Hur man använder Tinder och hindrar dina Facebook-vänner från att veta det

0 Shares

En av de mest kända dejtingapparna är Tinder; en onlineplattform där hundratals människor från hela världen samlas för att hitta en själsfrände.

Men trots att de har en bra plattform för att hålla sina användare bekväma och säkra, känner olika användare behovet av att stärka denna säkerhet och sätta integritetsbarriärerna lite högre eftersom de inte vill att deras användare på Tinder-profiler ska ses av andra vänner eller släktingar inuti plattformar som Facebook.

För den här handledningen vill vi ge dig alla detaljer så att du kan ändra och justera integriteten för din Tinder-profil på ett sådant sätt att den döljs och ingen av din personliga information publiceras på nätverk som de vi har listat ovan. .

Börja med att komma åt appens inställningar på Facebook

Efter att ha laddat ner Tinder till vår enhet ber den oss vanligtvis att länka vårt konto till Facebook.

Det här är en situation du inte kan undvika eftersom appens huvudmotor är till för att du ska veta mer personer Och det kommer att göra det på en mängd olika sätt, inklusive att Facebook rekryterar personer som liknar dig.

För att göra dina Tinder-inställningar privata och därmed kunna förhindra eventuella inlägg på Facebook måste du börja med att gå till bindande Facebook-applikation.

Denna meny kan lätt hittas, bara i det övre högra hörnet om du kommer åt från webbversionen. När du är inne kommer du att se en rullgardinsmeny, i den väljer du undermenyn “Appar“. I det här avsnittet kommer du att kunna få en detaljerad lista över de appar som är länkade till din Tinder-profil.

Börja med att redigera appens integritet

Av alla appar som är anslutna där, måste du börja med att gå till Dating-appen, som, när den är vald, kommer att se en popup öppen där du kan börja ändra alla sekretessdetaljer du vill ha angående Tinder.

För att komma igång måste du välja standardkonfigurationen “Bara jag“, Vilket kommer att hindra Tinder från att publicera publikationer på din vägg och att de kommer att vara synliga för alla kontakter du har på plattformen.

Men trots detta är det möjligt att dölja din profil från Tinder och mer, till exempel tillträde beviljas ej till applikationen till Facebooks vänlista eller till och med till din e-post.

Att kunna göra detta inställningar i praktiken avmarkerar du bara de rutor som motsvarar listan över behörigheter som begärs av programmet. När du har gjort dessa ändringar klickar du bara på “Spara”-knappen för att vara säker på att ändringarna träder i kraft.

Fortsätt att inaktivera Tinder Social

Tinder Social är en av de senaste uppdateringarna passera Tinder, som inte bara sätter dig i kontakt med personerna i appen, utan också gör det svårt att komma åt dina Facebook-kontakter, och sedan uppnår identifiera Vem av dem har ett Tinder-konto för att visa lite mer där.

För att undvika det räcker det med detta avaktivera denna åtgärd i din Tinder-profil om du letar efter ett sätt att dölja din profil för dina vänner på den utan att behöva ta bort ditt Tinder-konto permanent.

0 Shares