Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man använder YouTube Dark Mode & Material Design

Du kan testa det nya YouTube Dark Mode och den nya materialdesignen utan att ändra webbläsarinställningarna. Detta gör att du kan använda ett natt tema på YouTube som är vänligare för dina ögon på natten och samtidigt får du prova ett renare tema.

Vi visar dig hur du registrerar dig för YouTube Dark Mode med ett helt nytt YouTube-tema och vad du behöver göra för att växla fram och tillbaka.

Detta är öppet för alla användare med ett Google-konto. Detta testar ett nytt tema, så du kan se några konstigheter, men hittills är inget helt trasigt.

Hur man använder YouTube Dark Mode

Det första du behöver göra är att logga in på ditt Google-konto eller YouTube-konto om du inte redan har gjort det. När detta är klart, gå till YouTube.com/new och klicka sedan på Prova det nu.

Detta väljer dig in i den nya YouTube-designen som använder materialdesign som liknar Android och låser också upp det nya YouTube Dark Mode utan att röra i webbläsarinställningarna.

Hur man använder YouTube Dark Mode.

Hur man använder YouTube Dark Mode.

När du klickar på det här laddas en ny YouTube-sida som visar det nya YouTube-temat och du behöver bara aktivera YouTube Dark Mode.

  1. Klicka på din användarikon längst upp till höger
  2. Klicka där det står Mörkt tema: Av
  3. Klicka på Växla bredvid Aktivera mörkt tema

Nu kan du njuta av YouTube Dark Mode på din dator. Du kan stänga av YouTube Dark Mode genom att gå tillbaka till samma inställning och slå av den. Det finns för närvarande inget alternativ att schemalägga YouTube Dark Mode eller att använda datorns ljussensor för att automatiskt utlösa det.

Du kan också använda detta med Night Shift på Mac och med Night Light på Windows för att undvika superljust ljus med ditt sömnschema på nära håll.