Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man använder en röstväxlare för WhatsApp-applikationen

Planerar du att överraska din älskade med en söt och söt melodiös röst över WhatsApp-samtalet?

Vill du göra ett spratt med din bästis med en spöklik och skrämmande röst över WhatsApp-röstmeddelandet?

Om ja, måste du använda en WhatsApp röstväxlare Ansökan. Det låter dig ändra din röst enligt vissa förintegrerade röstalternativ. Du kan lätt låta som en rolig person, ett barn eller ett spöke. Eftersom flera sådana alternativ finns tillgängliga på marknaden kan det vara svårt att använda dem, särskilt när du inte har använt någon sådan programvara tidigare. Med detta i åtanke har vi introducerat de bästa sätten att använda en röstförändrande app för WhatsApp.

Del 1: Hur byter man röst med WhatsApp-röstväxlare när man ringer?

Det finns många scenarier där du kanske måste ringa med WhatsApp men med en ändrad röst. Låt oss säga att du vill göra ett spratt med din bästa vän och skrämma honom. För att göra det måste du ändra din röst till något som liknar den spöklika spökröst man kan höra i skräckfilmer. Du kan snabbt förvandla din röst med en WhatsApp röständring applikation, som Funcalls.

Detta är en av de bästa applikationerna som kan hjälpa dig att ändra din röst samtidigt som du ringer ett WhatsApp-samtal i realtid till vem som helst. Den har flera innovativa och användarvänliga funktioner som gör rösthängningen rolig och engagerande.

Funktioner i Funcalls vice changing applikation

Nedan är några av de mest framträdande funktionerna i denna vackra applikation.

 1. Plattformsöverskridande kompatibilitet: Denna applikation är baserad på plattformsoberoende kodning, vilket innebär att både Android- och iPhone-användare kan använda den på sina mobiler. Det kommer inte att ske någon förändring i prestanda och effektivitet för enhetens applikation eller operativsystem.
 2. Intuitivt användargränssnitt: Användarinteraktionen för denna applikation är ganska enkel och elegant. Kanske är det därför det är så enkelt att använda det att även en nybörjare kan börja ändra rösten och ringa WhatsApp-samtal. Det bästa är att appens funktioner inte är raketvetenskap som du inte kommer att kunna förstå på rätt sätt.
 3. Internationellt samtal: Funcalls låter användare ringa internationella samtal utan att debitera något extra. Du behöver inte använda enhetens mobilnät för att ringa och interagera med dina nära och kära.
 4. Många röstalternativ: Appen har många röstalternativ som du kan välja när du ringer via WhatsApp. Du kan till och med lägga till dessa låtar i bakgrunden för att skapa en annan atmosfär precis som du önskar.
 5. Free användande: Du behöver inte ta något abonnemang för att använda detta röstväxlarapp för WhatsApp. Det är helt och hållet free, och det finns inga köp i appen. Du kommer att ha full tillgång till alla dess funktioner direkt efter att du har skapat ett konto på den här plattformen.
 6. Dagliga belöningar: Applikationen erbjuder dagliga belöningar. Som användare kan du snabbt lösa in den när du loggar in på appen och gör lite aktivitet med den, oavsett om du ringer till din vän som bor i ett annat land eller dina föräldrar.
 7. Maximal integritet och sekretess: Funcalls garanterar också maximal sekretess och konfidentialitet för samtalen, eftersom du enkelt kan dölja ditt nummer eller ringa privata samtal.

Steg för att ringa WhatsApp-samtal med en ändrad röst via Funcalls

Om du inte har använt någon mobilbaserad röständringsapplikation tidigare kan det vara lite överväldigande att använda Funcalls. Så för att vägleda dig har vi listat de steg som ska följas för samma syfte.

 1. Starta appen på din enhet och ändra inställningarna för appbehörighet. För detta, gå till Inställningar och klicka sedan på Appar. Flera alternativ kommer att visas på den nya sidan där du måste välja Behörigheter. Klicka på Samtalsloggar, Kontakter, Plats, Mikrofon, SMS, Telefon, Lagring och andra. När du är klar ändrar du behörighetsinställningarna för Funcalls från nekad till tillåten.
 2. Gå nu tillbaka till applikationen och scrolla ner. En uppringningsknapp kommer att finnas där. Klicka på den och ange numret som du vill ringa till. Det kan vara ett inhemskt eller internationellt nummer. Lägg först till landskoden för det internationella mobilnumret och ange sedan resten av siffrorna.
 3. Öppna menyn för röst- och ljudfiler och välj den du vill lägga till när du ringer. Flera alternativ inkluderar Regular, Funny, Man, Helium, Scary och så vidare. När du är klar klickar du på uppringningsknappen så startar samtalet.

lägg till nummer ändra röst och ring

4. Om du vill spela in konversationen, aktivera den röda växlingsknappen längst ned. Efter samtalet laddar du ner inspelningen och sparar den på den lokala lagringsplatsen per samtal.

Del 2: Hur lägger man till rösteffekter när man skickar ett meddelande på WhatsApp?

Planerar du att överraska din syster med en mansröst över ett WhatsApp-meddelande?

Vill du göra ett spratt med din pojkvän och kräva choklad i en barnröst?

Om ja, använd den bästa röstväxlare WhatsApp är avgörande. Dessa applikationer kommer med flera inbyggda röstförändrande moduler som låter dig förvandla din röst annorlunda och spela in röstmeddelandet. En sådan app är Voicemod.

Den har nyligen vunnit mycket popularitet, tack vare de många användarvänliga och innovativa funktionerna som du kanske inte får i någon vanlig GB WhatsApp-röstväxlarapp. Dessutom är noggrannheten och precisionen med vilken den förvandlar rösten verkligen utmärkt.

Funktioner i Voicemod röstförändrande applikation

 1. Kompatibilitet: Voicemod är kompatibel med Windows 10 och 11, förutsatt att den är 64-bitars.
 2. Live röstväxlare: Du behöver inte spela in din röst eller något ljud du vill lägga till i WhatsApp-röstmeddelandet från tidigt. Istället kan du ändra din röst i realtid och spela in vad du än säger till dina nära och kära.
 3. Enkel installation: Du behöver bara maximalt 5 till 10 minuter för att installera och slutföra installationen av Voicemod på din PC eller bärbara dator.
 4. Anpassning: Du kan skapa röster själv om du inte vill använda de som redan finns i applikationen. På så sätt kommer du att ha mer inflytande över röstmeddelandet du vill skicka med en förvandlad sång via WhatsApp.
 5. Ett enormt ljudbibliotek: Det finns 90 rösteffekter på Voicemod. Så du kommer inte att få slut på alternativ någon gång snart.
 6. Full integration: Voicemod är ett emulatorprogram som enkelt kan integreras med flera appar, inklusive WhatsApp.

En steg-för-steg-guide för att förvandla din röst med Voicemod för WhatsApp-röstmeddelande

Eftersom Voicemod-applikationen är kompatibel med en PC måste du använda skrivbordsversionen av WhatsApp för att spela in röstmeddelandet och lägga till de önskvärda ljudeffekterna. Här är en omfattande guide för att göra det.

 1. Först måste du ladda ner Voicemod-applikationen på din bärbara dator eller PC. Eftersom det inte kommer att konfigureras måste du göra uppgiften manuellt. Lägg till mikrofon som standardenhet för röstinmatning.
 2. Öppna applikationen och aktivera växlingsknappen för röstväxlare längst ned på skärmen.
 3. Klicka på Bibliotek och bläddra igenom alternativen för att välja den bästa ljudeffekten du vill använda för att förvandla din röst.

 ändra din röst för whatsapp-röstmeddelande

4. Den virtuella mikrofonen för Voicemod måste väljas som primär mikrofoningång på WhatsApp. Klicka på den för att spela in rösten och skicka den till önskad kontakt.

Bonusfärdighet: Hur lägger man till falskt bakgrundsljud till ett röstmeddelande?

Du kanske ofta vill lägga till falsk bakgrundsmusik till ett röstmeddelande innan du skickar detsamma via WhatsApp. Om du till exempel ska fly från dina kusiner kan du enkelt lägga till bakgrundsmusik i klassrummet och ljuga om att du går på college. Du kommer inte att kunna lägga till bakgrundsmusiken normalt till röstmeddelandet. Istället bör du använda Uniconverter-verktyget för att lägga till den falska musiken i röstmeddelandet och sedan skicka den till önskad kontakt på WhatsApp.

Slutsats

Med de bästa röstväxlarapplikationerna som du känner till är det dags att du ställer in allt och börjar busa på dina vänner eller överraska dina nära och kära. Apparna är lätta att använda och du kan till och med anpassa röstalternativen efter dina önskemål.