Hur man anvÀnder Memoji

0 Shares

Oavsett om du gillar dem eller inte, Memojis Àr nu en sak. Apple har just presenterat iOS 12 och med det en av de mest omtalade nya funktionerna, Memoji.

Memoji Àr i princip samma koncept som Animoji, som anvÀnder ansiktsigenkÀnning pÄ iPhone X: s frÀmre kamerasystem för att efterlikna dina ansiktsuttryck pÄ en 3D -emoji. Den stora skillnaden mellan dem Àr att Memoji Àr mÀnskliga och kan anpassas för att hjÀlpa dem att representera dig bÀttre.

De Àr ganska roliga faktiskt, sÄ om du vill lÀra dig att anvÀnda Memoji, sÄ hÀr.

Skapa din memoji

För att skapa din Memoji kan du öppna din meddelande -app, trycka pÄ ikonen iMessage App Store och sedan klicka pÄ Animoji -ikonen.

Animojis

HÀr fÄr du alla dina Animojis som vanligt (tillsammans med nÄgra nya i iOS 12, förresten) och kan svepa över till vÀnster för att komma till nya Memoji.

Klicka pÄ Ny memoji

Tryck pÄ plustecknet hÀr för att lÀgga till en ny Memoji och det tar dig till anpassningsalternativen.

Alternativ för Memoji-anpassning

Först vÀljer du din hudton (frÄn gul till Àkta hudtoner till lila och blÄ till och med) och sedan vÀljer du om du vill ha frÀknar och hur mycket.

Efter det kan vi vÀlja vÄr frisyr (det finns massor av dem och de börjar med de lÀngre och flyttar till kortare nÀr du rullar ner) och hÄrfÀrg (igen ingen brist pÄ fÀrger).

Du kan till och med ge dig sjÀlv höjdpunkter i vilken fÀrg du vill.

VÀlj höjdpunkter

FramÄt kan vi vÀlja vÄr huvudform nÀsta och detta börjar tydligen med tre alternativ för Älder. Ung, genomsnittlig antar jag och gammal, vilket bara Àr genomsnittligt med ett par rader ovanför munnen?

VĂ€lj Ă„lder

Sedan kan du vÀlja mellan ett gÀng hakalternativ.

VĂ€lj Chin

Om vi ​​sveper över har vi sedan ögon dĂ€r du kan vĂ€lja mellan samma fĂ€rger som finns i alla alternativ i princip. Och sĂ„ vĂ€ljer du bland de olika formerna och sedan ögonfransarna.

Efter det har vi ett helt avsnitt avsett för ögonbryn.

VÀlj ögonbryn

Du har tre olika nÀsstorlekar att vÀlja mellan för nÀrvarande samt sex olika lÀppstorlekar. Och du kan vÀlja mellan valfritt antal lÀppfÀrger, naturligtvis.

VÀlj lÀppfÀrg

Tre öronstorlekar följer det och alternativ för örhÀngen samt möjligheten att Àndra fÀrg pÄ örhÀngen.

För ansiktshÄr har vi tre sidbrÀnnalternativ frÄn inget till full-on Wolverine. Och sedan en gnutta mustascher, skÀgg, sjÀlplÄster etc.

DÀrefter kan du lÀgga till glasögon i ett gÀng olika ramar som du kan anpassa fÀrgen pÄ sÄvÀl som linsfÀrgen.

VÀlj glasögon

Och slutligen har vi huvudbonader aka hattar och du kan naturligtvis Àndra fÀrgen pÄ dem.

VĂ€lj huvudbonader

Efter det kan du trycka pÄ klart och det kommer att spara Memoji i dina Animojis.

Memoji Featured

AnvÀnda Memoji

Du kan redigera, kopiera (om du kanske vill skapa olika utseende sjÀlv) eller ta bort din Memoji genom att trycka pÄ de tre punkterna till vÀnster och sedan vÀlja ett av dessa alternativ.

VĂ€lj Redigera alternativ

För att skicka Memoji kan du bara trycka pÄ inspelningsknappen och du har upp till 30 sekunder pÄ dig att spela in ett meddelande och göra vilka ansiktsuttryck du vill. Du kan ocksÄ trycka pÄ stopp för att avsluta inspelningen tidigt.

Tryck pÄ Spela in

Efter det kan du titta tillbaka pÄ den och antingen trycka pÄ papperskorgen för att göra om den eller pÄ pilen för att skicka den.

Papperskorgen, spela om eller skicka

Du kan skicka den till vem som helst, förresten, de behöver inte ha funktionen eller ens en iPhone för att den ska fungera. Det visas bara som ett videoklipp pÄ enheter som inte Àr iMessage -aktiverade.

Memoji som en video

Du kan ocksÄ anvÀnda dem som ett överlÀgg i kameran i Meddelanden genom att trycka pÄ kameraikonen, sedan pÄ effektknappen och sedan Animoji.

Memoji Featured 2

Sedan kan du skicka en video eller foto hÀrifrÄn till din vÀn, anvÀnda vanliga Animoji ocksÄ och Àven anvÀnda dem i Facetime.

Animoji i kamera

Nu, om du vill dela det utanför meddelanden, kan du trycka pÄ det, trycka pÄ delningsikonen och trycka pÄ spara för att spara det i ditt galleri (du kan ocksÄ trycka och hÄlla pÄ det och trycka pÄ spara ocksÄ). Sedan kan du hitta den i din kamerarulle och trycka pÄ delningsikonen dÀrifrÄn för att dela den via vilken vanlig delningsmetod du vill.

Dela Memoji frÄn kamerarulle

Du kan ocksÄ ha mer Àn en Memoji förresten, vilket innebÀr olika utseende för din egen eller kanske Äterskapa din vÀn för att skicka dem sitt eget ansikte tillbaka till dem.

Skickar vÀn sin egen memoji

DÀr gÄr du, det Àr kÀrnan i hur du anvÀnder Memoji. LÄt mig veta om det var till hjÀlp för dig i kommentarerna. Som alltid, tack för att du lÀste.

Om du tyckte om detta kan du övervÀga att dela det

0 Shares