Hur man anvÀnder iPhone-ficklampan

0 Shares

Du kan anvÀnda iPhone-ficklampan för att snabbt lysa upp din omgivning med kamerablixten pÄ vilken iPhone som helst frÄn iPhone 4 till iPhone 5s med hjÀlp av Control Center för snabb Ätkomst Àven nÀr iPhone Àr lÄst.

Med iOS 7 lade Apple till en officiell iPhone-ficklampa-app som anvÀndarna kan anvÀnda frÄn Control Center nÀr de hÄller iPhone. Apples lösning Àr inte en iPhone-ficklampa-app som du normalt skulle ladda ner frÄn appbutiken. IstÀllet Àr det en enkel switch inbyggd i iOS 7-uppdateringen sÄ att den Àr lÀttare att anvÀnda.

Denna iPhone-ficklampa Àr bÀttre Àn appar frÄn tredje part eftersom det Àr lÀttare att slÄ pÄ och av. Vissa anvÀndare kanske föredrar en iPhone-ficklampa-app med fler alternativ som en dimmer, strobe eller en timer, men det rÀcker för de flesta anvÀndare.

LÀr dig hur du anvÀnder iPhone-ficklampan.

LÀr dig hur du anvÀnder iPhone-ficklampan.

IPhone-ficklampan anvÀnder blixten för kameran som en ficklampa, och inte skÀrmen som vissa tidiga ficklampa-appar gjorde. Kamerablixt Àr ett bÀttre alternativ och för anvÀndare som ett ljusare, mer direkt sÀtt att se vad som hÀnder.

Den hÀr guiden visar hur du anvÀnder iPhone-ficklampan i bara tre kranar.

iPhone-ficklampguide

Varje iPhone som kör iOS 7 eller högre kan göra kamerablixten till en iPhone-ficklampa utan att behöva installera en tredjepartsapp eller jailbreak din iPhone. Detta inkluderar iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c och iPhone 5s. Detta fungerar inte pÄ iPad, som inte anvÀnder en blixt.

Nyckeln till denna iPhone-ficklampa Àr Control Center. Detta Àr det snabbaste sÀttet att anvÀnda vanliga iPhone-instÀllningar och iPhone-ficklampans verktyg. De flesta iPhone-anvÀndare har redan anvÀnt Control Center, som Àr aktiverat som standard, men om detta inte fungerar hoppar du nedan för att lÀra dig hur du aktiverar Control Center för din lÄsskÀrm, startskÀrm och i vilken app som helst.

Se till att skÀrmen Àr pÄ.

Se till att skÀrmen Àr pÄ.

1. SlÄ pÄ din iPhone-skÀrm med ett tryck pÄ hemmet eller strömbrytaren.

Skjut uppÄt för att öppna Kontrollcenter.

Skjut uppÄt för att öppna Kontrollcenter.

2. Skjut upp frÄn botten pÄ skÀrmen för att öppna Control Center.

Tryck sedan pÄ ficklampans ikon lÀngst ned till vÀnster.

Tryck sedan pÄ ficklampans ikon lÀngst ned till vÀnster.

3. Tryck pÄ iPhone-ficklampans ikon nere till vÀnster.

Det Àr allt som finns för att sÀtta pÄ iPhone-ficklampan. Du kan trycka pÄ ikonen igen för att stÀnga av den. Det finns ingen timer sÄ den stannar tills du stÀnger av den. Du kan stÀnga av iPhone-skÀrmen med strömbrytaren och fortsÀtta anvÀnda iPhone-ficklampan för att tÀnda dig.

Om du anvÀnder iPhone-ficklampan lÀnge tappar iPhone-batteriet snabbt. IPhone-ficklampan Àr inte avsedd för att ersÀtta en ficklampa i full storlek eller för lÀngre anvÀndning. Den övre delen av iPhone blir varm om du anvÀnder iPhone-ficklampan i mer Àn 15 till 30 minuter. IstÀllet Àr detta utformat för att hjÀlpa dig hitta vÀgen till dörren, hitta nÄgot du tappade eller för att tÀnda din vÀg i nÄgra minuter.

Se till att Kontrollcenter finns pÄ appar och pÄ lÄsskÀrmen.

Se till att Kontrollcenter finns pÄ appar och pÄ lÄsskÀrmen.

Om glidning uppÄt inte öppnar Control Center pÄ iPhone mÄste du gÄ till instÀllningarna för att se till att den Àr pÄslagen och tillgÀnglig frÄn alla dina skÀrmar. GÄ till InstÀllningar -> Kontrollcenter. HÀrifrÄn kan du se till att Kontrollcenter Àr aktiverat för lÄsskÀrmen och i appar. Om du slÄr pÄ bÄda kan du öppna Control Center var som helst och komma Ät iPhone-ficklampan.

0 Shares