Hur man använder Instagram-länkar på ett lämpligt och strategiskt sätt (exempel)

0 Shares

Det råder ingen tvekan om att Instagram är en av de sociala media oftast gjorde han affärer och sålde produkter. Men det finns några knep som kan hjälpa oss att förbättra vår marknadsföringsfärdighet på Instagram. Till exempel att lägga upp Instagram-länkar på Facebook med bara några få steg.

Till exempel om du vill veta hur man korrekt och strategiskt använder länkar på Instagram och därmed få en bättre annons, här förklarar vi hur man gör.

Att använda länkar som vi kan lägga korrekt på Instagram kan hjälpa oss att bli bättre i affärer. Vi kan faktiskt ha en fil mycket bättre reklam. Du kommer inte ångra att du läser vidare och upptäcker hur du får ut mycket mer av marknadsföringsverktygen som Instagram erbjuder oss.

Hur använder man Instagram-länkar korrekt?

Även om det är väldigt lätt att sälja och driva ett företag praktiskt taget idag, finns det fortfarande några detaljer som måste beaktas att motta verklig framgång i detta avseende. Och detta är inget undantag från Instagram, för beroende på hur vi använder vissa länkar och var vi placerar dem kommer vår framgång att vara stor eller liten.

Till exempel, om vi har en webbplatsen vi vill marknadsföra, Vi kan omdirigera trafik till den med hjälp av länkarna vi placerar på Instagram. Vi kan till och med enkelt lägga till länkar till Instagram-berättelser för våra följare att se.

Om vi ​​inkluderar länkar i våra publikationer och använder oss av reklamverktygen i detta sociala nätverk, kommer vi att förbättra antalet besök på vår webbplats. Men hur gör man det? Nu ska vi visa dig vad du kan göra för att göra det enkelt att uppnå

Var kan vi hitta länkar?

Platsen där vi placerade länkarna att vi vill annonsera på Instagram är väldigt viktigt. Faktum är att det beror på hur många människor som kan se dem korrekt. Här är tips på hur du använder Instagram-länkar korrekt och strategiskt.

Först och främst, ett bra ställe att sätta länkar på Instagram är i din biografi. Om du marknadsför en produkt, webbplats eller tjänst på ditt Instagramkonto kan du länka till önskad sida från din bio, som är en del av din sida som alla utan tvekan kommer att se.

Vi rekommenderar också att använda reptrimmers gilla Bitly för att förbättra utseendet på länken du tänker inkludera i din bio.

Ett annat ställe du kan lägg önskade länkar i berättelser eller Instagram-berättelser. Med detta kraftfulla verktyg som det sociala nätverket erbjuder oss kan du dra till dig mycket mer uppmärksamhet från de som besöker ditt konto, förutom att erbjuda interaktiva detaljer som fungerar mycket bättre, som gifs.

Men något du måste tänka på om du vill lägga upp länkar i dina Instagramberättelser är att du måste ha ett verifierat konto eller 10 000 eller fler följare. Du kan också lägga länkar till dina sociala nätverk på din YouTube-kanal så att alla kan se vad du erbjuder.

Först då kan du använda länkar med vilka du kan omdirigera trafik till andra webbplatser direkt genom berättelserna. Uppmuntra annars de som tittar på dina berättelser att scrolla uppåt för att se mer information om webbplatsen som marknadsförs.

Vilka andra sätt kan du lägga upp länkar på Instagram?

Det finns andra sätt du kan lägga upp länkar på Instagram när som helst. Du kan till exempel länka till publikationer som du lägger på ditt konto. Även om du inte kan lägga upp klickbara länkar på det här sättet, kan du ange webbadressen till webbplatsen du marknadsför och få folk att besöka den.

Du kan också använda Instagram Shopping för att inkludera de länkar du vill ha. Detta är perfekt om du säljer någon produktEftersom du kommer att få folk att gå till din webbplats med ett klick där de kan få din produkt till försäljning mycket enklare.

För att göra detta är det absolut nödvändigt ha ett företagskonto på Instagramsäljer fysiska produkter, bland andra serier av krav.

Ett annat alternativ är att investera i Instagram-annonser där du kan främja länk den efterfrågade webbplatsen. Sammantaget hoppas vi att du kan hitta all denna information användbar och att du kan dela länken till ditt Instagram-konto med så många följare som möjligt.

0 Shares