Hur man använder eller använder Zoom – applikation för videosamtal (exempel)

0 Shares

För att känna anknytning till den sociala och professionella miljön i dessa stunder av utanförskap har många valt att dra nytta av Videokonferens-app, här visar vi dig hur du kan använda Zoom.

Detta webbkommunikationsverktyg är marknadsledande hittills under 2020, och är särskilt användbart och till och med oumbärligt för dem som arbetar hemifrån på grund av pandemin.

Idag hanteras Zoom-applikationen brett av små, medelstora och stora arbetsgrupper som försöker hålla kontakten hela tiden för att hålla sitt dagliga arbete igång smidigt.

Jag måste erkänna att det här verktyget lättade något på stressen som genererades av “distansarbete”Eftersom det möjliggör för fler mänskliga relationer att kunna interagera virtuellt med arbetslaget.

Ladda ner Zoom-appen

Desktopversionen låter dig ladda ner Zoom till en dator eller PC, Windows eller Mac, på samma sätt som applikationen för mobila enheter är tillgänglig för nedladdning på iOS och Android.

Men personer som använder Zoom på sin dator kan njuta av fler funktioner, som att skapa omröstningar, sänds live från Facebookstarta lokal inspelning och mer.

Huvudanvändning av Zoom

Till att börja med är det viktigt att förtydliga att Zoom-appen kan användas på din Gratis version eller i dem betalda versionerNedan kommer vi att ange deras huvudsakliga tillämpningar i var och en av dem.

Tack vare gratisplanen kan vi anordna obegränsade individuella möten och om de är i en grupp kan du ha dem i max 40 minuter med max 100 deltagare.

Om du har den betalda versionen av Zoom som heter “bra möte”Dina möten kan ha upp till 500 deltagare, vilket är särskilt användbart för stora företag eller presskonferenser.

Dessutom har du gratis eller betalversionZoom erbjuder möjligheten att dela din skärm, med andra ord att de som är anslutna till dig ser det du ser.

Spela in videosamtal

En av fördelarna med denna applikation är att vi kan spela in ett möte via Zoom eller videosamtal för att se dem senare och få viktig eller relevant information därifrån. Du kan till och med konvertera Zoom-inspelningen till MP4-videoformat.

Men för att göra detta måste du vara värd eller be värden att aktivera inspelning i kontoinställningarna innan mötet påbörjas.

Det bör noteras att värden kan aktivera alternativet att spela in ett videosamtal för alla eller bara för vissa och bestäm om du vill spela in det på din enhet eller i molnet.

Använd virtuella medel

Med Zoom-appen, om du vill underhålla ditt arbetslag lite eller om du bara inte gillar baksidan av rummet du är i, kan du välj en virtuell bakgrund.

Om du använder Zoom från en dator, gå bara till sidomenyn, klicka på ikonen “Inställningar” och välj “Virtuell bakgrund“Att välja den du gillar.

Medan Zoom erbjuder sina kunder flera virtuella miljöer, ger det dem också möjlighet att välja och lägga till en bild lagrad på deras dator om de föredrar det.

För en bättre upplevelse och bättre resultat rekommenderas det att använda en bra kamera och grön skärm i bakgrunden, även om det inte är nödvändigt att använda bakgrunden.

Om du använder Zoom från din smartphone, gå med i mötet efter att ha loggat in, hitta sedan ikonen med tre punkter, välj “Mer” och slutligen “Virtuell bakgrund“.

Förutom bakgrunden har Zoom ett alternativ förbättra ditt utseende under ett videosamtalFör att göra detta, gå till “Inställningar” och tryck på “Retuschera” i fältet “Video”.

Detta är särskilt nödvändigt när du har haft en dålig dag eller inte har fått ditt morgonkaffe, även om effekten är väldigt naturlig, len och smickrande.

Om dina bakgrundsmöten vanligtvis är mycket bullriga och du vill att de ska vara mer professionella, har varumärket Nvidia mycket kraftfull AI-mjukvara.

Vi behöver bara ladda ner programvaran och ställa in den som standardinmatnings- och utdataenhet i appen, det kommer att förbättra kvaliteten på dina möten avsevärt direkt.

Det råder ingen tvekan om att det är det få ut det mesta av denna webbapplikation för videosamtal; Tack vare Zoom kommunicerar vi inte bara, utan njuter också av denna upplevelse.

0 Shares