Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man använder T-Mobile Phone Tracker Online

T-Mobile är en av de största mobilnätsoperatörerna i USA och erbjuder en rad tjänster inklusive telefonabonnemang, internettjänster och mobila enheter.

En av funktionerna som T-Mobile erbjuder är en telefonspårare, som gör att du kan hitta din telefon om den tappas bort eller blir stulen. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man använder T-Mobile phone tracker online, med detaljerade tekniska steg.

Steg 1: Logga in på ditt T-Mobile-konto

För att använda T-Mobile-telefonspåraren måste du ha ett aktivt T-Mobile-konto. Om du inte har ett konto kan du registrera dig för ett på T-Mobiles webbplats. När du har ett konto måste du logga in på det med ditt användarnamn och lösenord.

Steg 2: Gå till T-Mobile Phone Tracker-sidan

När du har loggat in på ditt T-Mobile-konto måste du navigera till telefonens spårningssida. För att göra detta, klicka på “Verktyg” fliken och välj sedan “Telefonspårare” från rullgardinsmenyn.

Steg 3: Välj den telefon du vill spåra

Om du har flera telefoner på ditt T-Mobile-konto måste du välja den telefon du vill spåra från listan över enheter som visas på telefonens spårningssida. När du har valt telefonen klickar du på “Lokalisera” knapp.

Steg 4: Tillåt platsåtkomst

För att hitta din telefon behöver T-Mobile åtkomst till din telefons plats. Om du inte redan har aktiverat platstjänster på din telefon måste du göra det nu. Följ anvisningarna på skärmen för att aktivera platstjänster.

För att tillåta platsen i din telefon kan du gå till inställningar>> Plats och slå sedan på strömbrytaren.

Steg 5: Visa telefonens plats

Efter att ha aktiverat platstjänster kommer T-Mobile att visa platsen för din telefon på en karta.

Du kan zooma in och ut på kartan för att få en bättre bild av telefonens position. T-Mobile ger även information som telefonens batterinivå och tidpunkten för den senaste platsuppdateringen.

Steg 6: Vidta åtgärder

Om din telefon försvinner eller blir stulen kan du vidta åtgärder baserat på informationen från T-Mobiles telefonspårare.

Om telefonen är i närheten kan du använda kartan för att hitta den. Om telefonen är långt borta kan du kontakta myndigheterna och ge dem platsinformationen från T-Mobile.