Hur man använder multitasking på HTC One

0 Shares

HTC One multitasking är inte lika uppenbart som vissa Android -enheter, men med en snabb dubbelknackning har du tillgång till alla dina appar.

Enligt de flesta konton är HTC One en fantastisk enhet som blandar det bästa materialet med några av de senaste mjukvaruförbättringarna med HTC: s nyligen renoverade Sense 5-användargränssnitt. Medan användargränssnittet och maskinvaran låter dig göra saker som att leta efter dina senaste sociala medieuppdateringar och nyhetsrubriker, tog HTC ett steg tillbaka på ett specifikt område när det gäller användbarhet. Det skulle vara avsaknaden av en verklig multitasking -knapp, som i fallet med LG Nexus 4 eller hemknappen. Hemknappen används som en multitask -knapp på Samsung Galaxy S3 och Galaxy S4 är längst till höger på enheten. Oavsett anledning finner vissa användare att multitasking på HTC One är ett krångel.

På andra Android -enheter med fysiska knappar eller programvaruknappar kan användare trycka på menyknappen för att visa alla program som körs. Detta är särskilt användbart eftersom applikationer kan tömma batteriets livslängd och ibland sakta ner program som du vill köra.

HTC-One-Review-024-575x383

Så här använder du multitasking på HTC One för att hantera mängden applikationer som din enhet har öppet samtidigt.

Hur man multitaskar på HTC ONe (1)

Från startskärmen eller vilken applikation som helst, tryck på hemknappen dubbelt. Den ligger på enhetens högra sida strax under skärmen. Du måste trycka på knapparna ganska snabbt i följd för att aktivera funktionen. Enligt vår erfarenhet måste de två kranarna ske inom två sekunder efter varandra.

Hur man multitaskar på HTC ONe (2)

Du kan nu se de små representationerna av de senaste nio programmen som har körts på din HTC one. Helt enkelt tryck på valfri applikation för att genast öppna dem igen

Hur man multitaskar på HTC ONe (5)

Håll fingret på ett program och dra det till toppen av skärmen att stänga en ansökan. Detta hjälper till att spara batterilivslängd och hålla din enhet öppna och kör applikationer med högsta hastighet.

Efter uppdateringen till Android 4.2 som rullas ut till Android -enheter över tid kommer användarna att kunna anpassa hur de utlöser multitasking med hjälp av inställningsmenyn på deras enhet. Denna anpassning kommer att inkludera möjligheten att välja mellan att dubbelklicka på menyknappen och hålla ner hemknappen.

För närvarande levereras inga HTC One -enheter med Android 4.2 i USA.

0 Shares