Hur man anvÀnder justering och arrangemang av objekt i Corel Photo Paint (exempel)

0 Shares

Corel Photo Paint erbjuder ett antal alternativ för att hjÀlpa dig skapa fantastiska mönster med bara nÄgra klick och med lite övning verkar alternativen för att justera och arrangera objekt vara nÄgra av de mest anvÀndbara.

Dessa alternativ lÄter dig rymdsordna de element du arbetar med. PÄ sÄ sÀtt kan du ge dem en fil bÀttre visualisering inom projektet.

Innan du börjar arbeta Àr det viktigt att lÀra dig om de andra verktyg som Corel Photo Paint erbjuder, som storleksÀndring, arkstorlek, rotation och bildduplicering, vilket ocksÄ hjÀlper dig att utveckla din design.

Hur justerar och arrangerar man objekt?

Kontrollera först att din docker med “Rikta in och fördela“Det Ă€r tillgĂ€ngligt, det Ă€r vanligtvis placerat pĂ„ höger sida av skĂ€rmen som standard.

Om sĂ„ inte Ă€r fallet, gĂ„ till “Objekt>Organisera>Rikta in och fördela“Det Ă€r sĂ„ du aktiverar det och du behöver bara förstĂ„ hur du anvĂ€nder det.

Det första du ska göra Àr att visa ett fönster. Klicka bara och det Àr det, nu kan du se alternativen, de blir ogenomskinliga om du inte har valt nÄgot objekt.

Du kommer att se bÄda alternativen direkt, sÄ proceduren fram till denna punkt Àr densamma, saker förÀndras som du definierar allas agerande.

Rikta in objekt

Om du vill rikta in objektet finns det olika sÀtt att göra det, det första du behöver bestÀmma Àr vad du ska rikta in objektet med.

Du kan vĂ€lja mellan “Justera markerade objekt“. Du kan ocksĂ„ rikta in den med kanten eller mitten av motivet, och om du anvĂ€nder ett rutnĂ€t, justera det med det.

Denna justering kan ocksÄ göras ovanför, under eller i mitten av objekten du kan bestÀmma om de Àr horisontellt eller vertikalt justerade.

Justering krÀver vanligtvis minst tre objekt pÄ grund av behovet av en jÀmförelse som redigeraren krÀver.

LÀgg ut föremÄlen

Det hÀr alternativet hjÀlper i princip att ordna objekten genom hela projektet pÄ ett enhetligt sÀtt, precis som du kan centralisera eller decentralisera dem enligt dina krav.

DÄ tillÄter det fördela utrymmet jÀmnt mellan utvalda element, vilket gör det möjligt att fÄ ett idealiskt avstÄnd. TvÀrtom, om du har problem med storleken pÄ bilderna kan du ocksÄ klippa ut dem och vika dem.

Du kan bestÀmma avstÄndet mellan objekt genom att Àndra det horisontella eller vertikala avstÄndet, pÄ det hÀr sÀttet fÄ dem att stanna dÀr du behöver dem.

rekommendationer

Du kan anvÀnda dessa verktyg för att skapa mönster. Till exempel, om du skapar en tapet eller bakgrundsdesign för ett foto eller text, kommer det att göra det kommer att fÄ karaktÀrerna att se enhetliga ut eller projektet du anvÀnder i bakgrunden.

Du kan anvÀnda bÄda för att uppnÄ ett bÀttre resultat. Du mÄste ocksÄ prova bÄda eftersom de ser mer professionella ut nÀr du riktar in och arrangerar objekt.

AnvÀnd alltid nya verktyg och upptÀck nya kreativa koncept, skjut fantasin till det yttersta och lÀgg alltid till nÄgot nytt till din mjukvarukunskap.

Kom ihÄg att positionering i förlagsvÀrlden alltid kommer frÄn innovation och nya trender som uppstÄr.

NÄgra fördelar

Dessa verktyg gör det enkelt att lÀgga till flera objekt eftersom du kan lÀgga till dem slarviga och sedan ge dem en bestÀllning samtidigt som de hjÀlper till att distribuera det i projektutrymmet.

Dessutom bÀr de med sig möjligheten att anvÀndas som en slags digital regel genom vilken alla element kommer att ha samma fördelning. Det Àr utan att behöva anvÀnda andra verktyg för att sÀtta dem i sin slutliga position.

PÄ samma sÀtt kommer idén att hÄlla ett projekt snyggt alltid att vara frestande för alla redaktörer. Det Àr vÀlkÀnt att dessa redigerare kan vara ganska komplicerade, sÄ fritt rörliga föremÄl kan ibland förvandlas till en enorm katastrof.

Det Àr dÀrför det Àr vÀrt att ha dessa verktyg som vi har förklarat fullstÀndigt. BÄda blir dina bÀsta vÀnner vid tidpunkten för att forma de idéer som förföljer ditt huvud.

Corel Paint tillhandahÄller ett brett utbud av verktyg för att göra ditt arbete enklare, frÄn nÄgot sÄ enkelt som effektverktyg till att lÀgga till en vattenstÀmpel pÄ dina foton eller bilder för att kunna skydda dem frÄn bedrÀgerier, du behöver bara gÄ dÀrifrÄn genom att slÄ din fantasi.

0 Shares