Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man använder & mer Batman Arkham Knight Batmobile Tips

Batman Arkham-serien av spel vann ursprungligen kritiker och spelare med en blandning av strider och prylar. För varje situation hade Batman en fjärrstyrd Batarang eller en avkodare. Batman Arkham Knight, det senaste och sista spelet i serien, lanserades förra veckan. Den innehåller den största, bästa prylen som spelen någonsin har levererat: Batmobile.

Batmobilen i Batman Arkham Knight är verkligen en karaktär i sig. Det har sitt eget progressionsträd, vilket betyder att spelare kan lägga till olika uppgraderingar till det när de kommer igenom mer av spelet. Några av dessa uppgraderingar fokuserar på försvar, men många av dem låter dig aktivera coola funktionstillägg och uppgraderingar. Här är fem tips och funktioner för Batman Arkham Knight Batmobile. Vissa är tillgängliga omedelbart när du köper fordonet under spelets berättelse. Andra är funktioner och kombinationer som Batmobile tar upp när du går igenom spelet.

_Batmobilen_mottar_några av dess_uppgraderingar_van_Batwing_1434448131 (1024x576)

Batman Arkham Knight Batmobile Tips – Takedowns

En stor del av Batman Arkham Knight är själva striden. Sedan det första spelet har utvecklaren Rocksteady vävt kombinationer i upplevelsen. Du kan gå igenom spelet genom att göra enkla attacker, men för att verkligen bli effektiv som Batman behöver du kombinationer.

Batman Arkham Knight har många nya kombinationer, men ingen av dem är lika potenta som Batmobile och Batmans dedikerade borttagningsförmåga. Säg att du är på gatan och slåss mot en grupp skurkar som upplopp. Du kan slå dem, eller så kan du låta Batmobile göra något av jobbet åt dig.

När du slåss nära Batmobile trycker du på X på din kontroller. Batmobils upploppsdämpningssystem kommer att stiga från toppen av bilen, så att du kan sparka en lur i luften. Batmobilen kommer att skjuta sin upploppsdämpare för en omedelbar utslagning. Tryck på på PS4 Fyrkant när du slåss nära Batmobile.

Batman Arkham Knight Batmobile Tips – Vapen

Batmobilen är utrustad med alla möjliga vapen. Här är några Batman Arkham Knight-tips för användning i både berättelseuppdraget och sidouppdrag.

Batmobilen har startspärrar. När du är i Batmobile och inte i Pursuit Mode, tryck på B för att spåra ett fiendefordon och B knappen igen för att avfyra den. Startspärren fungerar bara i Pursuit Mode, vilket är standardläget för Batmobile i Batman Arkham Knight. På PS4 trycker du på Cirkel knapp.

Byt till Batmobiles stridsläge så låser du upp massor av olika tillbehör. De RT eller höger avtryckare på Xbox One tillåter Batman Arkham Knight-spelare att skjuta 60 mm-kanonen. På PS4 kräver detta att du trycker på R2 knapp.

Dronetankar i spelet är utsatta för virus- och EMP-pulser. Xbox One-användare trycker B att skjuta EMP och störa drönare runt dem. De Y -knappen på Xbox One låter dig infektera en drönare med ett virus så att de riktar sig mot andra drönare och inte Batmobilen. På PS4 använder styrenheten Triangel-knappen.

Tryck X på Xbox One-handkontrollen och du kommer att skjuta ett intervall några missiler. Det är Fyrkant på PS4-styrenheten.

Batman Arkham Knight Batmobile Tips – Ejector Seat

Fram till Batman Arkham Knight var spelarna tvungna att glida för att komma någonstans. Batman Arkham Knight låter spelare övergå sömlöst från att köra Batmobile till att glida runt Gotham City. När du är i jaktläge, tryck på A knapp o Xbox One-kontrollenheten två gånger för att starta Batman ur Batmobils typsnitt. Dräkten du har på dig plus det magnetiska cockpitsätet ger dig tillräckligt med boost för att glida för block. Detta låter dig ta ner specifika fiender utan att behöva köra ner andra, vilket är bra om du är nära ett viktigt mål på gatorna i Gotham. På PS4 är det här X knapp.

Batman Arkham Knight Batmobile Tips – Fjärrkontroll

Bara för att du sitter på toppen av en byggnad betyder inte att du inte kan ta hand om bönerna nedan. Nytt i det här spelet är en fjärrkontroll som gör att Batmobile kan ge order utan att spelaren är med i den. tryck på ner på Xbox One-handkontrollens D-Pad och välj fjärrkontrollen från listan över prylar du har till ditt förfogande. Du kommer att vara begränsad till ett visst intervall, men du kan enkelt ta ut vem som helst inom några kvarter. Det är detsamma för PS4-versionen av Batman Arkham Knight.

Batman Arkham Knight Batmobile Tips – Rörelser

Batmobilen kan vara väldigt besvärlig om du inte har alla rörelser nere.

Batman Arkham Knight Tips - 3

För att gå, tryck på RT eller höger avtryckare på Xbox One-kontrollen. På PS4 är det här R2.

I Pursuit Mode kan du trycka på Y på Xbox One-handkontrollen för att ge dig själv en plötslig snabb hastighet. Detta kommer till nytta när du har att göra med några av spelets mobila befälhavare. På PS4 kräver detta Triangel knapp.

Att bryta och gå bakåt är samma knapp i Batman Arkham Knight. På Xbox One är den knappen X. Tryck på PS4 Cirkel.

Power-slides gör att du kan slå hörn i Pursuit Mode utan att sakta ner och skada någon. På Xbox One kräver dessa att du trycker på X och använd vänster joystick för att styra Batmobilen i ett specifikt fordon. Detta är Fyrkant på PS4.

Du kan bara styra Batmobile fungerar som en ganska traditionell bil i Pursuit Mode. Battle Mode ger dig lite mer rörelsefrihet. Du kan gå bakåt, framåt eller vänster och höger ganska enkelt genom att flytta vänster joystick på både Xbox One och PS4.

Du kan lämna Batmobilen genom att trycka på LB på Xbox One-kontrollen. På PS4 är det här L1.

Lycka till med Batmobile och med dessa Batman Arkham Knight Batmobile-tips.