Hur man anvÀnder och har ett Telegram-konto utan ett telefonnummer? (Exempel)

0 Shares

En av de största fördelarna med Telegram Àr de mÄnga tillgÀngliga alternativen. Anpassningsalternativen Àr ocksÄ en stor attraktion som den erbjuder och bland dem möjligheten att anvÀnda ett Telegram-konto utan ett telefonnummer.

Ett förslag som erbjuder en mycket viktig sÀkerhetsbonus om du inte vill att dela med nÄgon annan ditt telefonnummer. Vissa mÀnniskor behöver vara i konstant kommunikation av professionella eller akademiska skÀl och föredrar att inte uppge sitt telefonnummer av integritetsskÀl.

Du har ett Telegram-konto utan telefonnummer

Du kan komma Ät ditt Telegram-konto frÄn vilken enhet som helst, oavsett om det Àralternativ telefon, surfplatta eller dator. För att komma Ät ditt konto frÄn nÄgon av dessa enheter om du behöver en mobil registrerar du dig för att logga in.

NÀr du loggar in pÄ vilken enhet som helst a koda till Telegram-kontot som Àr registrerat pÄ mobiltelefonen för att komma Ät. För att fÄ koden behöver du bara ha tillgÄng till ett inloggat konto. Nu, om du inte har nÄgra öppna sessioner, kan du vÀlja att ta emot SMS till ditt telefonnummer.

AnvÀndning av telefonnummer vid behov för Registrera via telegram. Det fungerar som ditt konto-ID, men det betyder inte att anvÀndningen beror pÄ ditt telefonnummer. Men du behöver inte ange ditt telefonnummer sÄ att de kan kontakta dig.

AnvÀnda alias i ett telegram

Telegram tillÄter det konfigurera ett alias att andra anvÀndare av plattformen kommer att söka efter dig och kontakta dig. Personer som har ditt kontaktnummer instÀllt pÄ sin telefon kan starta en chatt med dig. Dessutom behöver du inte ange ditt telefonnummer för att prata med andra anvÀndare Telegram, anvÀnd bara ett alias.

Skapa ett alias i ditt Telegram-konto

Telegramalias Àr mycket anvÀndbara eftersom de lÄter dig hantera nivÄn Integritet inte erbjuds av andra snabbmeddelandeplattformar. PÄ samma sÀtt kan du spara en Telegram-kontakt i agendan för att inte tappa bort honom och kontakta honom i framtiden.

  • GĂ„ in i applikationen och vĂ€lj ett alternativ InstĂ€llningar.
  • InstĂ€llningarna visar din kontoinformation, ditt telefonnummer, anvĂ€ndarnamn och biografi. VĂ€lj ett anvĂ€ndarnamn.
  • VĂ€nligen ange ditt förnamn minst fem tecken. Kan innehĂ„lla bokstĂ€ver, siffror och understreck. Den ska vara kort och lĂ€tt att förstĂ„ sĂ„ att andra lĂ€tt kan kontakta dig.
  • NĂ€r du Ă€r klar trycker du pĂ„ dubbelkontrollikonen för att slutföra installationen.

I samma avsnitt a en lÀnk som direkt öppnar en chatt med dig. Du kan anvÀnda den pÄ sociala nÀtverk, pÄ din blogg eller var som helst du vill dela den.

Dölj ditt nummer för andra anvÀndare

NÀsta steg, sÄ att anvÀndare endast kan kontakta dig via ett alias, Àr stÀll in telefonnumrets sekretess.

GÄ in i Telegram-instÀllningarna och gÄ till avsnittet Sekretess och sÀkerhet.

VĂ€lj Telefonnummer.

HÀr kan du vÀlja vem som kan se ditt telefonnummer. Det finns tre alternativ:

  • Alla. Vem som helst kan se ditt telefonnummer kopplat till ditt konto.
  • Mina kontakter. Endast personer som Ă€r registrerade som kontakter kan se ditt telefonnummer.
  • Ingen. Bara du kan se ditt telefonnummer.

Utöver dessa tre alternativ gör Telegram det möjligt lÀgga till undantag med svartvita listor. Undantag ÄsidosÀtter alla gjorda instÀllningar. Med andra ord kan du vara mer exakt nÀr du vÀljer vilka anvÀndare som kan se ditt nummer och vilka som inte kan.

Andra sekretessinstÀllningar du kan göra i samma avsnitt Àr Blockerade anvÀndare att du inte vill bli kontaktad, tid och datum för senaste samtalet, profilbild, samtal, grupper och flöden.

0 Shares