Hur man använder SharePlay på iPhone / iPad för att dela skärm

Hur man använder SharePlay på iPhone / iPad för att dela skärm

iOS 15-uppdateringen har introducerat SharePlay på Facetime. Det gör det möjligt för oss att streama filmer, låtar, videor med vänner och familj via Facetime på deras respektive platser. Denna funktion i Facetime banar väg för grupptittande av favoritlagsmatcher, filmer, serier. Alternativet SharePlay kan strömma free innehåll direkt på allas enhet. Det är nödvändigt att alla i Facetime-samtalet måste ha ett abonnemang för att streama det prenumerationsbaserade innehållet. SharePlay har fördelen att diskutera strömningen livligt med vänner och att ha kvalitetstid tryggt hemma själv. Vi kommer att lära oss hur du använder SharePlay på iPhone/iPad i avsnittet nedan.

Hur man använder SharePlay på iPhone/iPad

SharePlay-funktionen är tillgänglig från iOS 15.1-uppdateringen, men den förväntades komma i iOS 15-uppdateringen. Det är obligatoriskt för enheterna att uppdateras till iOS 15.1 eller iPadOS 15.1 för att komma åt SharePlay på Facetime.

(1). Slå på din iPhone / iPad och lansera Facetime.

(2). Initiera Facetime-samtal med vänner.

(3). Minimera Facetime videosamtal och gå till hemskärm.

(4). Välj den streaming app på enheten.

(5). Välj innehåll för att streama och klicka SharePlay att streama med vänner.

Klicka på mottagarens ände Gå med i SharePlay för att se streamingen genom SharePlay. SharePlay ger kontrollen för varje person i Facetime-samtalet att pausa, spola tillbaka, framåt i streamingen.

Relaterad: Hur man använder Facetime på Android-enheter

Hur man streamar appar på Facetime utan SharePlay

För närvarande stöder inte alla appar SharePlay, men vi har ett alternativt sätt att streama appen på Facetime. Alternativet dela min skärm visar hela enhetens skärm och du kan öppna valfri app för att spegla den.

(1). Öppna Facetime app på iPhone/iPad.

(2). Starta Facetime videosamtal och anslut till vännerna.

(3). Klicka på Dela skärm ikonen i det övre högra hörnet.

(4). Välj Dela min skärm möjlighet att dela din enhetsskärm på Facetime.

(5). Gå till hemskärm och starta valfri app för att strömma video, musik eller andra mediefiler.

Du kan titta på filmer, TV-program, resevideor på Facetime med vänner via SharePlay. För att avsluta SharePlay, välj Slutet alternativet högst upp och välj Avsluta SharePlay. Den har också ett annat alternativ Endast för mig och det betyder att andra i samtalet fortfarande kan se streamingen.

I händelse av problem med stegen ovan, vänligen specificera i kommentarsektionen nedan. Besök TechOwns Facebook och Twitter sidor för att kolla in våra nya artiklar.

Relaterade Artiklar

Back to top button