Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man använder iPhone 7 Plus Zoom

Lär dig hur du använder iPhone 7 Plus-kamerazoom på 30 sekunder och varför inte zooma in för mycket när du tar ett foto med din nya iPhone.

IPhone 7 Plus är den första iPhone med två kameror på baksidan och den första iPhone med optisk zoom. Detta låter dig zooma in på ett objekt som ett barn, ett husdjur eller ett spel utan att försämra kvaliteten på fotot.

Tekniskt är att iPhone 7 Plus-zoom bara byter till objektivet som redan har zoomat in mer, men effekten är fortfarande densamma – du är närmare ditt motiv.

Så här använder du iPhone 7 Plus-zoom för att komma närmare ditt motiv.

Öppna iPhone 7 Plus-kameraprogrammet genom att knacka på kameraprogrammet på din startskärm eller svepa in från höger på låsskärmen.

När du är i kameraappen letar du efter 1X på skärmknappen. Det är i mitten av den nedre kanten i stående eller mitt på skärmens högra sida i liggande.

Klicka på 1X på skärmknappen för att snabbt hoppa till en 2X zoom. Detta är en optisk zoom och ändrar inte kvaliteten på ditt foto. Det är samma som att komma dubbelt så nära med din iPhone 7. Tryck igen för att zooma tillbaka till 1X.

IPhone 7 Plus-zoom använder de två kamerorna på baksidan av den nya iPhone.

IPhone 7 Plus-zoom använder de två kamerorna på baksidan av den nya iPhone.

Du kan också trycka och hålla ned 1X eller 2X och sedan skjuta fingret åt vänster för att zooma in och till höger för att zooma ut. Du kan zooma in upp till 10X, men allt över 2X är en digital zoom eller programvaruzoom.

Med iPhone 7 Plus-zoom kan du också nypa för att zooma, precis som på iPhone 7 och äldre iPhones.

Det här är detsamma som att beskära en bild så att du får lägre total kvalitet för ditt foto. Det är alltid bättre att komma närmare ämnet än att använda programvaruzoomen, men ibland kan du inte komma närmare. I så fall är mjukvaruzoomen praktisk.

1X iPhone 7 Plus Zoom

2X iPhone 7 Plus Zoom

10X iPhone 7 Plus Zoom

Ovan ser du en liknande bild med 1X, 2X och 10X zoom på iPhone 7 Plus. Observera att fotokvaliteten är densamma i de två första fotona, men ändras med den sista bilden.

20 bästa iPhone 7 Plus-fodral

Tech 21 Evo GEM iPhone 7 Plus skal

Tech 21 Evo GEM iPhone 7 Plus skal

Tech21 Evo Gem iPhone 7 Plus-skalet ger mer skydd än det rosa och gnistrande exteriören skulle få dig att tro.

Liksom resten av tech21-fodralet finns det material i kanterna på fodralet som känner av chock från en droppe och sprider stöten ut över hela fallets område. Detta förhindrar att en kraftig inverkan på ett hörn levererar all kraft i det hörnet, vilket är det som normalt skulle leda till en trasig skärm.

Förutom FlexShock-materialet finns det en upphöjd läpp som håller skärmen säker när du sätter den på ett bord och det finns öppningar för att enkelt komma åt alla portar och lyssna på iPhone 7 Plus stereohögtalare. Finns i Rose, Purple och Green.

39,95 dollar på tech21