Hur man Ă„terstĂ€ller arbetsytan i Photoshop CC – steg för steg (exempel)

0 Shares

NÀr du arbetar i Photoshop finns det mÄnga funktioner som Àr hjÀlpelement som kallas ritytor. HÀr lÀr du dig Hur man ÄterstÀller arbetsytan i Photoshop CC.

Inuti plats att arbeta det finns olika objekt som kallas: verktygspanel, historikpanel, fÀrgruta, bibliotekspanel och lagerpanel.

I Photoshop har vi olika staplar, element, funktioner som gör operationen mer praktisk och effektiv för att fÄ jobbet gjort och till och med konvertera eller konvertera text till vektor. Kreativitet uppnÄs genom kunskap hantera pÄ rÀtt sÀtt vart och ett av de alternativ som stÄr till vÄrt förfogande.

Vad hÀnder ibland att efter en viss tids arbete pÄ vÄr arbetsplats Adobe PhotoshopovÀntat försvinner allt och utrymme lÀmnas utan panel, verktyg, allt Àr tomt.

Ibland hÀnder det utan att man vill göra det eller försöker röra olika funktioner, fil Förlorat hela arbetsomrÄdet och dess fönster. I andra fall dyker de upp Windows att de inte var dÀr först, och de vi vanligtvis anvÀnder gÄr förlorade, vilket ibland orsakar förvirring, Ängest och lite frustration.

Vi tar bort allt element eller fönster och vi vet inte var de Ă€r. Vad vi mĂ„ste göra ÅterstĂ€ll Allt?

Idag ska vi ta reda pÄ hur man gör det pÄ ett enkelt, enkelt och praktiskt sÀtt. Detta gÀller för alla versioner av Adobe Photoshop.

ÅterstĂ€ll ritytor i Photoshop

PÄ ett praktiskt sÀtt kommer vi att beskriva ÄterhÀmtningen av alla element vi behöver ordna och fÄ jobbet gjort nu.

Om vi ​​vet namnet pĂ„ vart och ett av dessa element kan vi pĂ„ nĂ„got sĂ€tt Ă„terskapa dem vĂ€ldigt lĂ€tt.

Steg 1

Det första Àr att gÄ till delen mÀrkt som fönster lÀngst upp pÄ skÀrmen. DÄ vet jag visa detta fönsteri det hÀr fÀltet visas namnet pÄ verktyget nÀstan i slutet, naturligtvis Àr det ett av de mest anvÀnda.

Steg 2

NÀr hittar vi vi öppnarEfter implementering, vÀlj verktyget, dra det till sin ursprungliga plats och placera det dÀr.

Steg 3

Sedan gÄr vi tillbaka till fönstret, letar efter lagernamnen dÀr, hÀr igen vi knackar med musen och hela gruppen flyttade honom till höger om monitorn.

Steg 4

NÀr du stÀller in den pÄ den hÀr sidan mÄste vi vÀnta tills en blÄ linje dyker upp, det betyder att den Àr kopplad till resten av elementen, nÀr det hÀnder, slÀpp taget och det förblir sÄ ÄterstÀlld pÄ denna plats.

PÄ samma sÀtt finns det andra varianter i samma lager som vi kommer att vÀlja efter vad vi redan har arbetat med eller vad vi vill göra det NÀr.

Till exempel, egenskaperna en dras pÄ samma sÀtt som den blÄ linjen visas och sÄ vidare, vi anpassar oss till den mest öva för vÄr smak. Nu vill vi sÀtta allt pÄ samma sÀtt som z början eller precis som nÀr den kom frÄn fabriken.

FabriksÄterstÀll

Steg 1

LÄt oss gÄ vidare till menyalternativen fönster> utrymme Arbete vi vÀljer viktiga aspekter Àr nu standard.

Steg 2

Vi stĂ„r i baren och ser “ÅterstĂ€ll” vi ger det ett klipp och det Ă€r allt vi hade nĂ€r vi började. Man kan sĂ€ga att vi har Ă„terstĂ€llt dem.

Nu kan vi vÀlja vad vi vill lÀmna markera det och vi stÀnger det vi inte behöver. NÀr det finns tillfÀllen dÄ vi vill gÄ tillbaka som vi brukade, gÄr vi ut i rymden arbete> grundlÀggande> ÄterstÀll och vi fÄr allt som vi hade.

Det Ă€r alltid mycket effektivt att anvĂ€nda den hjĂ€lp du fĂ„r för att lĂ€ra dig hur man anvĂ€nder Photoshop. ÅterstĂ€llning Ă€r ocksĂ„ möjligt med andra Adobe-verktyg som Illustrator CC.

Som vi har sett Ă€r det vĂ€ldigt enkelt, lĂ€tt, om vi följer dessa steg kan vi ÅterstĂ€ll arbetsyta i Photoshop CC snabbt.

Du kanske ocksÄ Àr intresserad av hur man lÄser upp och tar bort ett mantellÄs.

0 Shares