Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man använder “Hitta min iPhone” Tips och tricks

När det gäller inbrottsincidenter värda upp till 100 smartphones som bevittnades vid Coachella veckor tillbaka släpper vi härmed detta iPhone-säkerhetstips. Hur man ställer in och använder applikationen “Hitta min iPhone”. De galna tjuvarna kunde inte gå så långt när en hand full av individer hade använt denna applikation. IPhone-sökningen utfördes på iOS-enheter och datorer. Individerna använde “Hitta min iPhone” bara för att upptäcka att en man i närheten hade en av enheterna innan han kunde rensa platsen. “Hitta min iPhone” är väldigt enkel att använda och dessutom ett utmärkt verktyg som kan hjälpa dig när du letar efter en förlorad enhet eller intressant att ta den stulna hemma.

Första saker först. När du ställer in din applikation “Hitta min iPhone” kommer enheten först att uppmana dig att aktivera iCloud och sedan “Hitta min iPhone”. En större population av iOS-enhetsägare har redan aktiverat den här funktionen på sina enheter. Vissa har till och med aktiverat funktionen utan att känna till fördelarna. Ändå är detta tillvägagångssätt för dig, som ännu inte har aktiverat funktionen eller kan ha aktiverat och har ingen aning om hur saker fungerar. Vi har gjort en detaljerad täckning av hur funktionen “Hitta min iPhone” fungerar och hur användbar den kan vara för dig.

Platsen

Detta är en av förberedelserna som du måste engagera för att funktionen ska fungera. Platstjänsterna måste vara aktiverade. Detta skulle göra det möjligt för iOS-enheten att skicka GPS-platsen eller den sista platsen som iPhone upptäcktes genom antingen Wi Fi eller cellsignal. Om du inte aktiverar platstjänsterna kommer appen “Hitta min iPhone” inte att kunna skicka enhetens förutbestämda plats. Om du vill aktivera platstjänsterna kan du hitta inställningen under sekretess i inställningarna. När du är på platstjänsterna trycker du på strömbrytaren som blir grön för att visa att den är på.

Det skulle inte räcka. Att filtrera vilka applikationer som använder platstjänsten skulle vara en essens i sig. Du kommer att ha tre alternativ, det vill säga att ett visst program alltid skulle spåra din iPhone eller iPad, medan du använder programmet eller aldrig. Det skulle inte vara en skyldighet att du alltid ska spåra din iPad- eller iPhone-plats. Det är absolut ditt eget val att bestämma vilka applikationer som får spåra din plats. Det är vår höga rekommendation att “Hitta min iPhone” ska vara i topplistan över de applikationer som alltid skulle spåra iPhone eller iPad när de går förlorade.

En länk i molnet

ICloud är en av de säkraste plattformarna i tekniksektorn. Det skulle vara en nödvändighet för dig att komma till iCloud och ställa in “Hitta min iPhone”. Här måste du aktivera “Hitta min iPhone”. Äldre iOS-enheter på iOS 10.3 har en meny för iCloud-inställningarna men från och med 10.3 har alla dina personliga uppgifter som betalningar, konton och lösenord begränsats i en enda meny i en banner i inställningsfältet.

Inställningsbannern skulle ha en bild av dig eller någon föredragen bild som du placerade som din identitetsbild på din Apple-kontoprofil. När du trycker på alternativet för kontoinställningar visas inställningsbannern med alla dina personliga uppgifter. Du hittar iCloud-menyn här. Förutom iTunes skulle familjedelning och appbutik vara på samma plats.

Tydligen i de senaste iOS-versionerna har iCloud-menyn förblivit intakt. “Hitta min iPhone” finns som det sista objektet i listan. Du aktiverar funktionen “Hitta min iPhone” genom att växla omkopplaren för att visa en grön färg. Växeln längst ner är en användbar funktion som låter din enhet sända och till och med lagra den senast bestämda platsen när batterinivån var slut. Det här är en mycket rekommenderad metod för att hitta en förlorad enhet innan du rusar till en närliggande polisstation.

Se till att saker och ting fungerar

Med mycket hög enkelhet behöver du inte kämpa för att använda den här funktionen. Alla dina konfigurerade enheter visas när du loggar in för att leta efter en förlorad enhet. Enheterna visar bara hur många och vilka enheter som är länkade till ditt konto. Det skulle inkludera både enheterna länkade av familjedelning och iCloud-konto. För att fokusera på en viss enhet, tryck bara på den och den visas på kartan.

När du redan kan se den valda enheten på kartan visas spårningsalternativ när du trycker på enheten på kartan. Spårningsalternativen inkluderar: spela upp ett ljud, radera enhet och förlorat läge.

För det första skulle det vara bra att spela ett ljud för att hitta en enhet som har lossats på några minuter eller i närheten. Ibland kan du ha en uppfattning om var du kanske har tappat den men inte har den exakta platsen. Det skulle vara till hjälp att hitta en enhet som går förlorad i ett anonymt rum, kanske på väg till en livsmedelsbutik, med framsidan nedåt på din cykel etc. Faktum är att detta var en praktisk händelse när jag hittade min dotters iPhone medan du gick längs vägen när det redan var skymning. Jag använde “Hitta min iPhone” och spelade ett ljud som jag hörde och lokaliserade iPhone.

Föräldrastips: Detta ljud kan vara till stor hjälp för det barn som har svårt att springa tidigt på morgonen kan vara för studier.

Lost mode, ett annat spårningsalternativ, är mycket praktiskt för att hjälpa vårdnadshavaren av iPhone eller iPad. Förlorat läge gör det möjligt för personen med enheten att enkelt komma i kontakt med ägaren till iPhone. För att den här funktionen ska vara till hjälp bör du inkludera ett meddelande och ett telefonnummer som visas när du slår på förlorat läge. Ditt nummer visas i andra änden och en barmhärtig samaritan skulle ringa och länka för att ge tillbaka enheten.

För att lägga till ovanpå skickar borttappat läge ett e-postmeddelande med länken till platsen för enheten. Detta händer när enheten är påslagen och har en Wi-Fi- eller cellsignal. Därför, när din iPhone går förlorad och har en batteritid, är möjligheterna stora att du kan hitta den även utan tjuvens kunskap.

Ange bara rätt lösenord eller peka på ID för att låsa upp enheten och stänga av förlorat läge.

Slutligen är att radera iPhone ett annat alternativ som står till ditt förfogande när den går förlorad. Du har förmågan att radera iPhone på distans. Detta borde vara den sista utväg du kan gå till. Det är då du inte kan få tillbaka enheten. Detta skyddar dina data från obehöriga personer. Radera min iPhone är ett vågat steg som antyder att du aldrig får åtkomst till enheten igen med hjälp av appen “Hitta min iPhone”. Du kanske inte kan spåra eller hitta enheten.

Ett tillagt paket

“Hitta min iPhone” har ett par funktioner som skulle vara till stor hjälp för att hitta en förlorad enhet. När du har dragit slutsatsen för enheten kan den vara nära eller långt ifrån var du är. Alternativt kan du trycka på antingen bilikonen, vilket skulle ge en navigering till den exakta destinationen. Om du befinner dig på en speciell plats kan det vara till stor hjälp för dig. Andra alternativ inkluderar att åka, gå eller resa. Det bästa jag uppskattar med navigeringsfunktionen är att du kan veta den snabbaste vägen till den föreslagna platsen.

Batterilivslängdsfunktionen är avgörande för att bestämma hur lång tid du kan behöva skaffa enheten innan den släcks. Detta är mycket användbart när du använder play sound-funktionen så att du spelar ljudet strategiskt.

Få tillgång till det enkelt på alla datorer

Att förlora en äppelenhet på en plats där du inte kan komma åt en annan äppelenhet kan vara en oro för dig. Detta skulle inte oroa den personen med denna kunskap i åtanke. “Hitta min iPhone” kan användas även på ett Mac- och Windows-skrivbord. Allt du behöver är en bra internetanslutning och dina giltiga lösenord, utan att ditt Apple-ID utelämnas.

Logga in på iCloud.com. Du måste mata en verifieringskod som skulle ha skickats till dina enheter. Åtkomstkod och ange för att hitta enheten. Om du inte har någon annan enhet klickar du på det första alternativet som är “Hitta min iPhone” som skulle ligga precis under kodrutorna.

Du kommer bara att kunna hitta en enhet när du är online och ansluten till internet. Hoppas inte förlorat, du har möjlighet att meddelas när enheten är online om den är offline.

Ändå ett bättre paket

“Hitta min iPhone” säkrar dina enheter ordentligt med hjälp av iOS-aktiveringslås. Den här funktionen gör det möjligt för en att rensa enheten från hans iCloud-referenser för att inaktivera “Hitta min iPhone”. Således kan den skyldige inte bara radera enheten. Detta beror på att dina referenser måste användas för att låsa upp enheten. Vanligtvis kallad iCloud-låst enhet är det mycket svårt att låsa upp en sådan enhet.

Det rekommenderas starkt att du tar dig tid att ställa in “Hitta min iPhone” för att hitta och troligtvis hitta din enhet när du går vilse. Detta skulle spara massor av pengar när du försöker hitta den på andra sätt.