Hur man Ă„terstĂ€ller en raderad eller saknad matchning pĂ„ Tinder – snabbt och enkelt

0 Shares

Tinder har blivit en av de mest populÀra apparna för att trÀffa mÀnniskor och lÀtt att ta sig till möten. Men mÄnga gÄnger nÀr du spelar en match med en annan person vet du inte vad du ska göra om du stÀller in matchen av misstag eller om du avsiktligt slÄr ut matchen och sedan Ängrar dig.

Vissa anser att det Àr en permanent ÄtgÀrd, men det Àr det hÀmta en saknad match pÄ Tinder, om möjligt, följ bara vÄra rÄd. Vi visar dig ett snabbt och enkelt sÀtt att ÄterstÀlla en raderad eller avbruten match pÄ Tinder.

Hur tar jag bort eller avbryter en match pÄ Tinder?

Det finns tillfÀllen nÀr vi anpassar oss till en annan person och efter att ha funderat ett ögonblick finner vi att det inte var en bra idé. I dessa fall erbjuder Tinder ett alternativ radera eller avbryta matchen sÄ att den inte lÀngre syns i matchlistan.

Oroa dig inte, att ta bort eller avbryta en matchning pÄ Tinder Àr lika enkelt som att göra en matchning pÄ Tinder. I det hÀr fallet handlar det inte om att flytta, utan om att gÄ in i instÀllningsalternativet. Det betyder att du mÄste hitta ikonen med tre prickar pÄ Android eller om du anvÀnder iOS mÄste du trycka pÄ flaggikonen. Efter det behöver du bara vÀlja alternativet Avbryt matchning, tÀnk pÄ det denna operation Àr praktiskt taget permanent.

Å andra sidan, om du av misstag har tagit bort eller avbrutit en match som du haft med nĂ„gon eller har Ă„ngrat dig, ska du inte oroa dig. Även om detta tydligen Ă€r en konstant handling pĂ„ Tinder, Ă€r sanningen, om det finns sĂ€tt att Ă„terstĂ€lla en raderad matchning eller försvann pĂ„ Tinder.

Hur ÄterstÀller jag en borttagen eller saknad matchning pÄ Tinder?

MÄnga gÄnger raderar du nÄgon pÄ Tinder av misstag eller helt medvetet och efter ett tag du Ängrar att du stÀllde in matchen. Du bör veta att den hÀr ÄtgÀrden i Tinder Àr ihÄllande, det vill sÀga matchen du avbröt eller tog bort frÄn Tinder kommer att försvinna frÄn din matchningslista, precis som du försvinner frÄn den andra personens matchlista.

Även om hur Tinder-algoritmen fungerar Ă€r ett mysterium, kommer vi att visa dig ett alternativ som du med stor sannolikhet kommer tillbaka till hitta den saknade matchningen pĂ„ Tinder.

Först och frÀmst mÄste du ta bort ditt Tinder-konto permanent, nÀr du har gjort det ska du sedan vÀlja de bÀsta bilderna du Àr pÄ och skapa ett nytt Tinder-konto drar till sig Ànnu mer uppmÀrksamhet. NÀr det Àr gjort Àr allt du behöver göra att glida och hoppas hitta matchen du slog ut igen.

Kom ihÄg att detta Àr det bÀsta alternativet för att ÄterstÀlla matchningen pÄ Tinder, men dess effektivitet Àr inte bara upp till dig, eftersom du mÄste vÀnta pÄ den andra personen jag gillar dig ocksÄ i appen.

Tips för att snabbt ÄterstÀlla en matchning som raderats eller försvunnit pÄ Tinder

Att ÄterstÀlla en förlorad match Àr en aktivitet som mÄnga Tinder-anvÀndare oroar sig för. Du bör tÀnka pÄ att Àven om denna ÄtgÀrd initialt Àr ihÄllande i appen, finns det andra ÄtgÀrder ocksÄ, som att Äter visa profilen för den person du avvisade pÄ Tinder, det finns ocksÄ mÄnga möjligheter hÀmta en saknad match pÄ Tinder.

  1. Kom ihÄg att det första steget för att ÄterstÀlla en förlorad match Àr avinstallera programmet och installera om senare. PÄ sÄ sÀtt kan du matcha alla anvÀndare i nÀrheten igen.
  2. VÀlj de bÀsta bilderna som inte bara lockar uppmÀrksamheten frÄn nya matcher, utan ocksÄ öka chanserna för att det dyrbara förlustspelet ska matcha dig igen.
  3. Ändra instĂ€llningar egenskaperna hos andra anvĂ€ndare som intresserar dig. Du mĂ„ste justera Ă„ldersgruppen och avstĂ„ndet du hade nĂ€r du matchade personen du försöker hitta igen.
  4. Du kan inte tappa tÄlamodetObservera att mÄnga anvÀndare kan visa dolda eller inaktiverade i Tinder för att göra dem inte lÀngre synliga. Du behöver bara vÀnta tills du hittar deras profil igen och matchen Àr ÄterupprÀttad.
0 Shares