Hur man ÄterstÀller borttagna, avinstallerade eller borttagna appar eller appar för Android och iPhone

0 Shares

Det hÀnde oss alla vi tar bort denna viktiga applikation som vi anvÀnde sÄ mycket av misstag eller att vi nÄgon gÄng bestÀmde oss för att fabriksformatera pÄ vÄr smarta enhet och sedan vill ÄterstÀlla apparna vi installerade dÄ, och sanningen Àr att det finns ett sÀtt att ÄterstÀlla appar och data och information om dem , och i den hÀr artikeln visar vi dig hur.

Hur ÄterstÀller man avinstallerade appar pÄ en smartphone med Android-operativsystemet?

Det finns ett vÀldigt enkelt sÀtt att ÄterstÀlla appar som vi raderar av misstag eller för att vi inte behövde dem dÄ, men nu vill vi ladda ner igen och om det skulle ha blivit betalt Du behöver inte oroa dig, för att installera om det behöver du inte betala för det igen, nedan visar vi dig nÄgra metoder för att ladda ner dessa appar igen.

ÅterstĂ€ll dina appar via Play Butik

Google Play Butik kan vara till stor hjÀlp ÄterstÀlla raderade appar Vid nÄgot tillfÀlle blir det nödvÀndigt att skapa ett Google-konto och koppla det till Google Play Butik eftersom samma plattform skapar en förteckning över alla appar vi har laddat ner till enheten, sÄ det Àr lÀttare för oss att ÄterstÀlla appar. För att göra detta, följ dessa steg:

  • GĂ„ till den officiella butiken Play Butik pĂ„ telefonenOm du inte har det nedladdat, oroa dig inte eftersom du kan ladda ner Google Play Butik pĂ„ din telefon som du ocksĂ„ behöver uppdatera till den senaste versionen för att fĂ„ tillgĂ„ng till alla dess funktioner.
  • Efter att ha öppnat Google Play Butik mĂ„ste vi komma Ă„t menyn med tre horisontella linjer i det övre vĂ€nstra hörnet pĂ„ sidan
  • VĂ€lj sedan ett alternativ «Mina applikationer och spel»
  • Ett nytt fönster öppnas dĂ€r vi mĂ„ste vĂ€lja samlingssektionen lĂ€ngst upp dĂ€r alla applikationer som du har laddat ner pĂ„ din enhet kommer att hittas, vĂ€lj applikationerna du vill installera om pĂ„ din enhet och voila!, data och information Ă„terstĂ€llning frĂ„n samma applikation beror pĂ„ om eller inte du har sparat din data i Google Play-molnet.

Ett annat sÀtt att ÄterstÀlla avinstallerade appar pÄ din enhet Àr att anvÀnda alternativet skapa en sÀkerhetskopia hittas som standard i enhetsalternativen, dÀr du kan ÄterstÀlla bÄde appen och dess information och data.

Eller ladda bara ner en extern applikation som anvÀnds för att ÄterstÀlla applikationer, den hÀr metoden kan vara mycket anvÀndbar nÀr applikationerna du vill sÀkerhetskopiera har laddats ner som APK eller i en applikation utanför Google Play Butik.

Hur ÄterstÀller man avinstallerade appar pÄ en smartphone med iOS-operativsystem?

Om du Àr en anvÀndare som anvÀnder en ansedd Apple-enhet och du vill ÄterstÀlla en app som du tidigare avinstallerat, antingen av misstag eller inte, finns det olika sÀtt att ÄterstÀlla dessa applikationer med iOS-operativsystemet.

För detta mÄste vi anvÀnda iCloud-appen och kontot vi har skapat pÄ samma plattform som det hÀr kontot har ett backupalternativ för kunna spara alla filer system som laddades ner, om du inte hade den hÀr appen eller om du inte gjorde en sÀkerhetskopia innan du avinstallerade appen, oroa dig inte, nedan visar vi dig en annan metod för att fÄ tillbaka dem:

  • Du mĂ„ste komma Ă„t den officiella iOS App Store, som Ă€r installerad som standard pĂ„ din Apple-enhets operativsystem.
  • Efter att ha angett nĂ€mnda applikation mĂ„ste du gĂ„ till uppdateringssektionen och sedan till knappen med inskriptionen “köpt”
  • I det hĂ€r fönstret kommer det att finnas tvĂ„ alternativ frĂ„n vilka vi mĂ„ste vĂ€lja ett alternativ “Inte pĂ„ denna iPhone”en sektion kommer upp dĂ€r du hittar alla applikationer och spel som vi tidigare laddat ner till din enhet, vĂ€lj de applikationer du vill installera om, sĂ„ Ă€r det klart! (Observera att om appen har betalats behöver du inte köpa den igen, tryck bara pĂ„ nedladdningsknappen för att ladda ner)
0 Shares