Hur man använder Nintendo Switch Controller på Android – Konfigurera knappar

0 Shares

detta Joy-Con är mycket populära enheter nuförtiden, de har den stora fördelen att vara kan paras ihop via Bluetooth från en Android-telefon, så många människor undrar hur man gör den här synkroniseringsprocessen?

I denna mening kommer vi här att lära dig att inte bara utföra denna process, utan också Uppstart detta knappar med kontrollera med du Nintendo switchså du vill uppdatera den i den här handledningen. Dessutom kommer vi idag att visa dig de bästa gamepads.

Hur ansluter jag Joy-Con till min Android-enhet?

Att ansluta Joy-Con till Android är väldigt enkelt, allt du behöver göra är att ha din Android-telefon och Joy-Con till hands (det kan vara en av dina två Joy-Con), sedan måste du hitta strömbrytaren på din Joy sync -Con. (Det är en knapp) och tryck på den ett kort ögonblick (några sekunder).

Den måste tryckas ned tills du visualiserar utseendet på gröna lampor som rör sig från vänster till höger. Denna rörelse av grönt ljus indikerar det Din Joy-Con paras ihop med din Android-telefonså du behöver bara vänta några minuter för att denna process ska genomföras helt.

Du bör veta att om ditt kommando är Pro- knappen som tillåter koppla ihop Joy-Con med Androidplacerad bredvid USB-kontakten, så att du kan njuta av fördelarna med att kunna ansluta din mobiltelefon till din Nintendo Switch-konsol och använda den som en handkontroll.

Med KeyMapper-spelkontrollen

KeyMapper Game Controller är en applikation som låter dig konfigurera Joy-Con-knapparna med Android och används enligt följande, när du väl synkroniserat din mobiltelefon med Joy-Con behöver du den här appen som jag sa tidigare, är det den den där detta låter dig konfigurera knapparna.

För att göra detta, ladda ner den från Play Butik, installera och öppna applikationen, efter att ha angett applikationen från en mobil enhet kommer ett kommando att visas som måste konfigureras vid en lämplig tidpunkt.

med bluetooth

Paraca synkronisera Joy-Con med Android vad du behöver göra är att trycka på kontrollknappen på Joy-Con-enheten vad du ska göra är att ta telefonen och gå till inställningarna där bluetooth-appen finns och se till att den är påslagen och synlig.

Efter att ha följt denna process bör du veta hur du ansluter via Blåtand Joy-Con enhet när telefonen upptäcks vad du behöver göra är att trycka där det står Joy Con och därmed kommer den att paras ihop med Joy-Con med telefonen och voila! .

Däremot bör tilläggas att detta system inte verkar lämpa sig för koppla ihop din smarta TV med Android TV detta kan bero på att det är möjligt att det finns någon parameter som inte tillåter parning.

Hur konfigurerar jag Nintendo Switch-kontrollerna?

Det är en gratis applikation som du kan ladda ner din Android från Play Butik Den här appen låter dig konfigurera Gamepad-knapparna, i det här fallet, eftersom syftet med att ladda ner den här appen är att använda din Android som handkontroll för din Nintendo Switch, låter den dig använda den som kontroller för Joy-Con.

Naturligtvis är den här appen lätt att använda och, som jag sa, den låter dig konfigurera knapparna på Joy-Con-kontrollern som du önskar. Nu fungerar applikationen enligt följande: först, efter att ha laddat ner applikationen till din Android-telefon, måste du installera och öppna den.

Sedan måste du fortsätta att trycka på varje knapp för att du ska kunna använda den knappen. Om du vill börja om, vad du bör göra är att trycka på Återställ-knappen, så här du kan njuta Joy Con-kontroller vilket gör att du kan spela ett oändligt antal spel.

Vilka är de bästa gamepads att spela på Android?

Du bör veta att det för närvarande finns tre typer av gamepads som är kompatibla med Android-telefoner, de är: Side Connector Gamepads, Vertical Shank Controls och Gamepads Without Couplers eller Kickstand. Först, Sidomonterade gamepads fjärrkontrollen kommer att placeras på sidan av Android; kontrollen med vertikalt stöd låter dig styra Android medan du håller i kontrollen.

Slutligen används gamepads utan kontakter eller stöd på Android och PC; dock är de minst praktiska. Som sagt, de 5 bästa Android-spelkontrollerna som är bästsäljare och erbjuder ett brett utbud av förmåner, varav några är överkomliga:

  1. Razer Kishi: Den har den bästa handkontrollen för att spela med Android-kontroller, det är en ergonomisk enhet som du kan leka med i timmar och inte tröttnar. Kontrollenheten kan anslutas via USB-anslutning till Android.
  2. Klämma för DualShock 4 och Xbox-kontroller: Synkroniseras med din mobiltelefon via Bluetooth. Du kan använda detta med ett stativ som gör att du kan hålla din Android och på så sätt undvika obehag när du spelar.
  3. Razer Raiju Mobile : Detta gör att du kan ansluta till två Android-enheter samtidigt med hjälp av en Bluetooth-ljudsignal. Razer Raiju Mobile har 4 knappar som har olika funktioner; batteriet räcker ca 20 timmar.
  4. Samsung Galaxy : Detta är en modernare Gamepad som stöder telefoner i olika storlekar och låter dig ansluta till din dator via en USB-kabel, den är 100% från Steam, den har en originaldesign och dess batteri räcker i 10 timmar.
  5. Mando-trigger gun från AliExpress : Den är formad som en dubbelpistol, den är för att skjuta, har bara avtryckare som knappar, och den viktiga detaljen är att den inte kan ställas in trådlöst
0 Shares