Hur man anvÀnder min mobiltelefon eller surfplatta som en sekundÀr bildskÀrm via USB

0 Shares

Det finns alla typer av applikationer och vi kan utföra olika uppgifter med dem, varav en skulle göra det möjligt för oss att anvÀnda den stora storleken pÄ vÄra mobiltelefoner, surfplattor och iPads som bildskÀrm. Naturligtvis, sÄ lÀnge vi anvÀnder lÀmplig applikation för detta. Av denna anledning visar vi dig nedan vad du bör göra anvÀnda min mobiltelefon eller surfplatta som en sekundÀr PC-skÀrm via USB.

Det skulle vara riktigt coolt har en annan skĂ€rm dĂ€r du kan spela upp dina musikvideor eller se serier och filmer. Även för att chatta med vĂ€nner frĂ„n olika sociala nĂ€tverk, skriva skollappar, kort sagt, det behövs alltid lite extra skĂ€rmutrymme genom att anvĂ€nda bĂ„da enheterna samtidigt och anvĂ€nda musen.

Kompatibilitet mellan vÄra enheter som t.ex stVi har redan kollat, surfplattor eller mobiltelefoner, och de fungerar vÀldigt bra. SjÀlvklart kan det alltid dyka upp ovÀntade fel som vi snabbt kan rÀtta till.

Precis som nÀr vi har problem med att koppla en mobiltelefon till en dator och den inte kÀnner igen min mobiltelefon, den bara laddar, det hÀr Àr nÄgot vi redan har lÀrt oss att felsöka.

Hur man anvÀnder min mobiltelefon eller surfplatta som en andra PC-skÀrm via USB

Det finns flera applikationer pÄ marknaden som gör att du kan ha din mobiltelefon eller surfplatta som en extra skÀrm st. De Àr tillgÀngliga för Android, iOS och Windows eller Mac operativsystem.

SÄ möjligheten att utöka din datorskÀrm Àr till hands, och dÄ rekommenderar vi de coolaste.

För det första, om du anvÀnder en mobil Android-enhet Àr Splashtop Wired XDisplay ett bra alternativ. Dess anvÀndning Àr mycket populÀr och utbredd och medför en lÀgre risk för inkompatibilitet mellan mobiltelefoner och datorer.

Och den erbjuder nedladdningsbara versioner, bÄde för system Mac som för WindowssÄ du kommer inte ha nÄgra problem att anvÀnda den.

Anslutningen mÄste göras via en USB-kabel, sÄ detta Àr det enkla sÀttet och förhoppningsvis har du inga kompatibilitetsproblem.

Du kommer att kunna njuta av ytterligare en skÀrm som fungerar perfekt med din dator. Denna applikation lÀgger gratisversionen i dina hÀnder och lÄter dig anvÀnda den i 10 minuter för att kontrollera om den fungerar utan problem.

Rekommendationer för att anvÀnda en mobiltelefon eller surfplatta som en sekundÀr PC-skÀrm via USB

Sedan kan du bara fÄ betalversionen om du vill, men i sjÀlva verket Àr kostnaden mycket överkomlig. Nu kommer vi att rekommendera en applikation som fungerar med iOS-operativsystem och som anvÀnds mest av anvÀndare.

Medan det finns en Android-version kallas appen Visa duo och kommer att fungera som bÄde en extra skÀrm och en förlÀngning SkÀrm.

Det Àr kompatibelt med Windows 10 operativsystem samt Mac Mojave och nyare, Àven om dess funktionalitet Àr utmÀrkt, Àr det inte gratis och du vet inte om det Àr kompatibelt med din mobiltelefon förrÀn du köper det. Om den inte Àr kompatibel mÄste du returnera appen och Google kommer att behandla Äterbetalningen Ät dig.

Spacedesk, Detta Àr ett annat alternativ som du kan anvÀnda för att utöka din skÀrm eller kopiera den, men det Àr bara kompatibelt med Windows-operativsystem.

Är gratis och det kommer inte att visa annonser och Ă€r i den gamla versionen. Dess anslutning Ă€r via Wi-Fi, vilket gör den lite instabil, men du kommer inte att förlora nĂ„got om du testar den för att se hur den fungerar.

HÀr Àr rekommendationerna vi kan ge dig sÄ att du kan njuta av skÀrmarna pÄ din mobiltelefon eller surfplatta och att du kan utöka eller duplicera skÀrmen pÄ din persondator.

Som du kan se Àr det vÀldigt enkelt och du behöver bara anvÀnda lÀmplig applikation för anvÀnda min mobiltelefon eller surfplatta som en sekundÀr PC-skÀrm via USB.

0 Shares