Hur man använder WhatsApp-kontot på upp till 4 olika enheter

Lär dig hur du använder ditt WhatsApp-konto på upp till 4 enheter med den nya uppdateringen, snabbt och enkelt

I onsdags (14) har WhatsApp testat en ny funktion. Och om det är tillgängligt för dig, låt oss ta reda på hur du använder ditt WhatsApp-konto på upp till fyra olika enheter. För att processen ska fungera måste du vara betaanvändare av applikationen.

Om du inte är en, gå till din mobilappbutik och registrera dig för betaprogrammet. Låt oss nu veta lite mer om den här nya funktionen och hur man använder den.

Hur man använder WhatsApp-kontot på andra enheter

På samma sätt som du använder din WhatsApp-webb kan du använda ditt mobilkonto på vilken annan enhet som helst. Detta kan verka lite farligt, men var säker. Som vi redan vet har den kryptering på absolut alla meddelanden, media och samtal. Så allt kan delas säkert.

Hittills har vi sett att för att använda den nya funktionen måste du använda betaversionen av appen. Det är dock också nödvändigt att gå in i betaprogrammet i själva applikationen. Låt oss se hur du gör detta i stegen nedan.

på android

 1. Gå till WhatsApp-appen.
 2. Tryck på menyn för tre poäng i det övre högra hörnet.tryck på de tre prickarna i det övre högra hörnet
 3. Val anslutna enheter.gå sedan till anslutna enheter
 4. knacka Flera enheter (beta).Gå på flera enheter för att gå in i betaprogrammet
 5. gå sedan till Gå in i betaversionen.tryck på enter betaversion så vet du hur du använder whatsapp-kontot på andra enheter

på iOS

 1. Gå till WhatsApp-appen.
 2. knacka inställningar.
 3. gå sedan till anslutna enheter.
 4. knacka Flera enheter (beta).
 5. Gå in Gå in i betaversionen.

Genom att följa stegen ovan kommer du att kunna använda den nya funktionen. Precis som med WhatsApp Web kommer du att kunna ansluta på vilken enhet som helst via QR-kod. Och en annan riktigt cool sak är att du inte längre är beroende av din mobiltelefon. Om du vill kan du till och med stänga av hans internet och använda WhatsApp på en annan enhet på ett enkelt sätt.

Låt oss se nedan hur du läser koden för att ansluta till andra enheter:

 1. På Android, tryck på tre poäng i det övre högra hörnet och på iOS på inställningar.
 2. gå sedan till anslutna enheter och då ansluta en enhet.
 3. PIN-bekräftelse eller biometrisk läsning kommer att krävas för att öppna läsaren.

Efter att ha gjort detta behöver du bara peka på QR-koden och det är det, allt kommer att fungera korrekt. Det är viktigt att komma ihåg att detta är en betafunktion så vissa saker kan vara problematiska.

Slutsats

Med denna nya funktion kommer du att ha lätthet och effektivitet i ditt dagliga liv, alltid uppkopplad. Lyckades du följa stegen vi såg ovan? Hade du några frågor eller uppstod ett fel? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button