Hur man använder iPhone-ficklampan

0 Shares

Du kan använda iPhone-ficklampan för att snabbt lysa upp din omgivning med kamerablixten på vilken iPhone som helst från iPhone 4 till iPhone 5s med hjälp av Control Center för snabb åtkomst även när iPhone är låst.

Med iOS 7 lade Apple till en officiell iPhone-ficklampa-app som användarna kan använda från Control Center när de håller iPhone. Apples lösning är inte en iPhone-ficklampa-app som du normalt skulle ladda ner från appbutiken. Istället är det en enkel switch inbyggd i iOS 7-uppdateringen så att den är lättare att använda.

Denna iPhone-ficklampa är bättre än appar från tredje part eftersom det är lättare att slå på och av. Vissa användare kanske föredrar en iPhone-ficklampa-app med fler alternativ som en dimmer, strobe eller en timer, men det räcker för de flesta användare.

Lär dig hur du använder iPhone-ficklampan.

Lär dig hur du använder iPhone-ficklampan.

IPhone-ficklampan använder blixten för kameran som en ficklampa, och inte skärmen som vissa tidiga ficklampa-appar gjorde. Kamerablixt är ett bättre alternativ och för användare som ett ljusare, mer direkt sätt att se vad som händer.

Den här guiden visar hur du använder iPhone-ficklampan i bara tre kranar.

iPhone-ficklampguide

Varje iPhone som kör iOS 7 eller högre kan göra kamerablixten till en iPhone-ficklampa utan att behöva installera en tredjepartsapp eller jailbreak din iPhone. Detta inkluderar iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c och iPhone 5s. Detta fungerar inte på iPad, som inte använder en blixt.

Nyckeln till denna iPhone-ficklampa är Control Center. Detta är det snabbaste sättet att använda vanliga iPhone-inställningar och iPhone-ficklampans verktyg. De flesta iPhone-användare har redan använt Control Center, som är aktiverat som standard, men om detta inte fungerar hoppar du nedan för att lära dig hur du aktiverar Control Center för din låsskärm, startskärm och i vilken app som helst.

Se till att skärmen är på.

Se till att skärmen är på.

1. Slå på din iPhone-skärm med ett tryck på hemmet eller strömbrytaren.

Skjut uppåt för att öppna Kontrollcenter.

Skjut uppåt för att öppna Kontrollcenter.

2. Skjut upp från botten på skärmen för att öppna Control Center.

Tryck sedan på ficklampans ikon längst ned till vänster.

Tryck sedan på ficklampans ikon längst ned till vänster.

3. Tryck på iPhone-ficklampans ikon nere till vänster.

Det är allt som finns för att sätta på iPhone-ficklampan. Du kan trycka på ikonen igen för att stänga av den. Det finns ingen timer så den stannar tills du stänger av den. Du kan stänga av iPhone-skärmen med strömbrytaren och fortsätta använda iPhone-ficklampan för att tända dig.

Om du använder iPhone-ficklampan länge tappar iPhone-batteriet snabbt. IPhone-ficklampan är inte avsedd för att ersätta en ficklampa i full storlek eller för längre användning. Den övre delen av iPhone blir varm om du använder iPhone-ficklampan i mer än 15 till 30 minuter. Istället är detta utformat för att hjälpa dig hitta vägen till dörren, hitta något du tappade eller för att tända din väg i några minuter.

Se till att Kontrollcenter finns på appar och på låsskärmen.

Se till att Kontrollcenter finns på appar och på låsskärmen.

Om glidning uppåt inte öppnar Control Center på iPhone måste du gå till inställningarna för att se till att den är påslagen och tillgänglig från alla dina skärmar. Gå till Inställningar -> Kontrollcenter. Härifrån kan du se till att Kontrollcenter är aktiverat för låsskärmen och i appar. Om du slår på båda kan du öppna Control Center var som helst och komma åt iPhone-ficklampan.

0 Shares