Àr pÄ hemsidan börjar vi.

Vi radar oss pÄ ikonen som bildas av tre punkter, för att göra detta gÄr vi till det övre högra hörnet för att hitta den och göra ett klipp pÄ den. Vid denna tidpunkt kommer ett fönster med flera alternativ att visas, vÀlj alternativet InstÀllningar. För att göra detta gör vi ett klipp och instÀllningsfönstret kommer att visas.

Nu i det hĂ€r fönstret mĂ„ste vi gĂ„ hela vĂ€gen ner och vi mĂ„ste vĂ€lja alternativet som sĂ€ger visa avancerade instĂ€llningargenom att skapa ett klipp pĂ„ den knappen. NĂ€r du gör detta kommer fönstret att förlĂ€ngas, vi gĂ„r ner genom samma fönster till slutet och hittar ett alternativ som sĂ€ger ÅterstĂ€ll webblĂ€sarinstĂ€llningar.

Vi mĂ„ste göra ett klipp i det hĂ€r alternativet och en dialogruta dyker upp som talar om för oss vad som kommer att hĂ€nda om vi skapar ett klipp i alternativet ÅterstĂ€ll. Eftersom vi redan vet vad som kommer att hĂ€nda, beskĂ€r vi det och det kommer att börja förnya vĂ„rt ocksĂ„ webblĂ€saren som nyinstallerad. Vi avslutar instĂ€llningsfönstret och vi kan verifiera att Ă€ndringarna har tillĂ€mpats.

Som du kan se Àn en gÄng Àr det vÀldigt enkelt att arbeta med webblÀsaren Google Chrome och vi bör inte drunkna i ett glas vatten. Det Àr vÀldigt enkelt att tillÀmpa denna metod pÄ ÄterstÀll Google Chrome till standard.

0 Shares