Hur man använder Säkert läge på Twitter

Hur man använder Säkert läge på Twitter

Under perioden har vi sett den massiva tillväxten av sociala medier. Det har blivit en del av över liv, oavsett om vi håller med eller inte. Det är det bästa verktyget för att kommunicera med över vänner och dela våra tankar. Trots att de har många fördelar saknar sociala medier många människors förtroende när det kommer till säkerhet. På den andra skalan har många företag prioriterat användarens säkerhet och arbetat hårt med det. Twitter är det perfekta exemplet och har lanserat funktionen Säkerhetsläge.

Twitters säkerhetsläge syftar till att öka mer integritet och säkerhet och ta bort alla kränkande konton och spamkonton. Användare blockerar kontot tillfälligt i en vecka för att de skickar oinbjudna svar eller hatiska kommentarer. För att lägga till den här funktionen måste du växla säkerhetsläge från menyn Sekretess och säkerhet.

På senare tid har Twitter släppt en hel del nya funktioner i plattformen. De populära är pinmeddelandena på Twitter och säkerhetsläget. Fram till nu var funktionen Säkerhetsläge endast tillgänglig för en liten grupp. Twitter har meddelat att de utökar denna funktion för tillfället för att experimentera med den här funktionen i en bred cirkel. Men endast engelsktalande länder som Australien, Kanada, Irland, Nya Zeeland, Storbritannien och USA kommer att använda betaversionen av funktionen Säkerhetsläge.

Hur man aktiverar säkerhetsläge på Twitter

Snabb guide: Twiiter-appen –> Mer –> Inställningar och sekretess –> Sekretess och säkerhet –> Säkerhetsläge –> Slå på.

[1] Starta Twitter-appen på din enhet.

[2] Logga in med ditt Twitter-konto.

Obs: Hoppa över detta steg om du redan har loggat in.

[3] Klicka på Mer ikon.

[4] Välj Inställningar och sekretess alternativ från rullgardinsmenyn.

[5] Vidare, tryck på Sekretess och säkerhet inställningar.

[6] Välj Säkerhetsläge från listan och sedan aktivera säkerhetsläge.

Om du använder Twitter-webbplatsen kan du använda samma steg som nämns ovan för både PC och smartphone.

Hur man stänger av säkerhetsläget på Twitter

Om någon du känner automatiskt blockeras av misstag kan du följa liknande steg för att inaktivera säkerhetsläget på Twitter.

[1] Välj Mer ikonen från ditt Twitter-kontos hemsida.

[2] Klicka på inställningar och sekretess ikonen och välj Sekretess- och säkerhetsinställningar.

[3] På nästa sida väljer du Säkerhetsläge alternativ.

[4] Växla till Stäng av funktionen Säkerhetsläge.

Twitter testar säkerhetslägesfunktioner med det engelsktalande communityt innan det lanseras mer brett. Du kan också aktivera den här funktionen från den proaktiva uppmaningen som Twitter skickar medan du får en störande eller oönskad interaktion. Aktivera den här funktionen för att automatiskt blockera spam och otillåtna konton inom en minut.

Vanliga frågor

Meddelar Twitter om ett konto är automatiskt blockerat?

Ange Review Tweets och konton när du har aktiverat Twitters säkerhetslägesfunktion. Den här sidan kommer att visa vem som har svarat dig med störande meddelanden för din Tweet.

Är det möjligt att ändra varaktigheten för automatiskt blockerat konto?

Med den här funktionen kommer skräppostkonton att automatiskt blockeras i sju dagar. Om du vill förlänga det kan du manuellt blockera kontot.

Relaterade Artiklar

Back to top button