Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man använder Siri för att skapa påminnelser för alla platser

Om du vill få ut mer av Siri, den nya personliga assistent -appen som är exklusiv för iPhone 4S, vill du använda platsbaserade påminnelser.

Platsbaserade påminnelser är en del av den nya iOS 5 Reminder -appen. Med dessa påminnelser kan du få en prompt baserad på din plats, vilket öppnar ett antal möjligheter.

Du kan be Siri att skapa en påminnelse baserad på ett antal olika platser, men om du vill bli snygg kommer det att kräva lite inställning från din sida.

Tänk på att om du använder platsbaserade påminnelser kan du skada batteriets livslängd. Om du använder dessa, se till att du läser om tips om hur man får bättre batteritid med iPhone 4S.

Så här använder du Skapa en platspåminnelse med Siri

Siri Plats - Plats för en kontakt

Ställ in platsbaserade påminnelser med Siri.

Håll hemknappen i två sekunder.

Säg till Siri: “Påminn mig om att ringa Phil när jag kommer till jobbet.”

Siri visar dig din påminnelse och låter dig bekräfta eller avbryta.

När du anländer till platsen kommer Siri att påminna dig om att göra vad du bad om.

Detta fungerar för ett antal platser, men Siri behöver hjälp med att lägga till dem.

Hur man lär Siri nya platser

Siri Location - Set School

Ställ in alternativa platser

Siri låter dig lägga till nya platser i din kontaktpost.

Du kan lära Siri ett antal platser när du skapar en påminnelse. Här är några platser som Siri kan lägga till under konversation;

Du kan använda Siri för att skapa fler påminnelser, men du måste göra lite bakgrundsarbete för att få det inställt. Att försöka få Siri att lägga till andra platser under konversationen kommer bara att göra Siri förvirrad och du blir frustrerad.

Hur man lägger till ännu fler platser för påminnelser

Om du vill lägga till ett företag, korsning eller adress att använda som en påminnelse kan du skapa en ny kontakt eller lägga till adressen i en befintlig kontakt. Om du har skapat relationer med Siri kan du också använda det smeknamn du skapade.

Till exempel. Jag kan sätta en påminnelse om att göra något när jag kommer till en väns hus genom att säga hans namn. Om jag vill sätta en påminnelse om när jag kommer till min mamma kan jag säga, ”Påminn mig om att diska när jag kommer till mammas hus.” och Siri kan koppla förhållandet och hennes adress till min påminnelse.

Detta fungerar också med företag. Om jag säger ”Påminn mig om att prata med Tim Cook om iPhone 5 när jag kommer till Apple Inc.” skapar Siri påminnelsen.

Om du vill skapa påminnelser för när du kommer till en viss adress, till köpcentret eller en favoritbutik – behöver du bara skapa en kontakt och lägga till adressen.

  • Öppna för att lägga till en adress till en kontakt Kontakter.
  • Välj din Kontakt.
  • Tejpdit.
  • Lägg till en Adress.
  • Spara.

Om du lägger till ett företag, till exempel det lokala köpcentret, kan du skapa en relation, eller bara kalla det köpcentret, för att använda Påminnelser där.

När du har lagt till köpcentret kan du förkorta saker genom att skapa en relation. Så det påminner mig om att få en present på Findlay Village Mall, är bara köpcentret.