Hur man använder WhatsApp Web utan att skanna QR-koden Är det möjligt?

0 Shares

Whatsapp är en applikation snabbmeddelanden den mest kända i världen och positionerar sig också som en av de bästa apparna för snabbmeddelanden. Med över 100 miljoner nedladdningar och 11 års tjänst är det ledande inom kommunikationsapplikationer.

Är hittad tillgänglig på alla operativsystem och dess tillämpning fokuserar inte bara på mobil utrustning. En av de mest intressanta innovationerna i denna app är dess WhatsApp-webbversion som fungerar och är kompatibel med de flesta webbläsare.

Vad är WhatsApp Web?

Långa timmar av att arbeta vid datorn och lyssna på telefonen kan vara en ganska tråkig aktivitet. Därför i augusti 2015 WhatsApp gjort WhatsApp onlineplattform tillgänglig för sina användare.

Hur man använder?

Dess användning är verkligen enkel. Genom att gå in på applikationens webbplats kan du hitta alternativet till i huvudmenyn komma åt WhatsApps webbgränssnitt. För detta behöver du bara:

  • Har en WiFi-anslutning.
  • Din dator och mobila enhet är anslutna till samma nätverk. Du kan dock använda den var som helst på din bärbara dator där du har en internetuppkoppling (så länge du har loggat in i förväg).

Med ovanstående överväganden i åtanke måste du ange WhatsApp-inställningarna på din mobiltelefon. Här är steg-för-steg-instruktionerna:

  • Klicka på de 3 prickarna längst upp till höger på mobiltelefonens skärm.
  • Ange ett alternativ WhatsApp webben.
  • Skanna QR-koden visas på WhatsApps internetplattform.

Vad är QR-koden för?

Säkert kommer du ihåg streckkoderna som innehåller produkterna du köper. QR-koden är motsvarigheten till eller utvecklingen av dessa streckkoder.

QR betyder Snabbt svarpå spanska: snabbt svar. Denna åtgärd implementeras inte bara av WhatsApp, utan av många företag, organisationer och många andra applikationer. Analys av denna kod kan ta dig inte bara för att chatta, när det gäller WhatsApp, utan också till andra webbplatser, artiklar, filer, videor, bland annat.

Använd WhatsApp Web utan QR-kod

Att använda den här appens webbplattform utan att skanna QR-koden är en enorm uppgift. Detta för att det anses vara säkerhetsåtgärd praktiskt taget ofelbar som det enda sättet att ansluta WhatsApp till din dator.

Det finns dock undantag. Internettrick kan lösa den här typen Säkerhetsåtgärdergenom att möjliggöra åtkomst till internetplattformen.

Kan detta göras utan en QR-kod?

Svaret på den frågan är nej. Många tutorials ger inkomster som går förbi en säkerhetsåtgärd, men det är verkligen omöjligt. Under alla omständigheter kan de äventyra integriteten och informationen för dina chattar.

Det enda alternativet till att hålla din WhatsApp-webbsession öppen är genom att markera rutan som låter dig hålla sessionen aktiv utan att skanna ytterligare en QR-kod. Du kan ladda ner den här rutan under rutan som visar QR-koden, på så sätt sparas din session på din dator och du behöver inte skanna koden upprepade gånger.

Alltid säker

Möjligheten att hålla sessionen aktiv rekommenderas så länge det är under arbete och den enda användaren som använder datorn är du. På så sätt kan du enkelt undvika och veta om de spionerar på ditt WhatsApp-konto.

Denna säkerhetsåtgärd är viktig för att undvika oregelbunden kontoanvändning och identitetsstöld. Därför rekommenderas det att du ser till att passet är stängt i slutet av dagen. Eller i alla fall se till att ingen annan har gjort det tillgång till ditt WhatsApp-nätverk.

Först av allt, försiktighet

Undvik obekväma situationer, använd det väl WhatsApp onlineverktyg och därmed göra det lättare för dig att prata medan du använder webbläsaren.

Var inte längre uppmärksam på åtgärder som påstår sig vara ofelbara och kom ihåg att logga ut varje gång du lämnar din dator under en längre tid. Ta hand om din integritet.

Därför presenterar vi dig ett sätt att lära dig hur du kontrollerar om mitt WhatsApp-nätverk är öppet och hur du stänger en session på ett enkelt och praktiskt sätt.

0 Shares